Джеси Комбс, шофьор на състезателна кола и домакин на „Разрушаване на митове“, умира на 36, опитвайки се да счупи собствения си рекорд за скорост

Бившата звезда на „Разрушители на митове“ и професионален шофьор на състезателна кола Джеси Комбс загина при катастрофа във вторник, докато се опитваше да счупи собствения си рекорд за скорост на сушата.

Уитни малък дом Венеция Калифорния

Новината за смъртта й беше потвърдена от съотборника й Тери Мадън в Публикация в Instagram в сряда.

Тя беше най -невероятният дух, който някога съм имал или ще познавам, пише той. За съжаление вчера я загубихме в ужасяваща катастрофа, аз бях първият там и повярвайте ми, направихме всичко възможно човешки да я спасим !! Не съм добре, но тя е тук, за да продължи [sic].

Прочетете също:Вижте тази публикация в Instagram

Така че не знам как да кажа всичко това, но всичко трябва да се каже. Никога не съм обичал или бил обичан от никого толкова, колкото тази невероятна жена @thejessicombs, тя наистина беше моят еднорог и се наслаждавах на всяка една минута, която имах с нея. Тя беше най -невероятният дух, който някога съм имал или ще познавам. За съжаление вчера я загубихме в ужасяваща катастрофа, аз бях първият там и повярвайте ми, направихме всичко възможно човешки, за да я спасим !! Не съм добре, но тя е тук, за да продължи напред-дадох й обещание, че ако това не се получи добре, че ще се уверя и ще се справя добре, моля, помогнете ми с това, вие всички ще вижте нещата в новините, моля, не вярвайте на тях .. ние семейството сме подготвили съобщение и то ще излезе днес с по -подходяща информация, но току -що се събудих от медиите, които ме проследяват и имам нужда всички от нейните истински приятели да направи това, което би искала да си поеме дълбоко въздух, да се отпусне и да направи добри неща с това. Моля, не дарявайте за нищо, знам, че ще има хора, които ще се опитат, завършваме документалния филм, както тя пожела, и светът ще узнае истината и нейната фондация ще използва тези средства, за да направи невероятни неща на този свят и да накара нейното наследство да живее правилно. В следващите дни нейното семейство и аз ще съберем подходящите канали, които след това можете да дарите на тази фондация, но докато не ме чуете от мен, изчакайте, моля-не искам някакъв задник да се възползва от това (всички готови имаха един опит да продай ни видео) ... . Обичам ви всички и благодаря на всички, че сте толкова невероятни приятели с нея, тя посвети живота си, за да помогне в подкрепа на мечтите на другите и обещавам, че ще продължа това.

Публикация, споделена от Тери Л. Мадън (@terry_madden) на 28 август 2019 г. в 5:51 ч. PDT

Combs се появи в седмия сезон на Mythbusters през 2009 г., като попълни редовната звезда Кари Байрон.Толкова тъжно да чуя за Джеси, пише Байрон в Twitter . Тя беше гадняр. Винаги натискане на граници. Изпращане на усмивки във Вселената за нея.

Звездата от „Разрушители на митове“ Адам Савидж също отдаде почит на Комбс в Twitter , писане, Тя беше блестящ и прекалено строителен строител, инженер, шофьор, производител и комуникатор на науката и всеки ден се стремеше да насърчава другите със своя невероятен пример. Тя също беше колега, а ние сме по -малко заради нейното отсъствие.

В допълнение към „Разрушители на митове“, телевизионната работа на Combs включваше и работа като съ-водещ на Velocity’s Overhaulin от 2012 до 2014 г.

Семейството на Discovery и MotorTrend е дълбоко тъжно да научи за трагичното отминаване на Джеси Комбс, се казва в изявление на Discovery. Тя беше приятел и колега, икона в индустрията и неоспорима сила на природата, която остави незаличима следа в света на автомобилите. Мислите ни са със семейството и близките й.

Прочетете също:

Инцидентът е станал във вторник следобед в сухо езерно корито в пустинята Алворд в югоизточната част на Орегон, според Орегонската станция KTVZ .

Комбс се опитваше да постигне най-добрия си рекорд за скорост на сушата на четириколесните жени по време на инцидента. Преди това тя постави рекорд от 398 мили в час в своето реактивно превозно средство през 2013 г., с което спечели титлата на най-бързата жена на четири колела.

Толкова тъжно е да чуя за Джеси. Тя беше гадняр. Винаги натискане на граници. Изпращане на усмивки във Вселената за нея. @разрушители на митове https://t.co/H2gEtN5U0e

- Кари Байрон (@KariByron) 28 август 2019 г.

колко крайни кредити в капитан марвел

Толкова съм тъжен, Джеси Комбс загина при катастрофа. Тя беше блестящ и прекалено строителен строител, инженер, шофьор, производител и комуникатор на науката и всеки ден се стремеше да насърчава другите със своя невероятен пример. Тя също беше колега, а ние сме по -малко заради нейното отсъствие.

- Адам Савидж (@donttrythis) 28 август 2019 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Направо изтръгнах да чуя новините за @thejessicombs Ти си легенда Джеси и ще ми липсваш приятелю.

Публикация, споделена от Тори Белечи (@torybelleci) на 28 август 2019 г. в 11:13 ч. PDT

Еми Куики: Звездата от „MythBusters“ Адам Савидж Ексклузивно студио Преобръщане Портрети (Снимки)

  • Адам Савидж

    Адам Савидж, „Разрушаване на митове“

    Снимано от Уилям Калан за TheWrap

Предишен слайд Следващ слайд 1 от 5

Серията Star of Discovery спира до TheWrap за интервю и фотосесия

Адам Савидж, „Разрушаване на митове“

нови секс неща за правене

Снимано от Уилям Калан за TheWrap

Преглед в галерията

Интересни Статии