Резюме на 'Jersey Shore': Ronnie Slams JWoww като 'F --- ing Fake,' Kicks Jen Out House

„Jersey Shore“ Kids: The Next Generation of Fist Pumpers Виж снимките MTV

'Чувствам се супер неуважен от Джени', възкликва Рон, след като тя кани бебето му в стриптийз клуба.

АКТУАЛИЗИРАНО В 6:34 ч. НА 10/04/19:

Часове след като TMZ съобщи, че Рони и Джен са били ръка за ръка в Бевърли Хилс, Рон беше подложен на ареста и арестуван за отвличане след предполагаем спор за домашно насилие с Джен.

Според TMZ това се е случило:

Около 2:30 ч. В петък двойката влезе в разгорещен спор в Airbnb, който наемаха в Лос Анджелис. Предполага се, че Рони е ударил шамар и удари Джен, преди тя да избяга от къщата, крещейки за помощ. След това Рон го подгони с нож в едната ръка и 18-месечната им дъщеря Ариана в другата. В крайна сметка той пусна ножа и се заключи в къщата с бебето. Когато полицията пристигна на място, той отказа да излезе, затова разбиха вратата. След това Рон отказа да бъде задържан мирно, така че полицаите трябваше да го преследват. След като е откаран в болницата, Рон е резервиран за отвличане. Нито Джен, нито Ариана са претърпели големи физически наранявания, въпреки че Джен е имала видими следи по лицето си. Тя каза на ченгетата, че Рони е слязъл от релсите, след като е направил кокаин.Той присъства на рехабилитация по-рано тази година и неговата трезвост беше основна тема за разговор в „Джърси Шор: Семейни ваканции“ Сезон 3.

ПРИЕМ НА ЕПИЗОД, ПУБЛИКУВАН В 18:00 ч. НА 10/03/19:

Отне Джени 'JWoww' Фарли приканващ Джен Харли до стриптийз клуб отзад На Рони Ортис-Магро обратно, за да го накара да изгони бебето си от къщата си и да свърши с нея завинаги.Или поне така твърди той TMZ съобщава днес че двамата са много отново заедно.

Епизодът от четвъртък на „Джърси Шор: Семейна почивка“ вдигна с излизането на групата Вини Гуаданино изпарен спектакъл Chippendales и се отправя към женски стриптийз клуб, за да поддържа партито. Както знаем от миналата седмица , Джени пиянско покани Джен да се срещне с тях, знаейки, че Рони няма да участва в тържествата. Джен твърдеше, че се тревожи за трезвостта на Рони, защото не е разговаряла с него от седмица, но Рон не спираше да казва на съквартирантите, че всичко е наред.

- Денят беше дълъг. Излязох да подкрепя моето момче, Вини, но аз ще се прибера вкъщи и ще си почина малко. Дните на стриптийз клуба са зад мен - каза Рон по време на изповед. „Това не е мястото за мен в момента, докато преживявам трезвостта си и не искам да рискувам нищо от това за една вечер в стриптийз клуб.“

„Няма да изляза с стаите тази вечер, защото наистина не мисля, че имам нужда повече от драма в живота си“, продължи той. „Проблемите, които преживях миналата година, ме развълнуваха. Не знаех как да се справя с тях, така че просто щях да се разтреперя и пропилея. Това беше моят изход. Сега съм в доста по-добро пространство за глава. Моята работа е да се събуждам всеки ден и да се чувствам добре и да правя това, което трябва да направя за себе си.

Youtube

JWoww споделя актуализация на Son Greyson 1 година след диагностика на аутизма

Преглед на историята

Нямаше представа, че Джени е разговаряла с Джен. Той също нямаше представа, че Джен е на път да се срещне със съквартирантите си, повечето от които са огорчени от това, което JWoww прави.

„Не разбирам защо Джени се включва. Като, какво по дяволите, момиче? Ти си лицемер, Анджелина пиварник - каза на камерата. - Помниш ли, че искаше да ме убиеш, защото говорех за развода ти? Сега вижте какво правите. Мисля, че Джени просто искаше да се върне при Рони, защото смята, че Рони все още говори Роджър [Матюс] . Не знам. Наистина не мисля, че две грешки правят поправката.

След като Джен (която пристигна с маска от зебра) даде на Джени танц в скута, тя се наведе, за да й даде 4-1-1. „Той беше страхотен и след това изведнъж той тръгна на това пътуване и след това каза:„ F - k you, you f - king kurve, „bla blah blah“, заяви тя, отбелязвайки, че не е Не е виждал Рон още от Кабо и че не е тя, той си е писал непрекъснато. - Защо 180, разбирате ли какво имам предвид? Като, напълно не той. Не е човекът, при когото съм отсядал всяка нощ на f-king.

Джени беше шокирана да го чуе, казвайки на камерата, че иска да го е чула от Рон. „За това е семейството - ние си помагаме. Не можем да ви помогнем, ако не ни кажете проблема - каза тя, цитирайки почти точно това, което Рон каза, когато му се разправи, че говори за развода на Джени.

къде са малките мошеници днес

Дина Кортезе беше пропиляна и заинтригувана от това, което казваше Джен, въпреки че не е задължително да подписва плана. Вини изобщо не беше в това и Поли Д. беше абсолютно бесен.

интервю на Зак Галифианакис с Джъстин Бийбър

„Така че за мен, откъдето идвам, никой няма да промени коя съм. Ако бебето на моя приятел се появи някъде и той не знае, ще го уведомя. Той е моя приятел, преди тя да е моя, разбираш ли какво казвам? Това е като братски код - каза Поли на камерата. В момента той реши да изпрати съобщение на Рон и да му съобщи, че Джен е в стриптийз клуба, но не изглежда, че той му е дал всичко информацията. Вини усети, че Поли „е постъпил правилно“.

MTV / Гети / Instagram

Резюме на 'Jersey Shore': JWoww се вмъква в драмата на Рон-Джен преди дебюта на Chippendales на Вини

Преглед на историята

Рон се върна в хотела и прави интервю за изповед, когато телефонът му угасна. Извади го от джоба си, прочете текста и го върна в джоба си. - Добре ли си, човече? - попита продуцент извън камерата. Рон каза, че е, но лицето му разказваше друга история. След като седна в мълчание за това, което MTV караше да се чувства завинаги, Рони в крайна сметка стана и каза: „Брат, трябва, трябва да тръгна. Поли току-що ми изпрати съобщение, брато. Тя е във f - king Crazy Horse, пич. Ще се превърне в, като, че не мога. Напоследък направих много работа върху себе си и знам границите си. Не мога, не мога, не мога да рецидив заради нея, брато. Не може да се случи, брато. Продуцентът беше повече от разбиращ.

Джен попита Джени дали се страхува, че Рони ще се появи и ще се разстрои с нея, но Джени поддържа: „Нищо от това, което според мен изобщо не е отрицателно ... Исках да те опозная, но също така искам да си представям защо той е такъв, какъвто е.

'Почти се почувствах странно да идвам тук, защото се чувствам като никой от вас, като мен', каза Джен, която и двете Джени и Дийна казаха, че не е вярно. Те казаха на Джен, че Рон им казваше, че той и Джен са „перфектни“, поради което Джени се чувстваше удобно да покани Джен да излезе. Дийна каза на Джен, че Рон винаги е карал да изглежда така тя беше проблемът, „но сега знам, че не си ти“, избухна пияна Дина. - Честно казано, мисля той е f - ked за каквото и f - k да прави! Той трябва да събере кучешките си царе! “ добави тя. Джени се съгласи. Анджелина беше видимо неудобна.

Поли трябваше да напусне, за да хване полет (спасен от концерта на диджея), когато Рони започна да взривява телефона на Джен. Според Дийна, текстовите съобщения започват с „Аз те мразя“ и „Ти си мъртъв за мен“ и оттам стават по-гадни. След като се върна в хотела, групата (без Джен) откри, че Рон си е тръгнал. Момичетата непрекъснато питаха кой е казал на Рон, че Джен е в стриптийз клуба, но Вини не се отказа. Всички се тревожеха, че Рон е излязъл на Ronpage и Джени започна да се чувства зле.

MTV / Гети / Instagram

Пиян JWoww съобщения Джен зад гърба на Рони: „Не обичам да бъда глупости, не обичам да ме лъжат“

Преглед на историята

На следващия ден всички се събудиха „махмурлук като f - k“, а Джени обвини Анджелина, че е казала на Рони за Джен. Тя се закле горе-долу, че не е тя. Изведнъж Рон влезе, свеж като маргаритка. Той просто каза, че иска да спи в собственото си легло през нощта и увери съквартирантите си, че е добре. Всички бяха на игли.

'Всички седят около f - king неудобно като f - k, а аз съм като' Добре, вече знам за какво искат да говорят тези момчета ', каза той пред камерата. На лицата им той призова приятелите си да „казват това, което трябва да кажеш“, след което разкри, че Поли му е изпратил съобщение предишната вечер, за да му съобщи за Джен.

- Правеше го така, сякаш се тревожеше за теб, сякаш не се тревожеше - каза Дена, но Рони спокойно обясни, че е добре и все още е трезвен. Той каза на бандата, че е бесен, че Джен ще се опита да го върне на място - физически и емоционално -, което не беше добре за него, и каза, че в крайна сметка я изгони от къщата им в резултат. „Не мога да обвинявам никого, освен себе си, защото продължавам да се връщам в същата ситуация. Очаквам повече от човека, който никога не ми е показвал повече - каза той. Джени мълчеше.

„Сега се чувствам зле, че я вкарахме в онова нещо вчера“, изригна Дийна, което ни накара да звучим ахна, но Рони сякаш не го разбра. 'Всичко се случва с причина', каза той. - Направи си го. Ти не направи нищо.

Тогава Джени каза на Рон за съобщенията между Джен и Анджелина, сякаш се опитваше да прехвърли вината, но Анджелина нямаше това. Тя каза нея страна на историята, след това погледна Джени и каза: 'И тогава тя всъщност дойде в клуба снощи с желание, защото вие - питахте ли я?'

Джени Знаех тя беше тост. 'Какво? Поканихте ли я? - попита Рон. - Защо ще я поканиш, Джени? Тя каза, че това е така, защото Рон и Джен не си говореха. - Значи я каните? натисна той. „Тя е последният човек, който искам да участва в това! Не каня Роджър да излезе, пич. Защо направи това?! Джени, ако няма да бъда там, нямаш право да я каниш в стриптийз клуб, когато тя трябва да се прибере с твоята племенница от твой крал - добави той, позовавайки се на собствената си дъщеря Ариана.

Instagram

Борбата на ситуацията за поддържане на физика след затвора ще бъде представена в „Джърси Шор“ (Ексклузивно)

Преглед на историята

'Това не е моят проблем', каза Джени. Рони беше ядосан, но се справяше доста добре. 'Ангажирате се, противопоставяте се, казвайки:' Ела тук, ела тук ', каза той. 'И тя ще го направи, защото е е - царе глупава. Защо по дяволите бихте направили това? ' В изповедалнята той изрече: „Това просто показва, че нямате добри намерения. Знаеш ли - Джени, Джен - и двамата фалшиви крал. Чувствам се супер неуважена от Джени. Когато Джени не искаше да говори за развода си с f-king в ранчото на пичовете, не поканих Роджър да излезе с нас и f-king party! '

Момичетата увериха Рони, че Джен говори високо за него, но той не го интересуваше. Беше ядосан, тя знаеше, че няма да го има и все пак се съгласи да отиде. „Тя ще направи всичко, за да се опита да манипулира ситуацията и да се опита да накара да изглежда така, сякаш съм аз, и да каже, че не съм от трезвостта си“, каза той. Освен това той не беше доволен от твърденията й, че не е виждал бебето от седмица, защото „винаги е там с това дете, повече от нея. Тя се опитва да ме бута и се опитва да ме накара да реагирам прекалено, а аз вече не съм на това място в живота си. Справям се с нещата по-добре, отколкото миналата година. В момента се случват твърде много неща, които тя може да застраши. Не мога да бъда с някой, който е такъв.

- Джен трябва да ми е приятелка. Трябва да правим това като семейство. Трябва да имаш гърба ми - проветри той. 'Цялата тази малка дребна глупост се източва и губи енергия.'

Тогава Рони обяви, че е приключил с Джен завинаги ... дори всички да знаем сега не лепна .

„Jersey Shore: Family Vacation“ се излъчва в четвъртък в 20:00. по MTV.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети