Жозелин Ернандес може би току-що разкри, че е сгодена за гаджета с балистични ритми (ексклузивно)

Всеки Must-See Celebrity Instagram Post на седмицата Виж снимките TooFab

Звездата от „Love & Hip Hop“ хвърля светлина и върху ситуацията си с родители с бившия Стиви Дж.Хоселин Ернандес стараеше се да не се подхлъзне, че вероятно е сгодена за приятеля си Balistic Beats, но беше трудно да се продаде, като се има предвид масивния диамантен пръстен че пръст на ръката.

The 'Любов и хип-хоп: Атланта' стипца и нейното гадже на музикалния продуцент от над две години спряха от TooFab преди новата премиера на сезона на 'Marriage Boot Camp: Hip Hop Edition,' в който те участваха заедно с други хип-хоп двойки.

По време на нашата седалка, ние на скара двойката за това къде са стояли, след като прекара 10 дни в имение с четири други проблемни двойки и двама психолози, подложени на интензивна индивидуална, двойка и групова терапия.

Според описанието на WEtv за сезона, който дебютира на 6 февруари в 22:00, Хоселин и нейният бу потърсиха помощта на д-р. Иш и V, защото тя „постави краен срок за връзката си“, като каза, че Балистик има „осем месеца, за да сложи пръстен върху нея“.Разбира се, зрителите на риалити шоуто знаят предпоставката: След 10 дни Boot Camp двойката се съгласява да напуснат заедно при условието, което ги е довело там, или те тръгват по своя път.

„Определено заминахме заедно“, увери ни Джоселин. 'Но знаете ли, в обувния лагер се случиха много неща, които бих искал всички да следят шоуто и да видят.'

къде мога да продам дрехи за пари

Когато попитахме за основния проблем, който ги доведе на първо място в Boot Camp, самопровъзгласилата се пуерториканска принцеса избухна: „Просто работех върху пръстена си!“ Забележката ни накара да отбележим, че доказателствата показват, че тя е получила споменатия пръстен. 'Сгоден ли си?' попитахме, но тя се изви на мястото си и каза: „Не мога да ви кажа още“.Браво / TMZ / Instagram

Тереза ​​Джудисе реагира на ваканционните снимки на момичетата на Джо

Преглед на историята

„Определено сме заедно“, настоя тя, докато Балистик се изкиска.

- Но ще можете да видите всичко в обувния лагер и ще бъде толкова забавно. Но ние сме заедно. Това определено е BAE - каза тя.

Когато попитахме дали могат поне да ни уведомят дали са го направили намерения да се ожени, Балистик бързо отговори: „Да, абсолютно. Абсолютно го правим. Попитахме за времева линия. 'До края на тази година', каза той.

„До края на тази година“ е доста уверен отговор от някой, който дори още не е предложил предложение, нали бихте казали? Изкарахме това, но отново и двамата се засмяха неловко и се извиха на местата си. 'Може би. Може би не - каза Балистик в отговор на милионния ни път, питайки дали са сгодени.

MTV

Гостите на сватбата на Анджелина Пиварник осветяват звездите й от брега на Джърси в тийзър от нов сезон

Преглед на историята

В момента двамата живеят и работят в Маями. Хоселин не само бе избрана за сезон 3 на „Любов и хип-хоп: Маями“, но й бе дадено и собствено шоу за стрийминг услугата Zeus Network, наречено „Кабарето на Хоселин: Маями“.

Предвид любовта й към телевизионния живот, попитахме дали на масата е заснемането на потенциалната й бъдеща сватба.

- Абсолютно - каза тя, като Балистик се съгласи. „Не знам кой ще го снима. Опитвам се да разбера кой ще го заснеме. Опитваме се да го разберем. Опитваме се да разберем къде ще отидем, но определено ще трябва да го направим пред камерата. Хайде, хайде! Като, защо не?

На въпрос дали са се оженили в Маями, двамата изглеждаха нерешени. Докато самото обжалване ще им спести тонове пари, Джозелин се притесняваше, че ще бъде „толкова скучно!“ Така че Balistic предложи друга пестелива алтернатива не би бъдете скучни: Лас Вегас.

- Не бих позволил на Елвис да се ожени за мен. Не. Не - изстреля тя. - Не бих позволил на Елвис да се ожени за мен. Няма да стане. Не не НЕ НЕ НЕ. Просто ще се сгодим завинаги, ако случаят е такъв.

Усеща ни се като изповед!

Instagram

Кайлин Лоури, бременна с бебе № 4, на тийнейджърката мама 2

Преглед на историята

Хоселин също хвърли малко светлина върху ситуацията си с родителство с бивш Стиви Дж . Двамата споделят дъщеря, 3-годишната Бони Бела Джордан.

„Съвместното родителство става невероятно“, каза ни тя. „Искам да кажа, слушай, щом си вече възрастен човек и споделяш деца, трябва да се събереш и да говориш за нещата. Трябва да го накарате да се получи, заради децата и заради себе си като възрастен. Като кой иска да се бие и да се подсилва с друг възрастен човек? Това е толкова незряло. Като, на колко години сте? Хайде. Съберете го.

Балистик се съгласи и каза, че динамиката на техните смесени семейства е доста спокойна в наши дни. „Всичко върви добре и това е много важно в ежедневието, защото ако имате този проблем, става въпрос за малките, разбирате ли?“ той каза. „Трябва да се уверите, че са добри преди всичко.“

Премиерата на новия сезон на „Marriage Boot Camp: Hip Hop Edition“ е четвъртък, 6 февруари от 22:00. на WEtv.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети