Време за чаена риза 'Jersey Shore': Бебената мама на Рони хвърля в лицето му новото гадже на Сами


„Jersey Shore“ Kids: The Next Generation of Fist Pumpers Виж снимките MTV / Instagram

- Ето колко щастлива ще бъда догодина, когато намеря някого. Нямам търпение да намеря човек, който да отгледа детето ви така, както вие не можете “, се казва в текстовете на Джен Харли.

Тази седмица „Джърси Шор: Семейна почивка“ беше част 400 от сагата за Рони-Джен, тъй като нещата станаха още по-грозни - ако можете да повярвате.Последен епизод, Рони Ортис-Магро се хвана На Анджелина Пиварник горещ приятел, 'еврейска Барби.' Той я прибра вкъщи, охлади се с нея в джакузито и я остави да пренощува.

Гети

Рони Ортис-Магро се извинява на Джен Харли за най-новите лудории 'Jersey Shore', обвинения Редактиране

Преглед на историята

Тази седмица показа, че Рон всъщност се държи и не спи с еврейската Барби. Добра работа, Рон. Може би този наистина причудлив разговор със себе си е свършил работа?

„И там отива животът ми“, камери го хванаха да си казва в банята. - Няма да е добре. Нищо за това не е добре. Нищо добро не може да произлезе от това. Някога. Някога. Някога. Някога. Някога. Не мога. Не мога.Рон накрая напусна банята и слезе долу, за да изпуши цигара на верандата. Към този момент вече беше сутрин. Телефонът му не спираше да работи и беше очевидно, че има проблеми с бебето си майка, Джен Харли .

След известно време Рон се качи горе, където Анджелина и Джени 'JWoww' Фарли просто се събуждаха. Еврейската Барби се беше вмъкнала в леглото на Анджелина и й казала, че Рони й е много мил и не е опитал нищо.

MTV

Време за чаена риза 'Jersey Shore': Рони донася у дома още едно момиче, Снуки мисли, че е бременна

Преглед на историята

„Колко часа сън получихте?“ Анджелина попита Рон.- Никой - каза той. 'Сделка' с драма. Очевидно съм неженен, защото тя е луда. Тя е много неуважителна и ми казва: „Нямам търпение да намеря човек, който да отгледа детето ви така, както вие не можете.“ Изпраща ми скрийншотове на царя Сам и новото й гадже, казвайки: „Ето колко щастлива ще бъда догодина, когато намеря някой“. Супер неуважително. Момичетата онемяха.

Рони и Анджелина в крайна сметка изведоха еврейската Барби до едно такси, след което се отправили към верандата, за да продължат разговора си.

афера на тигърските гори

'Тя казваше, че е гадно', каза Рони на Анджелина. - Тя се опитва да каже всичко, което знае, че наистина ще ме нарани. Тя знае какво чувствам към бебето, така че знае, че в секундата, когато каже нещо такова, аз ставам като ...

„Защо би ти пратила снимки на Сам с приятеля си?“ - прекъсна го Анджелина. - Това е все едно да удариш ниско. Наистина ниско.

Рони просто отговори: „Няма да остана с някой, който казва:„ Ще намеря човека, който ще отгледа дъщеря ти по-добре от теб. “

Останалите съквартиранти бяха почти над Джен и над драмата. Но Анджелина - която не е била подлагана толкова много - беше напълно шокирана и отвратена. (Закъсняваш за това парти, Анг.)

Рони накрая отиде да спи - за цял ден и нощ. Съквартирантите се опитаха да го накарат да отиде на вечеря с тях, но той не помръдна.

По време на хранене, Поли Д. пошегува се, „Бих направил всичко за битка между Рон и Сам в момента“. И честно казано, той има точка. Тези битки направиха тази връзка да изглежда здрави в сравнение с този пожар.

Гети / Instagram

Sammi 'Sweetheart' Not Attend Mike 'The Situation' Sorrentino's 'Jersey Shore' Wedding

Преглед на историята

По-късно Анджелина имаше няколко забележителни собствени моменти. Като начало тя каза на Джени, че баба й е екстрасенс и й каза, че чувства, че Джени ще се разведе със съпруга си, Роджър Матюс . По времето, когато този епизод беше заснет, Джени още не беше го направила подадена за развод .

Отговорът на Джени беше главен червен флаг. 'Искам да кажа, че винаги говоря за това', каза тя, без да мигне. - Кога го правя не кажи това?'

„Кучко, получаваш„ развод “както всяка седмица на f-king - каза Никол. - Това казвам. Добре дошли в отношенията. - добави Джени. Целият разговор беше доста мрачен - и малко странен.

Също доста мрачен и малко странен беше начинът, по който Анджелина говореше за годеника си Крис. Несъмнено тя винаги е смятала, че Поли е горещ, така че когато той я разговаря по време на вечеря, тя остана поразена.

Предполагам, че няколко неща са се променили от последния път, когато Поли е разгледал добре Анджелина. Всички нови епизоди на #JSFamilyVacation този JERZDAY в 8 / 7c на @mtv ! pic.twitter.com/03BT64dLfD

@JerseyShore

По време на пътуването с такси по пътя към дома тя призна на момичетата, че е „в екстаз“, че „кралят“ е забелязал нейните „огромни гърди“.

'Видът на какво?' - настоя Джени.

'Кралят на гидовете!' Анджелина каза.

„Кралят във вашия живот е вашият човек“, отговори Джени.

Catherine Cleary Wolters и Piper Kerman

- Годеникът ми е кралят на боклукчиите - отвърна Анджелина. Момичетата бяха шокиран.

Джени дори каза по време на изповедта си, че Анджелина „може и да продължи четвъртия си годеж, защото това лайно няма да продължи“.

„Jersey Shore: Family Vacation“ се излъчва в четвъртък в 20:00. по MTV.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram