Суперзвездата на Исус Христос се излъчва по NBC в неделя Великден


Исус Христос Суперзвезда Исус Христос СуперзвездаКредит: Джеймс Диммок / nbc.com

Обичахме да гледаме рок операта Исус Христос Суперзвезда , който се излъчи на живо по NBC през пролетта на 2018 г. В щастливи новини, хвалената концертна постановка - с участието на Джон Леджънд и Сара Барей - се завръща на нашите телевизионни екрани този Великден.

Постановката на концерта се основава на сценичното шоу, в което има музика на Андрю Лойд Уебър и текст на Тим Райс, който също е работил заедно по двете Да се ​​избегне и Джоузеф и удивителният Technicolor Dreamcoat . Jesus Christ Superstar Live in Concert е режисиран от Дейвид Лево и участва с актьорски състав, включително Джон Леджънд като Исус, Сара Барей като Мери Магдалина, Алис Купър като Ирод, Брандън Виктор Диксън като Юда Искариот и Норм Луис като Каяфа. Актьорският състав включва още Бен Даниелс, Джейсън Там, Джин Ха и Ерик Гронуол. Концертът е тричасово събитие, първоначално организирано в оръжейната зала на Марси Авеню в Бруклин. През 2018 г. Jesus Christ Superstar Live in Concert спечели пет награди 'Еми', включително 'Изключителен вариетет' (на живо). Можете да видите клип от шоуто по-долу.Гледайте как Джон Леджън пее What’s the Buzz? от Jesus Christ Superstar Live in Concert :Шоуто, което започна като концептуален албум, след което бе открито като мюзикъл от Бродуей, беше номинирано за пет награди 'Тони' и е продуцирано по целия свят. Също така е превърнат в популярен филмов мюзикъл през 1973 г. Песни от шоуто са се превърнали в класика, включително Heaven on their Minds, I Don't Know How to Love It и Superstar.

Можете да се включите в ретрансляция на Jesus Christ Superstar: Live in Concert на NBC на Великден Неделя, 12 април. Проверете местните списъци, за да потвърдите. За още един поглед можете да гледате по-долу клип на Сара Барей, която пее „Не знам как да го обичам“, придружен от Андрю Лойд Уебър.Гледайте как Сара Барей пее Не знам как да го обичам от Исус Христос Суперзвезда:

ГЛЕДАМ: Андрю Лойд Уебър възпроизвежда песните си всеки ден във Facebook и това ни носи радостЩе се настроиш ли на Исус Христос Суперзвезда този Великден? Кои са любимите ви мюзикъли на Андрю Лойд Уебър?

Интересни Статии