Джой Бехар и Меган Маккейн Спар в „Изгледът над законопроекта за Covid Relief“: „Момиче надолу!“

ABC

Този разговор за д-р Сиус бързо изчезна от релсите.

Това, което започна в „The View“ като дискусия на тема „Гореща тема“ за избрани книги на д-р Сиус, изтеглени от публикацията, се превърна в разгорещен разговор за политическите страни на културата на отмените.

Темата: Д-р Seuss Enterprises, основана от семейството на автора, решава да извади от публикация шест книги, включващи расисти и нечувствителни изображения. След това eBay последва ръководството на фондацията и изтегли продажбите на тези книги от сайта им.След като Упи Голдбърг обясни ситуацията, Съни Хостин повтори, че премахваните книги нямат нищо общо с „отмяна на културата“ или лява срещу дясна културна война и това е решение, взето от семейството.

След това тя обвини десницата, че извлича повече от ситуацията като тактика за разсейване.„Мисля, че това е правилното, което се опитва да обезкуражи хората наистина да гледат какво се е случило на Капитолия, въстанието, мисля, че те се обвързват, за да се отклонят от това“, добави тя. „Никой не обръща внимание на изслушванията. Мисля, че това е една голяма димна завеса, цялата тази дискусия за „отмяна на културата“ и със сигурност не е приложима [тук]. “

За консервативната дискусионка Меган Маккейн обаче тя смята, че „слънчевата светлина е най-добрият дезинфектант“ и че макар книги като „Mein Kampf“ да са „гнусни, опасни, зли“, тя не вярва, че трябва да бъдат забранени, защото тя „винаги иска да се учим от историята. '

„Аз също не съм привърженик на цензурата и мисля, че въпросът за много хора и мразя да го правя политически, не е просто отмяната на д-р Сеус, това е г-н Картофена глава, това е Пепе Льо Пю, това е различни карикатури и неща - продължи тя. „Да, трябва да преоценим нещата, които нараняват хората ... но мисля, че има разлика между желанието да се премахне статуя на Калхун на юг, която очевидно е символ на расизма и конфедеративната армия ... и след това карикатури“.Тя продължи, че не вижда 'културната война' да приключва скоро. Упи донякъде се съгласи, поне когато се отнасяше за Пепе Льо Пю - който беше изтрит от „Space Jam 2“ на фона на опасенията, че анимационният герой нормализира културата на изнасилване. - Не разбирам. Не знам защо трябва да изтриеш всичко - каза тя, преди да предложи на героя просто да признае проблемното си минало и да се промени напред.

„И без това никой не харесва Пепе ЛеПю, той мирише“, каза Джой Бехар, преди тя да се съгласи с тактиката на разговора на Сони за разсейване.

'Голяма част от този бисер идва от Fox и десните медии и това отвлича вниманието от факта, че нито един републиканец в сената не гласува за пакета за помощ Covid, който е популярен сред 60% от американците', каза тя. „Същата партия, която гласува на 100%, за да даде данъчни облекчения на богатите хора. Те не искат да забележите това, защото не е популярно да се гласува против облекчението на Ковид, слагайки храна на масата на страдащите американци. Това правят в момента, това е разсейването. Нека бъдем ясни.

Twitter / ABC

„Слънчевата хостинска“ на „Вю“ влачи Пиърс Морган за щурмуването на „Добро утро Великобритания“

Преглед на историята

Маккейн го прекъсна, повтаряйки републикански разговор, твърдейки, че само 9% от пакета за помощ Covid отива за общественото здраве. Въпреки че е вярно, 9% ще отидат за програми за тестване, ваксинация и заетост, демократите твърдят, че останалата част от пакета отива и за подготовка на училищата за безопасно възобновяване на уроците, платен отпуск и други мерки за подкрепа на икономиката, която е засегната от пандемията, според проверка на фактите в Newsweek .

„Той е изцяло пълен със свинско месо и всъщност е мечта за треска от ляво крило за неща, които са включени в този законопроект заедно с него“, продължи Маккейн. „Мисля, че сметката за облекчение трябва да е само за Covid, а не за друго. Само заплати за средностатистически американци. 9% от цялата сметка е за американци.

видео с бяла змия с момиче на кола

„Това не е защото мразим бедните хора и не искаме хората да имат помощ по време на най-тежката икономическа криза на нашето поколение и мисля, че разказът и рамкирането му са не само диво обидни, но и всъщност неточни“, каза тя.

„Над това днес“, каза тя, когато Джой се опита да се намеси. „Обичам Джордж Вашингтон, днес всичко това. Над него днес! '

Докато Бехар ѝ каза „Момиче надолу!“, Голдбърг ги прекъсна и ги раздели, като каза: „Това, което ще направим, е да си вземем почивка, защото не работи толкова добре, колкото бихме искали.“

Това е подценяване.

ABC

Меган Маккейн утроява критиката на д-р Фаучи, след като е наречена 'заблудена'

Преглед на историята

Интересни Статии