Джоана Гейнс казва, че не се нуждаете от фиксатор, за да имате чар на Old House


Джоана Гейнс 2.jpg Джоана Гейнс 2.jpgКредит: С любезното съдействие на KILZ

Ако някога сте се настройвали на епизод от Фиксатор горен по HGTV знаете, че Чип и Джоана Гейнс са усвоили модерен стил в селска къща. The Уако, Тексас dream team станаха домакински имена, докато трансформираха разрушаващите се исторически имоти на града в домове, достойни за Pinterest.

Йоана разбира, че а отнемащ време ремонт няма да работи за всички. Ако сте фанатик #shiplap, който се премества в нов дом или дори под наем, тя има няколко съвета, които да ви помогнат да уловите вековния чар.1. Не допускайте, че нов дом няма история.
Джоана каза, че клиентите често мислят, че изборът за изграждане включва много подробности за формата на бисквитки. ' Разкажете собствената си история в космоса - каза тя. С малко планиране можете да търгувате с основи на строителя за материали, хардуер и архитектурни детайли с личност.

2. Това е нещо повече от просто пазаруване на селски маси и реколта куфари.
Включете по-стари елементи в конструкцията, а не само в процеса на декориране. Йоана обича да пренасочва по-стари прозорци, стени и врати, за да добави история. „В момента работим по чисто нов проект ... който буквално ще се почувства на 100 години“, каза тя.

3. Планирайте предварително и поддържайте всички на бърза скорост.
Спестете време и пари, като финализирате оздравените материали (и посочването на вашия изпълнител!) По-рано. Джоана каза, че често предизвиква Чип с нови елементи в последния момент, но не всички сме женени за нашите изпълнители. „Понякога казвам:„ Ами сега, току-що ги намерих и вие вече сте поставили рамката на тази стена! “ тя каза. 'Той никога не се разстройва.' Късметлийка.Четири. Наемателите могат да изживеят своите Фиксатор горен- мечти също.
„Въпреки че не е окончателен дом, все пак може да се чувства като у дома“, каза Джоана. Може да не успеете да смените осветителните тела или хардуера, но все пак можете да украсите със значими предмети. Пренастройте мебелите от детския си дом, закачете стари фамилни снимки по стените и работете със смислени цитати в декора.

Интересни Статии