Колко фалшива е телевизията на реалността? Звездата от „Обичам Ню Йорк“ Тифани Полард говори!


Най-запомнящите се телевизионни звезди от реалността - Вижте ги сега! Стартиране на галерия Деяна Макълрой / NBC

След като се появи на „Аромат на живота“ 'Обичам Ню Йорк' и 'Неуспешно' Тифани „Ню Йорк“ Полард знае нещо или две за риалити телевизията.

33-годишният и добър приятел / колега ветеринар по телевизия за реалити Омароса Маниго се появяват в епизода на четвъртък на „Стив Харви“ където те стават невероятно откровени за това, което се случва зад кулисите на любимите ви предавания за удоволствие, какво мислят за някои от известните си звезди и обясняват предимствата да станете физически.Веднага след прилепа, Харви поставя двете едно място за това колко „истински“ са всъщност тези предавания.„Нещото, което ми харесва най-много и уважавам най-много в продуцентите - трябва да разбера, те гледат как историята се разплита зад кулисите, така че ако ви подтикнат и ви подтикнат, това е просто да направите сигурен, че историята напредва “, обяснява Полард, който да е оправила нейните „повдигнати“ цици на E! 'Botched' по-рано тази година.

„Мисля, че те знаят как да те сдвоят с хора, които не можеш да понесеш“, добавя Manigault. „Влязох в стая с Пиърс Морган и напълно не харесвам Пиърс Морган. Той не ме харесваше. По ирония на съдбата продуцентите непрекъснато се уверяваха, че трябва да договаряме сделки заедно и това не се получи толкова добре за Пиърс.Възпроизвеждане на видео съдържание

За щастие на Омароса, тези горещи моменти никога не ескалираха.

„Направих над 30 риалити шоута. Никога не съм влизал във физическа битка. Аз съм от проектите на Йънгстаун, Охайо. Не можем да отидем там, защото когато отида там, ние вървим докрай “, казва тя. „Така че наистина трябваше да откажа да влизам в каквито и да било физически раздори по телевизията, защото това е завинаги.

Полард го вижда малко по-различно - казва на Харви: „Мисля, че не можеш да ги избегнеш!“За Стив понякога бруталните победи са това, което наистина го притеснява в жанра.

„Истинският проблем, който имам, е специално за младите цветни момичета. Проблемът, който имам за младите цветни момичета, е, че по телевизията няма достатъчно овластяващи роли, които да им дадат нещо, към което да се стремят “, казва той на жената. „В сравнение с баскетболните съпруги“, една жена става, качва се през маса, за да скочи върху друга жена ... или плюенето или хвърлянето на напитката в лицето. Това е твърде много от това и не е достатъчно от другото за борба. Това е трудната част за мен.

Някога оптимист (или опортюнист), Полард казва, че тези дами знаят какво правят.

„Цялото ми нещо е, ако ще плюете и ще хвърляте по чаша алкохол на хората, просто се уверете, че линията на обувките ви е одобрена“, възкликва тя. - Защото тези жени наистина получават заплата, Стив!

Пълното интервю се излъчва утре в „Стив Харви“. Вижте видеото по-долу, за да видите какво мисли Омароса за президентския мандат на бившия си бос „Чирак“ Доналд Тръмп!

Възпроизвеждане на видео съдържание

Интересни Статии