Джесика Роте наистина се надява да направи 'Честит ден на смъртта 3' и да завърши Дървената дъга (Ексклузивно)

Най-емблематичните кралици на писъците в Холивуд - тогава и сега Виж снимките Колекция Everett

„Не искаме да слагаме нещо наполовина или да доставяме нещо, което е по-ниско.“Джесика Рот все още не е свършено с времевите цикли на Tree Gelbman.

След участието си в първите два филма 'Честит ден на смъртта', актрисата все още поддържа надеждата за трета част, въпреки продължението не превръщайки се в боксофис.

„Наистина се надявам, че имаме възможността да направим третия“, каза тя наскоро пред TooFab, докато рекламира новия си филм „Valley Girl“.

„Мисля, че франчайзът е наистина обичан от хората. Мисля, че Дървото е невероятен персонаж и наистина заслужава пълната си дъга - продължи тя. „[Режисьорът Кристофър Ландън] знае какво иска да бъде този трети филм. Той ми каза малки откъси за това и ще се радвам да продължа и да завърша нейната история.Първият филм, пуснат през 2017 г., имаше огромен успех - спечели 125 милиона долара по целия свят срещу бюджет от 4,8 милиона долара. Вторият филм, 'Happy Death Day 2 U' от 2019 г., привлече по-малко от половината от този в касата, спирайки разговорите за трилогия.

Класика на Орион

Джесика Рот живее своята буквална тийнейджърска мечта в римейка на момичето от долината (ексклузивно)

Преглед на историята

През 2020 г. продуцентът Джейсън Блум заяви, че франчайзът „все още ми е на радара под някаква форма“, добавяйки, че още не го е „сложил в леглото“. Въпреки че смяташе, че вторият филм е „невероятен“, той призна, че „не работи финансово“.

Рот каза, че „е обичала“ Блум, не е отхвърлила напълно трети и добави, че знае, че ще го направят само „ако го направим правилно“.„Не искаме да раздробяваме нещо наполовина или да доставяме нещо, което е второстепенно, защото първите две бяха толкова радостни и хората не бяха разочаровани от тях“, каза тя. „Не искаме да бъдем като„ Ето един посредствен филм “. Това е целта на всеки. Това е моята цел. Искам да изляза в ниска точка.

Последният музикален римейк на Роте на 'Valley Girl' е на VOD сега.

Интересни Статии