Джон Сина може да запази изправено лице като тийнейджърка в скицата „Ew“ на Джими Фалън

Джон Сина се бореше да го задържи заедно Джими Фалън Сряда вечер в „Tonight Show“ скица „Ew.“

Водещият на наградите Nickelodeon Kids 'Choice Awards изигра Адисън, тийнейджърка, която е имала „малко скок на растежа“, откакто последно се видя с приятелката си Сара (Фалън) преди три години.

CBS / ABC / NBC

Къснонощни комици завихряха торнадо от вицове в Тръмп заради съдебния процес на Бурен Даниелс

Преглед на историята

„Футболният отбор се опитва да ме вербува и други неща, а те:„ Защо не хвърляте нещата? “ И аз съм като: „Мм, хвърляне на неща“, но сега много го обичам, гледайте това - казва Сина, преди да хвърли възглавница във ваза и да я разбие на парчета.Моментът, макар и по сценарий, беше прекалено много, за да може Сина да се справи и той не устоя да се засмее. Той също го загуби, когато дойде време да практикува прослушвания на танцови екипи за „Finesse“ на Бруно Марс, истерично се смееше, когато взе Фалон за въртене.

Не можем да го обвиняваме за нарушаване на характера, но тази скица изглежда като чиста радост от участието.По време на интервюто на появата на Сина имаше повече танци в сериала „Tonight Show“. Фалън научи танцовия ход на 'зверетата от дивата природа' на Мадона, който той може да направи, за да впечатли годеника си Ники Бела на предстоящата им сватба.

Гледайте това видео по-долу:9 най-добре облечени звезди на Оскарите през 2018 г. Виж снимките Гети

Интересни Статии