Джо Роган под обстрел за смях на историята на госта за сексуално тормозещи жени в Resurfaced Clip

Twitter

Подкастърът беше подложен на обстрел за интервю, но много от феновете на Роган се подиграха на опита да го отменят.как да бъдем егоист в една връзка

Джо Роугън е подложен на обстрел за пресъздадени клипове, показващи го да се смее на историята на приятеля си за принуждаването на жени да правят орален секс

Във видеоклип от неговия подкаст „The Joe Rogan Experience“ от 2011 г. водещият не може да сдържи смеха си като негов гост, Джоуи „Коко“ Диас, казва, че женските комици са си разменяли сексуални услуги, за да получат сценично време, докато той е работил на място за комедия наречена The Belly Room.

„Мислиш, че се шегувам? Да, трябва да ми смучеш d-k, за да се качиш до The Belly Room - започна Диас. - Ще ти се обадя.

В този клип един от най-добрите приятели на Роган @madflavor признава, че не позволява на женските комедийни сцени, освен ако не са му дали духане. Ако сте едно от момичетата, моля, проговорете, сега е моментът. 3/7 pic.twitter.com/oNsj2GBQGp- има (@ChemicalMishap) 17 юни 2020 г. @ChemicalMishap

'Това е вратата на f-king към Холивуд, всички знаят това', добави той.

След това Рогън попита: „Колко момичета сте имали да правите това?“

„20“, отговори Диас, когато Роган отхвърли глава от смях и започна да пляска с ръце във въздуха.След това DIaz си спомни как 'тази малка руса мацка с отворен микрофон' ще му прави орален секс преди нейните сетове.

Колко жертви на сексуално насилие не излизат заради подобни лайна? Не. Абсолютно МАЙНО. На мъжете не трябва да се позволява да говорят с жените или за тях по този начин. Казах това, което казах. Майната му на Джо Роган и на всеки, който общува с него или го намира за забавен. Махни се от мен.

- 𝑳𝑰𝑽𝑰𝑨 𝐹𝒰𝒞𝒦 𝒯𝐻𝐸 𝒫𝒪𝐿𝐼𝒞𝐸✨ (@liviatsang) 19 юни 2020 г. @liviatsang

- Леле - възкликна с усмивка Роган.

- Беше невероятна - продължи Диас. - Тя най-накрая откачи. Когато стигна до Холивуд, тя беше красива и когато си тръгна, имаше мръсни нокти.

Той каза, че тя в крайна сметка му е написала писмо, в което казва, че той я е „счупил“, което отново накара Роган да се смее.

кога Ниган ще умре

Не как работи. Отново, дори ако вашият брат чувство не са съгласни, използването на 'позиция на власт, за да принуди иначе нежелана сексуална дейност' от някого отговаря на легалната дефиниция за изнасилване в цяла Америка, човече. Това не е по-различно от изискването за секс на интервю за работа.

- Кори (@ee_corey) 20 юни 2020 г. @ee_corey

И Роган отново пляскаше, докато Диас навлизаше в по-глупави подробности около историята.

В петък вечерта името на Роган започна да се променя, след като клипът беше споделен онлайн, което накара някои последователи да призовават за анулирането му.

„Колко жертви на сексуално насилие не излизат заради подобни лайна? Не. Абсолютно F - K ТОВА. На мъжете не трябва да се позволява да говорят с жените или за тях по този начин. Казах това, което казах. F - k Джо Роган и всеки, който общува с него или го намира за забавен. Махни се от мен “, написа един потребител.

Те наистина се опитват да отменят Джо Роган и Джоуи Диас, защото са комици, Woke Twitter е досадно след ... af

- b (@ James63740701) 20 юни 2020 г. @ James63740701

Друг сподели: „Ако Джо Роган не се извини публично за тази болна сесия за смях и предприеме коригиращи действия, за да научи за сексуалното насилие, @ spotify трябва да го отмени“.

някога е била подновена

Много от феновете му обаче бяха част от тенденцията и изразиха подкрепата си за Роган, подигравайки се на всякакви призиви за отмяна.

- Те наистина се опитват отмени Джо Роган и Джоуи Диас за това, че са комедианти, Woke Twitter е досадно, сподели потребител на Twitter.

ако се смеете на шеги и задавате въпроси по време на тихи моменти, хората мислят, че имате страхотна химия. ако сте сигурни в това, което казвате, но от време на време казвате „може би греша“, хората мислят, че сте страхотен мислител сложете плешива шапка и направете това и можете да замените Джо Роган

- вашият личен Исус (@Kappa_Kappa) 20 юни 2020 г. @Kappa_Kappa

Друг публикува: „Ако се смеете на шеги и задавате въпроси по време на тихи моменти, хората смятат, че имате страхотна химия. ако сте сигурни в това, което казвате, но от време на време казвате „може би греша“, хората мислят, че сте страхотен мислител. сложете плешива шапка и направете това и можете да замените Джо Роган.

Междувременно Роган наскоро сключи сделка със Spotify за 100 милиона долара, за да поддържа подкаста си изключително в услугата за стрийминг.

Вижте клипа по-горе.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на .

Интересни Статии