Джоджо Сива защитава бившето гадже Марк Бонтемпо след скорошна раздяла

Instagram

'Той не е токсичен.'

Джоджо Сива, на 17 години, защитава бившето гадже на Марк Бонтемпо на 18 години от разгневени фенове онлайн, след като двамата се отказаха, след близо три месеца запознанства.

Urban Decy naked palette 3 урок за голи очи

Танцьорът написа в Instagram в неделя: „Марк не заслужава омразни неща като това. Той заслужава хората да го подкрепят. Нямате идея за връзката между Марк и Аз. колко забавно беше. колко щастливи бяхме и двамата и колко щастливи сме и двамата. Решихме, че е най-добре да не сме във връзка .... това е всичко.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Сива сподели, че двамата са „все още приятели“ и че тя все още има „неговия гръб, а той моя“.„Ако не искате да го следвате като милионите други хора в Instagram, не го следвате, това е добре, но тази публикация е незряла“, обясни Сива. 'Той не е токсичен.'

„Ние сме тийнейджъри. И връзката ни не се получи в момента. Той не направи нищо. Не направих нищо. Просто по-добре да сме приятели. Спокойно ', добави поп звездата, преди да завърши коментара си.

Докато Марк все още не е коментирал публично въпроса, по-голямата му сестра, Мадисън Бонтемпо, 28, пусна феновете за тяхното 'сложно' разделение.как да спа у дома
Youtube

Вижте Дивото преобразяване на JoJo Siwa от Джеймс Чарлз - Който получи „смъртни заплахи“ след голямо разкритие

Преглед на историята

YouTuber каза на абонатите си в наскоро качено видео на 15 ноември: „Те са като [най-добрите приятели някога. И двамата имат много неща, които се опитват да постигнат. Животът е супер зает и за двамата и е наистина много труден. Те живеят на половин час разстояние един от друг, така че е трудно да пътуваш.

Мадисън дори сподели, че прекарва известно време в разговор със Сива, където откровено й казва „обича Марк“ и уверява, че няма лоша кръв.

Мадисън добави: „Затова предполагам, че единственото нещо, което е различно, е, че те просто вече не се целуват. Те все още се мотаят и продължават да пишат всяка секунда. Може би пак ще се целуват като приятели.

Северозападът и Пенелопе Дисик имат време от живота си в Sweet 16 на JoJo Siwa Виж снимките Гети

Интересни Статии