Журналистът, който остави съпруг и кариера само за да бъде призрен от затворената Фарма Брат Мартин Шкрели разказва своята история

Гети / Туитър

Тя продаде правата върху филма и честно казано - нямаме търпение.Жената, която напусна кариерата и съпруга си за „Pharma Bro“ Мартин Шкрели - само за да бъде призрен от него, докато е в затвора - разказва своята очарователна история.

Кристи Смит се отвори То за нейната причудлива история за любовта, която както изтъкнаха много хора в Twitter, е почти историята за произхода на Харли Куин.

Усмиваното лице на Шкрели се превърна в едно от най-мразените в интернет през 2015 г., когато получи лиценза за потенциално животоспасяващо лекарство и увеличи цената от $ 13,50 на $ 750 за хапче, популярността му не се увеличи много, когато купи единственото копие на албумът на клана Ву Танг „Имало едно време в Шаолин“ за 2 милиона долара.

Гети

Опитва ли се Мартин Шкрели да използва COVID-19 като разменна монета за излизане от затвора?

Преглед на историята

Когато Шкрели беше обвинен в измама с ценни книжа през 2017 г., Смайт - който за пръв път разчу историята, че е бил разследван две години по-рано, но преди да спечели печалбата си - беше обвинен в отразяване на съдебното дело за Bloomberg.След като се призна за невинен и внесе гаранция от 5 милиона долара, Шкрели се обърна към репортера, за да даде своята страна на историята - неофициално - и веднага Smythe каза, че е видяла персона на лошото момче.

- Виждате искреността му - каза тя. 'Просто не съвпадаше с тази идея за измамник.'

Тя описа как Шкрели продължава да се „играе“ с нея, предлагайки й записани интервюта, но след това ги дава на състезатели, докато накрая той се съгласява да се срещне с нея във винен бар близо до дома му в Ню Йорк, където той каза, че „ Ще помисля да я оставя да напише функция за него - но след това продължи играта на котка и мишка през следващите месеци.По това време Смит дори пише статия по време на журналистическата си стипендия на Шкрели, описвайки колко манипулативен е той към репортерите, нейният професор й казва, че трябва да му напише книга, но я предупреждава да не бъде засмукана в себе си, като й казва: „Ти ще ти съсипе живота.

„Може би бях очарован от майстор манипулатор“, призна Смит пред Ел, но настоя, че по това време тя се чувстваше така, сякаш може да запази контрола.

Тя започна да прекарва времето си с Шкрели, за да проучи книгата, да присъства на речи, които той изнесе, и да пие след това, седнала със своите поддръжници в съда, признавайки на един етап „Почти се чувствах като политическа съпруга“.

Тя започна да го защитава публично и дори съпругът й предупреди, че той просто я използва и че тя рискува журналистическата си репутация, тя го обвини, че се опитва да управлява кариерата й в микроорганизми и спорът доведе до тяхното планиране на консултации на двойки.

Facebook

Приказка за двама престъпници за карантина на джетове

Преглед на историята

'Това са постепенни решения, при които бавно се кипвате до смърт във ваната', каза Смит на Ел за нарастващата си асоциация.

През септември 2017 г. гаранцията на Шкрели беше отменена, когато той предложи на своите онлайн последователи 5000 долара за кичур коса на Хилари Клинтън, което беше възприето като заплаха, и той беше затворен.

Smythe призна, че осъзнава, че може да се развие нещо повече от отношенията между журналист и източник, когато тя веднага се обади на приятелите му, за да се увери, че има лекарствата му и че котката му е обгрижена, преди да подаде нейната история за Bloomberg. знаейки за това, щяха да я свалят от заданието.

клин с джобове плюс размер

„Все още отричах за това, но това наистина ме удари силно“, каза тя за затвора му.

Тя настояваше да го посети в затвора и той се съгласи да се срещне през ноември ... същата дата като първата й консултация със съпруга й. Нито една от двойката няма да пренасрочи, така че тя се срещна първо с Шкрели и в крайна сметка пристигна с 52-минутно закъснение за едночасовата среща с терапията.

Моментът, в който тя осъзна, че вече не може да отразява сагата за Шкрели за Bloomberg, дойде, когато обвинителното заключение заяви, че той не се е разкаял истински, позовавайки се на имейли, изпратени от затвора до „Индивидуал-1“, в които се твърди, че ще направи „всичко и всичко, за да получи възможно най-ниското изречение “-„ Индивидуално-1 “е самата Смайт.

„Знаех, че в този момент съм част от историята“, каза тя и предупреди редакторите си, които я свалиха от случая.

Междувременно съдията осъди Шкрели на седем години затвор, а по-късно адвокатът му заяви, че имейлите до „Индивидуал-1“ добавят две години към него, за което Смит призна, че се чувства болен и до днес.

Филм на Ластония Луистън 50 Cent

Тя каза, че е изпаднала в адвокатска роля за него, до момента, в който е била извикана на среща с нейния редактор и представител по човешките ресурси и е казала, че поведението й е предубедено и непрофесионално, тя веднага е подала оставка и те са я приели.

Междувременно вкъщи се разразиха битките за Шкрели - която тя беше посещавала от месеци - и нейното несигурно бъдеще в работата се разраснаха, водещи разговори за развод в реалност.

Instagram

Аманда Нокс реагира на освобождаването на убиеца на Мередит Керчър

Преглед на историята

„Няма да кажа, че е погрешно за него да бъде загрижен“, призна Смит за бившия си.

Тя продължи да го посещава в затвора, където той й каза, че обмисля да се кандидатира или да започне подкаст, когато излезе.

„Тази вяра в себе си, макар понякога да изглежда заблудена, те привлича“, изригна тя. „Не знам дали всичко, което той казваше, беше вярно, но може би около 1 процент е и това е страхотно само по себе си.“

Те споделиха първата си целувка в деня, в който тя му каза, че го обича, в стаята за посетители на затвора, за която тя си спомни, че тогава миришеше на пилешки крилца.

'Казах на Мартин, че го обичам', каза тя. - И той ми каза, че също ме обича.

Оттук те започнаха да обсъждат бъдещето си заедно, загрижени, че ще е твърде стара, за да има деца, когато той излезе, той предложи да замрази яйцата й - така и направи.

Когато Шкрели апелира за освобождаване поради опасността на Ковид в затвора, тя написа писмо, потвърждавайки връзката им, и предлага той да живее с нея.

Но според Смайт връзката внезапно е спряла, когато Шкрели научава за статията на Elle.

Той спря да отговаря на имейлите й и няма да й се обади. Тя вярва, че това е така, защото той се тревожи за последиците от статията.

Когато авторът каза на Smythe, че ще трябва да се свърже с Шкрели в затвора за коментар, Smythe с надежда отговори: „Може би това ще е причина той да се обърне към мен“.

Но Шкрели просто изпрати обратно изявление, което гласеше: „Г-н. Шкрели пожелава на г-жа Смайт късмет в бъдещите й начинания.

Въпреки това Смайт - който никога не е спал с Шкрели, има само една тяхна снимка заедно и не го е виждал повече от година - каза, че ще го чака.

'Ще опитам', каза тя. 'Ще бъда тук.'

Докато Смит не е успяла да продаде книгата си на издатели - твърди тя, защото те искат по-разяждаща версия, отколкото тя е готова да напише - оттогава тя е продала правата върху филма.

Осъзнавам, че за много хора е трудно да приемат, че 1. Мартин не е психопат и 2. жената може да избере да направи нещо с живота си (което не ви засяга), което по никакъв начин не одобрявате. Но това е добре.

- Кристи Смит (@ChristieSmythe) 21 декември 2020 г. @ChristieSmythe

Благодаря ви отново на @ELLEmagazine за това, че ми позволи да разкажа моята луда приказка. Необходима е и смелост, за да се публикува. Все още ме учудва КОЛКО ТВЪРДО е да се получи една толкова разхвърляна и сложна история, за да се види бял свят. Но сега го няма. Поне това е направено.

- Кристи Смит (@ChristieSmythe) 21 декември 2020 г. @ChristieSmythe
Гети

Току-що прекарах една седмица в затвора - Ето какво научих (колона за гости)

Преглед на историята

Интересни Статии