Класирани скици на JJ Watt SNL: Бакалавър Башинг и импийчмънт фентъзи на Алек Болдуин

„SNL“ проклятие: 9 членове на ролите отидоха твърде скоро Виж снимките NBC

„SNL“ упорито се занимава с „The Bachelor“, прави дисекция „събуди се / не се събуди“ Frozen II, „Caronavirus, Black History Month“ в брилянтно забавна водена от спортисти вноска - кой знае ?!

Винаги има малко нервност, когато спортист е домакин „Събота вечер на живо“ защото по този начин получихме някои от най-лошите епизоди ... но не толкова Джей Джей Уотс.

Защитният край на Тексас всъщност беше доста фантастичен през по-голямата част от нощта и дори по-добре, той имаше наистина силен материал, с който да работи. Разбира се, имаше много футболни материали, но той също така облече пълен Кристоф (от „Замразено“), отиде на доставка на пица с порно звезда и дори пое Бигфут.

Гети

Новодошлия в SNL Боуен Янг разкрива, че е бил изпратен на терапия с геи за конверсия като тийнейджър

Преглед на историята

И това не бяха всички предварително залепени битове, за да го защитят, тъй като Джей Джей се оказа повече от способен да емоциира и да изпълнява карти с реплики и не беше лошо да ги гледа през нощта. Честно казано, той беше почти толкова добър, колкото всеки в актьорския състав, което е голяма работа за не актьор / комик / изпълнител.

Докато Боуен Ян продължава да се издига в дебютния си сезон, ние също видяхме огромна стъпка от Его Нуодим във втория й, дебютирайки доста забавен нов герой на бюрото „Уикенд актуализация“, докато китайският търговски представител на Боуен премина плавно в министър на здравеопазването, поради коронавирус.

Имаше само две скици, които бяха просто така през цялата нощ, което е невероятно средно и дори тези имаха няколко момента на смях. Джей Джей определено вдигна летвата доста високо за спортисти, затвърждавайки се като един от най-добрите „SNL“, извеждани някога на сцената.

Както обикновено, класираме всички скици от най-лошите до първите, включително монолога, Cold Open, „Weekend Update“ и всички скици, които са били изрязани за времето, но са си проправили пътя онлайн. Ще пропуснем музикалните гости, защото те обикновено не са забавни - освен ако не се появи Ашли Симпсън. Завършваме с поглед към участника в актьорския състав, който имаше най-силната седмица.

е Шанън от rhoc все още омъжена
NBC

Класирани скици на Adam Driver SNL: Kylo Ren отново става шеф под прикритие

Преглед на историята

Храните пичове

Някой от писателския персонал - или може би Джей Джей Уотс - е обвинен, че е поръчал твърде много храна за един пич, така че „Храните пичове“ се превърна в официална скица. Предварително залепеният търговски бит представи тези манекени за говорене, ядене, микровълнова печка, за да ви помогне да се почувствате по-малко преяждащи мърлячи, когато поръчате достатъчно храна за четирима и това сте само вие. Това е нещо, което съществува сега. Помещението има хумор, но това беше просто по-странно, отколкото да се смеете на глас в изпълнение.

Общество Bigfoot

Това беше един от онези скечове в края на нощта, само че не беше последният. Джей Джей Уот беше изтънчен Бигфут, който остави по-голяма двойка, срамежлива от тоалетната. И това беше около същността на бита Cecily Strong влюбването в него беше забавен обрат. Джей Джей отново беше игра за каквото и да било, но този не съвсем се събра около него. Наистина беше просто Кенан Томпсън прави раздразнен Кенан Томпсън за няколко минути.

mariah carey trl разбивка

Olay Eye Black

И така, знаете ли как продуктите за здраве и красота на мъжете трябва да се предлагат на пазара, за да защитят крехката им „мъжественост“? Новата линия продукти на Olay е „достатъчно гей“, макар че все още има бро-тастични черни опаковки, аромат на Джак Даниелс и всички други агресивни неща, необходими, така че момчетата да не се чувстват най-малко застрашени в мъжествеността си, за да ги използват . Смешно е, защото е толкова вярно. Дори се наложи да направят „зеления чай“ да звучи интензивно и заплашително, защото момчетата няма да го използват, освен ако няма най-малък шанс да ги изрита, за да могат да кажат, че не само го използват, но и са го победили първо в ритуална битка. Като мъж!

Гети

Тейлър Суифт отговаря на извинението на Ники Глейзър, че тя я позорява в Мис Американа

Преглед на историята

МОНОЛОГ: JJ Watt

Докато доставката му беше малко суха, JJ всъщност имаше някои наистина забавни материали, свързани с футбола, от подигравките на тъпите си съотборници (и себе си) до това, че майка му искаше да има ритник, след като имаше трима огромни състезатели от НФЛ, така че тя щеше да има някой, който да се облича и да купува сладки дрехи. Вече той беше стартирал силно за спортист, който на този етап е бил пропуснат. Той има много хубав, естествен чар за себе си, който всъщност ни е обнадеждавал през останалата част от нощта.

СТУДЕНО ОТВОРЕНО: Фантазия за импийчмънт

Първото нещо, което се случи в тази версия на импийчмънта, която бихте искали да получим, беше съдията на Кенан Томпсън Матис Майки Дей Главният съдия Робъртс обувката. Тогава имаме свидетели като Джон Болтън (брилянтна Сесили Стронг) и Хънтър Байдън (добре дошли Пийт Дейвидсън ), защото Матис харесва изпитанията си разхвърлян. Той дори се обади Алек Болдуин Самият Тръмп, който се натъкна на проходилка а-ля Харви Уайнстийн и те работеха навреме на шега „Моят братовчед Вини“ - поне Кенан признава, че дори е твърде тъпо за това. Скичът през цялото време се превърна в абсурд, но определено имаше повече смях от истинската сделка ... и пеене!

Instagram

Сара Мишел Гелар и Фреди Принце младши Кредитен приятел, които пропуснаха полет за първата си среща преди 20 години

Преглед на историята

Актуализация през уикенда

„Какъв по-добър начин да започнете Месеца на черната история, отколкото да бъдете провалени от правосъдната система?“ Майкъл Че попита. Колин Йост получи добър удар за това защо тези момчета на Тръмп (като Джон Болтън) продължават да пишат книги за неговите запалителни и потенциално незаконни действия, а не просто, знаете, кажете на хората веднага. Но това бяха най-добрите две шеги в онова, което би трябвало да бъде тирада, за да завърши процесът за импийчмънт.

голямо дебело страхотно гадже от живота

Боуен Ян Чен Бяо бързо премина от търговски представител в министър на здравеопазването вследствие на коронавируса, което е добре от нас, защото този пчелен йот всъщност е доста проклет забавен. Той даде разбивка на блокировките и обеща, че Китай няма подценявани цифри, както направиха това „веднъж!“ с ТОРС през 2002 г. Неговият залог беше за младежки пастор, проповядващ въздържание, така че да, извън темата Чен е най-добрият Чен.

Как ще правиш една шега на Уайнщайн и тя ще бъде за неговата проходилка точно сега, 'SNL'? Разбрахме, че това са новини, които са късно, но за такива новини спирате пресите. Материалът не стана по-силен в не-политическата половина, макар че те имаха няколко добри шеги като дебелата сова, но тази публика не усещаше по-изкривените си неща, като шегата на деня на Свети Валентин (това беше доста грубо ( с бонус графични изображения)).

Его Нводим вкара герой „Актуализация“ с дебюта на д-р Анджи Хайнс, тук, за да поговорим за Black History Month. Или трябва да кажем: „Той / тя е черен и той / тя ми е история!“ Какъв забавен персонаж, изпълнен със самодоволно възмущение и изобилие от отношение. Его абсолютно закова този герой и ни хареса тя да нарича Йост расист, защото смяташе, че сестра й близначка е тя, и влизаше в 'черните валгрини' Дуейн Рийд, че заключи лосиона и смята, че нейното дете е 14-годишно дете. Всичко беше такава глупост, но ние обичахме нейното отношение и доставката беше на място.

Гети

Марк Уолбърг казва, че съпругата ‘парализирана от страх’ за него лети след смъртта на Кобе Брайънт

Преглед на историята

Секс разговор

Сексуалните приказки винаги са неудобни, но когато става въпрос за „майка ти“ и нейното „добро добро“, те могат бързо да преминат от неудобно към о, боже, моля те да спре. Беден Кайл Муни получи едно-две нападения от много горд JJ Watt и много уверен Ейди Брайънт след като ходи по родителите си. Не сме сигурни кой е бил по-смешен: Джей Джей със своята бравада и нахакана самоувереност или знойната, плъзгаща се прелъстителка на Ейди. Но определено се чувствахме към бедния Кайл, тъй като всички сме били в някаква версия на този кошмарен сценарий, но се надяваме, че не съвсем това версия.

Madden 21

Джей Джей Уат беше в огън, четейки и реагирайки на някои наистина ужасни реплики, които записваше за предстоящото издание на франчайза за футболни видеоигри. Обичахме го да преминава от нелепи реплики, които наистина правят видеоиграта JJ да изглежда слаба, жалка, безчувствена и просто лоша във футбола, към въпроса защо разработчиците се опитват да го направят да изглежда слаб, жалък, безчувствен и просто лош.

Frozen II Изтрити сцени

Интересното е, че „SNL“ изчака толкова дълго, за да слезе в заешката дупка „Елза е гей“, но вероятно си заслужаваше да чуя как Сесили Стронг пее за това, докато Елза на Ана и Кейт Маккинън се опитват да уверят всички, че тя няма никаква любов интерес и просто обича да си играе със сняг. Бек Бенет помага да се продаде колебанието на Дисни като разказвач, загрижен за това, че Елза може да превърне сина си в гей ... 'със своите сили?' Те погледнаха „Събудил се“ Кристоф (Джей Джей Уотс) и напълно събориха защо има логичен смисъл черният човек да е в селските райони на Скандинавия през 1800 г., за да могат и те да бъдат разнообразни. Джей Джей доказа играта, за да се шегува и да пее честно, той беше солиден тук, играеше на Сесили и се смееше.

Instagram

Ева Мендес имаше най-добрия отговор на трол, който я нарече 'стара'

Преглед на историята

Доставчик на пица

Умен поглед какво се случва след човекът с доставка на порно пица се връща в ресторанта уморен и без пари за тази пица, Кенан Томпсън беше брилянтен като разочарован собственик, докато Джей Джей Уат внесе забавен акцент и истинска страст към работата си на срещата им при затворени врати. За съжаление, да обичаш това, което правиш, не плаща сметките, така че не изглеждаше добре за ol 'JJ. Достатъчно проста шега, правена и преди, но тя беше написана рязко със страхотни изпълнения както на Джей Джей, така и на Кенан.

сет майерс меган маккейн

Ергенът

Уау, „SNL“ този път навлезе в „The Bachelor“, тъй като всяка дама от актьорския състав отнемаше пъти „да го открадне за секунда“, тъй като ергенът на JJ Watt с дим крушка („защо очите ти пикаеш?“) Обичаше всичко . Ейди Брайънт казва, че производителите са откраднали витамините й и са го заменили с нож със сигурност подхранва стереотипа, че дяволът работи усилено, но производителите на „Ерген“ работят по-усилено. Реквизит за състезателката (Его Нводим), която се удави, гледайки нагоре под душа миналата седмица, за да се върне тази седмица, защото сега е „не мъртва“. Беше див, брилянтен, забавен и по-точен, отколкото имаше право да бъде.

истински домакини от Бевърли Хилс мем

Роби

Сърдечното сърце може да спечели сърцата на зрителите, но не печели плейофите. Джей Джей Уат беше оживен, тъй като гласът на разума в отбора, разбивайки колко много наистина Роби е гадно на футбола в този предварително записан бит. 'Мъдрият стар черен портиер' на Кенан Томпсън дори го изключи чрез някои ловки ретроспекции. Целият скеч беше плътно редактиран за максимален смях и много по-реалистичен обрат на онези приятни истории за аутсайдера, който се противопоставя на шансовете и е героят. Защото понякога неправдоподобно клони към невъзможно. И след това изважда гащите си.

Гети

Анди Коен казва, че се връща назад и напред по текстове с Вики Гунвалсън след излизането й от RHOC

Преглед на историята

ИГРАЧ НА СЕДМИЦАТА

Докато обичахме да виждаме Его да разтяга крилата си и да открива гласа си, тя просто нямаше достатъчно, за да отбележи желания за тази седмица POW.

Тази вечер Бек Бенет беше навсякъде, докато Сесили Стронг изпълни някои от най-силните си герои в по-малки части, а Джон Болтън беше почти неузнаваем в ангажираността и блясъка си (тя получи второ място тази седмица).

Вместо това, той отиде при ветеран-ветеран от персонала, тъй като Кенан Томпсън продължи да се движи като съдия Матис и завърши нещата блестящо, когато собственикът на пицария от 70-те години разочарова JJ за продажба на секс за баница.

Той също така направи допълнителни изяви като домакин на партито за Bigfoot, символичния чернокож във „Frozen II“ и един от гладните пичове, нуждаещи се от малка помощ за манекен. Хей, те не могат да бъдат всички победители, но той беше лепилото, което държа тази нощ заедно.

„Saturday Night Live“ продължава с водещия RuPaul и музикалния гост Джъстин Бийбър следващата седмица.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети

Популярни Публикации

AGT Пети съдия: София Вергара споделя Вентрилокизъм ... Умения? - Плюс това, кои пет акта напредват?

AGT Пети съдия: София Вергара споделя Вентрилокизъм ... Умения? - Плюс това, кои пет акта напредват?

Ники Бела призовава сватбата с Джон Сина (отново): „Съсипах приказката на всички“

Ники Бела призовава сватбата с Джон Сина (отново): „Съсипах приказката на всички“

Най-доброто от горящите въпроси на Елън 2019

Най-доброто от горящите въпроси на Елън 2019

Алекс Петифър все още се движи с „Вълшебния Майк“ - Вижте го как танцува на „Пони“ по команда!

Алекс Петифър все още се движи с „Вълшебния Майк“ - Вижте го как танцува на „Пони“ по команда!

Финален удар 'Знаменитост на големия брат': Победителят е коронован, но заслужават ли го?

Финален удар 'Знаменитост на големия брат': Победителят е коронован, но заслужават ли го?

Вижте Чад Майкъл Мъри „Съживете историята на Пепеляшка“ за абитуриентски бал в детска болница

Вижте Чад Майкъл Мъри „Съживете историята на Пепеляшка“ за абитуриентски бал в детска болница

T.R. Найт Най-новата стипендия на Анатомия на Грей, за да направи шокиращо завръщане, 12 години след като беше убит

T.R. Найт Най-новата стипендия на Анатомия на Грей, за да направи шокиращо завръщане, 12 години след като беше убит

Кийра Найтли отива в топлес за списание Interview - Вижте снимките!

Кийра Найтли отива в топлес за списание Interview - Вижте снимките!

Еми Шумър 'SNL' Скици класирани от най-лошото до първо: Мелиса Маккарти катастрофира 'Уикенд актуализация' до Dote на Майкъл Че

Еми Шумър 'SNL' Скици класирани от най-лошото до първо: Мелиса Маккарти катастрофира 'Уикенд актуализация' до Dote на Майкъл Че

Наздравейте звездата La'Darius Marshall 'Safe', след като алармира Instagram Post притеснява съ-звезди, фенове

Наздравейте звездата La'Darius Marshall 'Safe', след като алармира Instagram Post притеснява съ-звезди, фенове