Джон Траволта нямаше представа, че съпругата му е в секс сцена с Том Круз

Джон Траволта и Кирсти Алея се събират на премиерата на „Фанатикът“ Виж снимките Гети / CBS

'Да ... това беше грубо.'

Откриването на половинката ви, която прави дори фалшив секс с друг човек, е изключително неудобно в театър, пълен с хора.

питам Джон Траволта , които нямаха абсолютно никаква представа Кели Престън беше в секс сцена с Том Круз - и още един развълнуван - в „Джери Магуайър“.

Актьорът разкри пред Джеймс Кордън в четвъртък вечер, че съпругата му никога не му е казвала за това и той разбрал едва когато го гледал за първи път.

Гети

Музикална музикална серия Spinoff 'Rydell High' Очаква се в HBO Макс

Преглед на историята

„Дори не знаете какво е неудобно ... докато не седнете в прожекцията на„ Джери Магуайър “и не знаете, че предстои сцена, а жена ви е с Том Круз в средата на нещо - това беше изумително - каза той.'Това е неудобно', каза той. 'Нямам идея.'

Сякаш се нуждаеше от него, Кордън му напомни за диалога на Престън от пикантната сцена, тъй като тя крещи „никога няма да спре да ме прецаква. Никога не спирайте.

'Да ... това беше грубо', призна 65-годишният мъж.Присъединявайки се към Траволта на дивана бяха семейната двойка Сам и Арън Тейлър-Джонсън , който стартира темата за неудобните любовни сцени, тъй като първият описва какво е да режисираш втория в един от най-новия си филм „Милион малки парчета“.

Гети

Кейти Холмс дори няма да обсъжда гардероба си от Тома Круз Ера

Преглед на историята

„Написахме го заедно, така че някак си знаех в какво влизаме, когато го пишехме“, каза Сам. 'И тогава е друго нещо, когато го снимате.'

Тя призна, че „усеща нещо“, докато го гледа как симулира да прави любов със съ-звездата „Одеса Йънг“ на монитора, преди да се оплаче на своя помощник-режисьор, че е насрочила сцената да снима на Свети Валентин.

„На следващата сутрин тя и аз, и Джовани [Рибиси] останахме голи под душа, така че тя си върна собственото“, добави Аарон.

Арън и Сам са женени от 2012 г. Траволта и Престън от 1991 г.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram