„Оправдан“ екип за разработване на „City Primeval“ на Елмор Леонард за FX, Тимъти Олифант може да се завърне като Рейлън Гивънс

FX разработва нова поредица от екипа на Justified, която да се основава на друг роман на Елмор Леонард, City Primeval, с Тимоти Олифант, който потенциално се завръща като Рейлън Гивънс, човек, запознат с проекта пред TheWrap.

Проектът е в начален етап на развитие. Оправданият създател Греъм Йост ще служи като изпълнителен продуцент, а сценаристите и изпълнителните продуценти Майкъл Вечеря и Дейв Андрън ще бъдат съавтори, изпълнителен продуцент и ще служат като съ-шоурунери.

Олифант играе Givens в Justified, който се основава на романите на Леонард, съсредоточени около героя, преди всичко Огън в дупката. Сериалът продължава шест сезона от 2010 до 2015 г. Givens не се появява в Leonard’s City Primeval, публикуван за първи път през 1980 г. Олифант също може да се появи в поредицата като друг герой вместо Givens.как работят бисексуалните връзки

Прочетете също:

City Primeval следва убиец на име Клемент Мансел, известен още като Оклахома Уайлдман, и детектив от убийството в Детройт, Реймънд Крус, който се опитва да го свали. Гивънс е заместник -американски маршал, който е преназначен в родния си Кентъки след стрелба в Маями.Серията FX ще бъде режисирана от Dinner. Крис Провенцано, Сара Тимбърман и Карл Бевърли от Тимбърман-Бевърли, VJ Бойд и Тейлър Елмор ще се завърнат като изпълнителни продуценти. Питър Леонард от Elmore Leonard Estate ще бъде изпълнителен продуцент заедно с MGM. Уолтър Мозели и Ингрид Ескахеда ще служат като консултантски продуценти. Продуцент ще бъде Айса Дейвис.

Sony Pictures Television отново ще служи като студио.

Variety за първи път съобщи за новините относно новата поредица и потенциалното завръщане на Olyphant.Интересни Статии