'Jersey Shore' звездата Ronnie Ortiz-Magro показва нови шест опаковки след пластична хирургия


„Jersey Shore“ Kids: The Next Generation of Fist Pumpers Виж снимките 'Докторите'

„Не мога да прекарвам по два-три часа всеки ден във фитнеса, както преди“, обяснява той.

'Джърси Шор' звезда Рони Ортис-Магро предприе крайни мерки, за да се увери, че е взел коремни преси навреме за сезон 3 от рестартирането на MTV „Jersey Shore: Family Vacation“.taraji p henson син баща почина

В епизода на 'Лекарите' в петък камерите проследиха новия баща, когато той отиде под ножа, за да получи вазерна липосукция на корема с висока разделителна способност от ръцете на сертифицирания от борда пластичен хирург д-р Кристофър Хорсанди. Това е процедура, която д-р Хорсанди казва, че „дори не беше налична преди 10 години“.Ето преди и след, взети моменти следвайки процедурата:

Докторите Гети

Майк 'Ситуацията' Сорентино получава посещение в затвора от по-голямата част от костарите си от 'Джърси Шор'

Преглед на историята

„Винаги съм бил фанатик на тренировки и винаги съм бил във форма, но също така е необходима много упорита работа, за да се поддържа форма“, обясни Рони. „Преди една година денят ми се промени напълно. Имах малко момиченце. Тя е като моя ангел пазител и сега не мога да прекарвам по два-три часа всеки ден във фитнеса, както преди. Фитнес, тен, пране за мен вече са фитнес, тен, памперси.Рони реши да „опита нещо ново“ и да посети д-р Хорсанди. „Ще можем да получим тази зона между всеки от коремите му напълно дефинирана, така че той всъщност да има шест пакета за много, много години напред“, обясни Хорсанди.

Внимание: Графично съдържание във видеото по-долу:

След операцията той каза на Травис Щърк по телефона, че се чувства „глупости“, но „се вълнува да покаже новите кореми“ в риалити шоуто. „Ако сте фен на Джърси Шор, знаете, че аз бях един от най-големите изроди в къщата, винаги се хранех здравословно и протеиновите ми шейкове, всички тези луди неща“, продължи той, „вярно е, когато казват: осъзнавате, че когато остареете, не изгаряте мазнини, когато остареете. Осъзнавам това в момента.„Навремето можех да ям почти всичко, което исках, и пак да изглеждам добре“, добави той. „Сега имам пържени картофи и чийзбургер и качвам 13 килограма.“

дълга коса на Шарън Озбърн

„Просто трябва да продължиш така във фитнеса“, обясни д-р Хорсанди, „и той ще се оправи. Този болничен пакет е там, за да остане.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram