Jewel, на 40, показва горещ бикини на Бахамите


40 и страхотно!

Бижу взе да Instagram в петък, за да парадира със супер тънкия си плажен боди, показвайки убийствените си извивки в мъничко червено парче от две части.'Само още един ден на плажа #concertinthebahamas', надписа тя секси щракване.Певецъте настроен да играе в Атлантида като част от Музикален фестивал Paradise в събота.

40-годишната красавица, която наскоро се раздели със съпруга си Ти Мъри , явно работи усилено върху тялото си. И така, как тя остава във форма?„Опитвам се да се държа далеч от манталитета на всичко или нищо, що се отнася до храната. Това е като махало: Колкото по-екстремен съм - като да кажа: „Няма да ям въглехидрати“ - толкова по-нататък ще се люлее на другата страна и ще прекалявам “, каза тя. Форма още през 2010г.

„Баща ми ми изпраща прясна сьомга и камбала от Аляска, както и сушени коприви, които обичам да слагам в супи“, добави тя. „Ям също много сурови зеленчуци или горчиви зеленчуци, като зеле и зеле от глухарче, леко задушени в зехтин. Хората са толкова мастно-фобични в днешно време, но яденето на добри мазнини е важно, поради което винаги се опитвам да вкарвам малко зехтин, кокосово масло и авокадо във всичко, което приготвям.

Диетичният й план явно се отплаща!Какво мислите за нейното тяло в бикини? Звукът е изключен отдолу.

Интересни Статии