John Mulaney SNL Sketches Ranked: Weirdness Rules and Coronavirus Runs Rampant


Проклятие „SNL“: Твърде скоро изчезнаха 9 членове на ролите Виж снимките NBC

Комикът поема впечатлението на Джо Байдън от шоуто и приветства гостите Джейк Гиленхал, Джъстин Теру, Рейчъл Драч, Фред Армисен и Лари Дейвид.

Беше високосен ден „Събота вечер на живо“ (за пръв път, очевидно) и Джон Мулани скачаше от радост. Е, може би стои с крива усмивка на лицето си, защото ще използва всяко оправдание, за да стане странен.Хостинг без особена причина, освен защото е обичан в това предаване, адски забавен в това предаване и има история с това шоу, Джон донесе всяка част от своя странен уникален подход към хумора до 'SNL', който беше ясно оформен от неговото присъствие.Гети

Депутатът отправя пит Пит Дейвидсън за това, че е бил „принуден да се извини“ за шегата с очите

Преглед на историята

Той дори успя да привлече изненадани гости като Джъстин Теру и Джейк Гиленхал , но не бихме искали да разваляме това, което правят. Освен това, в царството на странното, Джон пое впечатлението на Джо Байдън за неизбежния политически студ.

Проблемът е, че той не може да не е Джон Мулани. Писането беше страхотно за героя, но той също не можеше да се справи Джейсън Судейкис -- или дори Уди Харелсън , който не беше страхотен в него.Лорън Лондон син Крос

Уди го пое, когато беше домакин и след това се върна няколко пъти, преди да предаде юздите на Джейсън. Така че този Джон поема ли ролята засега или Джейсън просто не е бил достъпен? Тук се надяваме на последното, защото точно като Джон Мулани ни харесва да прави това, което прави най-добре ... сложни музикални номера, базирани на странни нюйоркски изми.

Гети

Кенан Томпсън подслушва вечерята на кореспонденти на Белия дом с Хасан Минхадж

Преглед на историята

Трилогията бе приключена (или поне продължи) тази седмица от произхода на банята на бодега през омара до вечерята до неизбежната кулминация със суши на летището LaGuardia. И да, беше толкова великолепно и обезпокоително, колкото предишните издания ... макар и малко по-малко предизвикващо кошмар.

Тази седмица също видях някои невероятни гримове и протези по скица на мъжки стриптизьор и ако се чудите колко „SNL“ ще говори за коронавируса, отговорът е много. Както в, a много ! Тъй като вътре имаше дори изрязан скица за всичко, но не се притеснявайте, имаме го тук. Всъщност две скици не успяха да се излъчат, но имаме и двете в комбинацията по-долу.Както обикновено, класираме всички скици от най-лошото до първо, включително монолога, Cold Open, 'Weekend Update' и всички скици, които са били нарязани за времето, но са си проправили пътя онлайн. Ще пропуснем музикалните гости, защото те обикновено не са забавни - освен ако не се появи Ашли Симпсън. Завършваме с поглед към члена на актьорския състав, който имаше най-силната седмица.

NBC

RuPaul SNL Sketches Ranked: Демократичната дискусия не може да излезе на сцената Пийт Дейвидсън в Drag

Преглед на историята

Адмиралът

Реприза на по-стара скица с Ейди Брайънт и Кейт Маккинън съревновавайки се за адмирала ( Бек Бенет ) обичта, морякът на 'мурга' на Джон Мулани беше истинският проблем тук, тъй като адмиралът явно го интересуваше. Най-добрите части от тази скица идват, когато момичетата се саботират помежду си и опитите им да саботират (или убият) Джон просто паднаха наистина за нас. Може би това е така, защото знаехме, че това се случва, или те не се наклониха достатъчно далеч в „гейовете на Джон“, но смехът падна доста гладко, след като той се появи.

РАЗРЕЗ ЗА ВРЕМЕ: Любовта е сляпа

С вирусната сензация на „Любовта е сляпа“ на Netflix беше очевидна цел за пародия, макар че не сме сигурни, че ангелът на коронавируса дори беше необходим, за да се забавлява с този. Всъщност това направи писането още по-мързеливо, защото вместо да се шегуват на самото шоу или свръх природата на тези двойки, които се сгодяват, без никога да са се виждали, те просто могат да пишат в кашлица или да говорят за това, че са болни. Имаше си моменти, но смятаме, че може да е много по-остър.

Sound of Music: Rolf and Lies!

В Австрия „1930-лошо“, бързо напредващата възраст на Джон Мулани трябва да е най-малката от 16-годишната Лиесл ( Cecily Strong ) притеснява се, докато се опитва да я ухажва и ни напомня, че наистина не бива да мислим прекалено много за тези класически стари филми, защото някои от тях имат много наистина страховити елементи. Но костюмите и пеенето са приятни, нали? Това беше забавен начин да се подиграете с неловкостта на твърде много филми, когато става въпрос за по-млади жени и възрастни мъже, защото всичко става по-гладко в стихове и това става по-малко приятно с всяка изминала година. Може би затова това стана по-неприятно, отколкото смешно разстройство на червата.

направи ник оръдие и Кристина Милиан дата
Youtube

Всичко, което Пит Дейвидсън каза за известните си бивши в интервю за Шарламан

Преглед на историята

Трансформацията на Кайл

Кайл Муни всъщност накара Джъстин Теру да се яви като негов личен треньор в тази нелепа част за него, опитващ се да бъде изтръгнат (за една седмица!), за да може да се появи като мъж за стриптизьор в една от скиците на Джон Мулани. Докато самата скица беше достатъчно причудлива, за да бъде доста забавна, ако сме напълно честни, истинската звезда на това парче беше невероятната работа по грим и протезиране, която бавно подсилваше Кайл през цялата седмица. Честно казано, ръцете му изглеждаха невероятно реални през по-голямата част от това и те му поставиха безпроблемно фалшиво тяло, да не говорим за тази челюст!

Джаки Робинсън

Тази скица изведе странно на съвсем ново ниво, с Кенан Томпсън изобразявайки първия черен мъж в историята, който освирква Джаки Робинсън - защото бившата му съпруга го смяташе за красив. Изстрелите на тълпата показаха, че Кенан спори с феновете за уменията на Джаки на терена като Его Нводим разказано. Загуби се в расово напрежение и очевидни социални проблеми от епохата с умна директност, но все пак беше по-странно от всичко друго.

СТУДЕНО ОТВОРЕНО: коронавирус

„Някои от най-добрите хора, останали в правителството“, се присъединяват към работната група на Майк Пенс (Бек Бенет) за справяне с коронавируса като д-р Бен Карсън (Кенан Томпсън), който ни уведомява: „Ще бъде лошо!“ Играе го като такъв палав мънич, почти забравяте колко забавни могат да бъдат някои от политическите герои вдясно през цялото време, което сме прекарали на терена на Демократическата партия. Въпреки това, На Фред Армисен Майк Блумбърг все още беше под ръка, когато започнаха да поемат, включително На Лари Дейвид Бърни Сандърс, Рейчъл Драч Ейми Клобучар, Колин Йост Пийт Бутигиг и Кейт Маккинън - Елизабет Уорън, която „може да е пета на полюсите“, но е „номер едно в кошмарите на [Блумбърг]“. Джон Мулани необяснимо пое ролята на Джо Байдън и беше много ... Джон Мулани? Бяхме почти развълнувани, че това няма да е поредната скица с кандидатите, които се впускат един в друг, преди да стане точно това, но ако сме напълно честни, бихме могли да гледаме как Уорън на Кейт обижда Bloomberg в продължение на пет минути.

Гети

Новодошлия в SNL Боуен Янг разкрива, че е бил изпратен на терапия за геи конверсия като тийнейджър

Преглед на историята

РАЗРЕЗ ЗА ВРЕМЕ: Отидете!

Така че смисълът на тази скица беше домакинът на Джон Мулани да унищожи самочувствието на своите гости, които са преодолели несигурността си, като ги накара да се фокусират върху тях отново. Плюс това даде шанс на Cecily Strong да действа заедно с животните, което изглежда е нещо, от което тя получава удар. И това коте с пудешка пола беше толкова-о-о-о-о сладко! Тя беше толкова щастлива, поне докато характерът на Джон не я накара да предположи втория си избор да напусне сигурността на високоплатената работа, за да преследва тази мечта за котешка пола. Този се наслаждаваше на своята неловкост до красив ефект, създавайки усещане за комфорт при нас, че успяхме да издържим една минута пълна тишина в него ... плюс, котката даде страхотно лице!

шахът на залеза

МОНОЛОГ: Джон Мулани

Винаги можете да разчитате, че комедиантите просто ще се изправят за монолога си, а Джон Мулани винаги е представял в тази област. Той правеше битове за бащите на Boomer, Leap Day, бащите-основатели и правеше хлапе на Make-a-Wish текущ сбъдната мечта. Всяка част от него беше очарователна и имаше дори няколко моменти на смях през цялото време, което е точно това, което искате да облекчите в това, което със сигурност ще бъде поредната шантава нощ на странни скечове с неговия хостинг.

Чичо мем

Пийт Дейвидсън пое водеща роля в генериране на поколения, което дръпва завесата назад към това какво трябва да бъде да бъдеш дупето на вирусен мем ... т.е. трябва да е гадно толкова лошо, човече! Джон Мулани играе бедния си чичо, който завинаги е бил прокълнат и запомнен като #WhiteCollarVirgin в поредица от обезпокоителни мемове ... но нито един толкова лош като този, с който Пит започна. Обичахме смяната на поколенията между родителите и техните деца, които получават и оценяват мемовете много повече. И ние обичаме, когато „SNL“ насочва голямата си леща към малки теми като тази, защото има тъмна страна на тези мемове за хората, увековечени в най-лошата им светлина и изкривени в нещо далеч по-лошо. Освен това, някои от тези мемове бяха доста забавни.

TooFab / Гети

Irv Gotti казва, че само хип-хоп изпълнители са убити: „Няма да видите Джъстин Бийбър да бъде пушен“ (Ексклузивно)

Преглед на историята

Актуализация през уикенда

Майкъл Че получи няколко стенания, като го сравняваше да изхвърча шеги за коронавируса, ако в крайна сметка трябваше да го сключи, ако имаше кадри на Стив Ъруин да прави шеги със скатове. Тогава Колин Йост се опита да направи нещо „Тръмп Слъм“ - позовавайки се на падането на рекордни точки на фондовия пазар - по същия начин, по който Тръмп винаги казва, че „всички“ казват каквото всъщност казва само Тръмп. Какво бяха казвайки, че момчетата бяха малко извън релсите тази седмица и ние обичахме всяка част от нея. Знаете ли, че Че може да има дете? Неговият колапс от f-ks беше лесно връхната точка на целия сегмент.

Крис Ред беше в пламъци, разкъсвайки това, което обективно изглежда, че може да е едно от най-лошите чествания на месеца на черната история в последния спомен. От причудливи маркетингови пропуквания един след друг до причудливите боксови костюми, сякаш това е WWE, до причудливото лице на Тръмп, направено по време на молитва, Крис се разкъса във всичко това с удоволствие и пълна команда на момента и сцената. Докато „SNL“ вижда предстоящия актьорски преход, Крис е една от ярките звезди, готова да помогне за започването на следващата ера на величие ... поне се надяваме, че ще бъде страхотно!

Че продължаваше да върви силно, смееше се на шегите на Колин и наполовина си пробиваше път през неговата и ние абсолютно обичахме тази персона. Плюс това, капанът за мечки Charmin на Ерик Тръмп е доста забавни неща. Чувстваме те там! Сериозно, можем ли да накараме Че да не се гади и да не разпространява новините с чаша алкохол през останалата част от сезона? Ние сме тук за това!

Алисън Бри и Дейв Франко

Летище Суши

И накрая, следващата глава в „странната“ трилогия на Мулани. Първо, това беше баня с бодега, после вечеря с омар и сега имаме суши на летището. Всички неща, които смятаме, че никога не бихме искали, се превърнаха в едни от най-вкусните - и сюрреалистични - комедии, които някога сме виждали. Това се превърна в пълна загуба на летище LaGuardia, заедно с гигантски плъхове и „Li'l Orphan Auntie Annie“ (Кейт Маккинън). Както винаги, пълният състав се включва в тези екстравагантни музикални номера и всеки момент е чисто блаженство. Джейк Гиленхал дори се забавляваше, за да докара лудостта до (буквално) нови висоти, докато музикалният гост Дейвид Бърн беше легендарният багаж, който хвърля куфара на всички в Long Island Sound. Изпълнен с музикални пародии, всеки един от тези странни скечове е напълно различен, абсолютно същият и комедийно съвършенство.

Гети / Еверет

Хилари Дъф споделя страстна молба, молейки Дисни да премести Лизи Макгуайър в Хулу

Преглед на историята

ИГРАЧ НА СЕДМИЦАТА

Бихте могли да кажете, че Джон Мулани и Пийт Дейвидсън са приятели, защото изведнъж Пит беше в две отделни скици с видни - смея да кажем, главни роли във всеки от тях. Това е най-ангажираният той изглеждаше почти през целия сезон.

В доста балансирана нощ като цяло обаче трябва да признаем работния кон Бек Бенет, който се появи в осем скици и наистина успява да донесе много дори и на най-малките части. Той е техният директен човек, но също така е нелеп като гигантско бебе в скицата на суши на летището.

Бритни Спиърс кола изстрел

Той изигра перфектен расист в скеча на Джаки Робинсън, неодобряващ баща в Мем, нещастен любовник в пародията „Любовта е сляпа“, разкъсва безмилостно Кайл в стриптизьорката и успява този път да издигне перфектно ролята си в скиците на Адмирал от мразейки се над „мигащия“ моряк на Джон Мулани.

Подобно на Фил Хартман, Бек се превърна в гъвкав играч за шоуто, способен да навлезе в почти всяка ситуация и да намери смеха в него. На всичкото отгоре той може да изиграе правия мъж на каквато и да е задумчивост и има перфектния глас за разказ. Лесно е да се разбере защо той се появява толкова много, а тази седмица той му приземи така желания ни военнопленник (знаем, че е удостоен!).

„Saturday Night Live“ продължава следващата седмица с водещия Даниел Крейг и музикалния гост The Weeknd.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram

Популярни Публикации

Ресторанти Chick-fil-A в Хюстън утре подаряват безплатни пикантни пилешки бисквити за закуска

Ресторанти Chick-fil-A в Хюстън утре подаряват безплатни пикантни пилешки бисквити за закуска

'10-годишно предизвикателство' Снимки от южните знаменитости, които обичаме

'10-годишно предизвикателство' Снимки от южните знаменитости, които обичаме

Джим Боб и Мишел Дъгър реагират на семейните отлагания с дъщеря Джил

Джим Боб и Мишел Дъгър реагират на семейните отлагания с дъщеря Джил

American Idol 5th Judge: Final Top 20 Predictions - Плюс това, направи ли го Грейс Леър или Лорън Маскити?

American Idol 5th Judge: Final Top 20 Predictions - Плюс това, направи ли го Грейс Леър или Лорън Маскити?

Английската кралица има не един, а два iPod

Английската кралица има не един, а два iPod

Защо пакетите с фолио са нашите нови любими идеи за вечеря

Защо пакетите с фолио са нашите нови любими идеи за вечеря

„Плажният клуб на Линдзи Лохан“ казва на Нико Торторела, че е „изнудван в проституция“

„Плажният клуб на Линдзи Лохан“ казва на Нико Торторела, че е „изнудван в проституция“

Видео: 98 градуса 'Джеф Тимънс' и 'Мъжете от лентата'

Видео: 98 градуса 'Джеф Тимънс' и 'Мъжете от лентата'

Холанд Роден дразни драстично различна роля в „Lore“ и реагира на финала „Teen Wolf“

Холанд Роден дразни драстично различна роля в „Lore“ и реагира на финала „Teen Wolf“

Smoky Mountain Opry на Dollywood е носталгичното шоу, което трябва да видите в Pigeon Forge, Тенеси

Smoky Mountain Opry на Dollywood е носталгичното шоу, което трябва да видите в Pigeon Forge, Тенеси