Джими Фалън се извинява за Blackface Sketch: „Няма извинение за това“


Twitter / Гети

Водещият на токшоуто на NBC написа в туитър извинението, след като получи реакция от повторното му представяне на Крис Рок.

АКТУАЛИЗАЦИЯ 2: 38pM 26.05.2020:Джими Фалън се извини, след като получи реакция за пресъздадената скица 'Saturday Night Live', която го показва в Blackface.

„През 2000 г., докато бях в SNL, взех ужасно решение да се представям за Крис Рок, докато бях в черно лице“, публикува той в Twitter. 'Няма оправдание за това.'

„Много съжалявам, че взех това несъмнено обидно решение и благодаря на всички вас, че ме държите отговорни.“През 2000 г., докато бях в SNL, взех ужасно решение да се представя за Крис Рок, докато бях в черно лице. Няма оправдание за това.

Съжалявам много, че взех това несъмнено обидно решение и благодаря на всички вас, че ме държите отговорни.

- Джими Фалън (@jimmyfallon) 26 май 2020 г. @jimmyfallon

Оригинална история от 8:41 AM 26.05.2020 г .:

Ранният вторник #JimmyFallonIsOverParty започна да се развива, след като отново се появи скечът 'Saturday Night Live' от 2000 г., където Джими Фалън изпълни ролята на Крис Рок в тъмен грим.най-добрите прякори за момичета

Макар че това не беше първият път, когато този клип се появи онлайн, той предизвика буря от туитове, призоваващи водещия късно вечер да бъде отменен.

#jimmyfallonisoverparty ако ур се опитва да види какво е направил pic.twitter.com/5K2eAH7Vjn

- s🅰️m (@chefboyohdear) 26 май 2020 г. @chefboyohdear

Надпис за видео, споделено в Twitter, гласеше: „NBC уволни Меган Кели заради споменаването на blackface. Джими Фалън изпълни NBC в черно лице. '

„Мегин Кели беше уволнена заради нечувствителността си в ОБСЪЖДАНЕ на деца, облечени в черно лице на Хелоуин. Джими Фалън всъщност беше WORE blackface, докато се представяше за Крис Рок. Той все още работи за NBC “, прочете един туит.

Видеото се появи отново през 2018 г., когато Кели беше пусната от 'The Today Show', след като тя спори в ефир, че носенето на черно лице за Хелоуин е приемливо.

И през 2019 г. Ник Кенън публикувано Instagram от няколко комици - включително Фалън, Джими Кимел и Сара Силвърман - които носеха Blackface и го озаглавиха, 'Честит' BLACKFACE 'История месец !!! 🤦‍♂️ Сигурен съм, че до понеделник можем да очакваме още „Извинения“ ... “

Сега, Фалън отново е под обстрел, тъй като той се присъединява към редиците на други известни личности, като Лана Дел Рей и Доджа Котка, изправени през реакцията тази седмица за действия или думи, считани за расово нечувствителни.

„Знам, че не просто отворих Twitter и видях, че Джими Фалън направи blackface през 2000 г. Никой не е в безопасност от Twitter, когато имаме толкова време в ръцете си. Първо Лана, после Доджа Котка и сега Джими Фалън. Моля, позволете ми да си поема дъх [sic]. #jimmyfallonisoverparty “, публикува потребител в социалната мрежа.

Мегин Кели беше уволнена за нечувствителност само при ОБСЪЖДАНЕ на деца, облечени в черно лице на Хелоуин. Джими Фалън всъщност беше WORE blackface, докато се представяше за Крис Рок. Той все още работи за NBC. https://t.co/Y0sLzkPKox

- Брент Бозел (@BrentBozell) 10 февруари 2019 г. @BrentBozell

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Някои обаче усещаха, че културата на отмените е отишла твърде далеч, както някой споделя, „Y’all whack. От колко време беше това? Това snl беше ли? Никой вече не може да бъде известен, пр. Н. Е. Ние всички сме направили нещо, което обществото от 20 години от сега не харесва, можем ли да спрем с опитите да отменим хората на тяхно място и да се фокусираме върху настоящето?

Други фенове бяха разстроени от това, че набелязаха Фалън, тъй като Робърт Дауни-младши до голяма степен остана невредим за изпълнението на цял филм в Blackface през 2008 г. „Tropic Thunder“.

- Ами оттогава Джими Фалън се отменя за носене черно лице , ще откажем ли Робърт Дауни , Младши също? Просто кажете, вие сте куп лицемери ', пише последовател.

Знам, че не просто отворих Twitter и видях, че Джими Фалън направи blackface през 2000 г. Никой не е в безопасност от Twitter, когато имаме толкова време в ръцете си. Първо Лана, после котка Доджа и сега Джими Фалън. Моля, оставете ме да си поема въздух. #jimmyfallonisoverparty pic.twitter.com/3o1z5IchIa

- @_Amaliza (@ Ratgang48) 26 май 2020 г. @ Ratgang48

Джими Фалън като Крис Рок ... мисли? #GoldenGlobes pic.twitter.com/Y8V3eBABGr

- Боси (@Bossip) 9 януари 2017 г. @ Боси

Фалън дори имитира Рок още веднъж след скеча на 'SNL', когато беше домакин на Златния глобус през 2017 г. Въпреки че Фалън не носеше черно лице, шегата все още се разпадаше на критиците.

„Беше грозно да гледам как бял човек имитира глас на чернокож, особено идващ от Фалън“ съобщава Панаир на суетата по това време.

Междувременно изплуваният клип 'SNL', който показва, че Фалън имитира Рок, докато се явява на прослушване за съ-водещ на Реджис Филбин, е черта на уебсайта на SNBC „SNL“ без участието на Фалън.

TooFab се свърза с представител на Джими Фалън, търсейки коментар.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на .

Интересни Статии