Джулиана Хани проблясва зърното си след финала на 'Танцуване със звездите'

Джулиана Хани показа малко повече, отколкото е искала след 'Танцувам със звездите' финалът!

сватба на Аби Вамбах и Сара Хъфман

Танцуващият професионалист по невнимание изложи зърното й, докато напускаше парти с гадже Брукс Лайх във Beso в Холивуд във вторник вечерта.

Изглежда, че материалът върху нейната прозрачна кадифена рокля се е изместил нагоре - доказвайки, че не е носила нищо под разкриващото мини!

Въпреки че има един от най-завидните бодове в Холивуд, 'Safe Haven' звезда признава, че не е напълно уверена във фигурата си.„Все още не съм усвоила чувството си на 100 процента уверена в тялото си“, казва тя в ново интервю за Yahoo Style . „Все още имам дни, в които се гледам в огледалото и казвам:„ Благодаря, бабо, че ми подари бедрата! “ Но в същото време всичко е в главата ви.

„Ако обичате тялото си, то тялото ви ще ви обича отново. Когато се видите, можете да седнете там и да избирате снимки по цял ден “, добавя тя. „Приятелят ми непрекъснато ми казва:„ Защо винаги, когато правите снимка и ви поглеждате, искате да направите друга? Не можете ли просто да сте доволни от действителната картина, където сме заедно? Така че сега трябваше да се обучавам да гледам снимка и да не казвам: „Изглеждам ли добре в нея?“ но 'Това е страхотна картина, като цяло.'

Предполагаме, че тя може да не е доволна от тази снимка, но Джулиана не е единствената звезда, която страда от неизправност в гардероба!рецепта за лазаня в градината

Разгледайте галерията по-горе, за да видите още звезди, които са се показвали твърде много кожата.

Интересни Статии