Резюме на 'Джърси Шор': Майк е осъден, Рони е скочен, JWoww прескача въпроси за развода си

Вътре в Епичния сватбен душ на Майк и Лорън Виж снимките MTV

'Две години?!' - продължи да пита Снуки, докато Рони нахлу, изруга и плаче.

На 5 октомври 2018 г. Майк 'Ситуацията' Сорентино се яви във федералния съд, за да получи присъдата си за укриване на данъци, и моментите „преди“, излъчени в новия епизод на четвъртък на „Джърси Шор: Семейна почивка.“

„Сърцето ми забърза в момента, но в края на деня трябва да съм готов да вдигна глава високо и да се изправя срещу всичко, което предстои“, чу Майк в началото на двучасовата премиера в средата на сезона (това е продължение на миналия сезон). „Всички неща, които преживях през последните няколко години, ме подготвиха за този ден.“

Кадри показват Майк и съпругата му Лорън Сорентино излизане от черен джип и моментално роене от фотографи. Присъстваха и съотборниците на Майк от „Jersey Shore“, които да го прегърнат и да му пожелаят добро. Дина Кортезе беше особено разстроена, докато хлипаше през слънчевите си очила, но Майк и Лорън си сложиха смело лице, докато си проправяха път във Федералния поправителен институт в Отисвил в Отисвил, Ню Йорк, където в момента живее Майк. Той започна присъдата си през януари тази година.

Но нека се върнем, защото, е, това направи епизодът.

Преди малко повече от година, Майк постави въпроса на любимата си от колежа пред камерата с помощта на неговите звезди. Не се виждаше сухо око ( TooFab също ридаеше). Но и двамата знаеха, че предстоят правните му проблеми, които биха запалили евентуално огън под дупетата им, за да се оженят възможно най-скоро.

Обратно в Ню Джърси, Майк и Лорън събраха семействата си заедно, за да отпразнуват годежа си в местен италиански ресторант. В колата по пътя, Майк каза, че се надява правната беседа да бъде сведена до минимум, тъй като двамата започнаха да осъзнават, че предстоящото му осъждане ще повлияе на датата и мястото на големия им ден. Първоначално Майк и Лорън искаха да се оженят в Сицилия, тъй като и двете им семейства са от там, но както Лорън обясняваше на семействата, тя не искаше сърцето й да е настроено на нещо с толкова много неизвестни, които все още се носят наоколо.

В крайна сметка Майк разкри, че ограниченията му за пътуване, възложени му от съда, не му позволяват да напусне страната, така че те се съгласиха да се оженят в Джърси ... на Jerzday ..., разбира се

Мястото изглеждаше така, сякаш е изтръгнато направо от Италия, което Майк шеговито нарича „Тоскана от магистралата“. (Лорън не смяташе, че е толкова смешно, колкото продуцентът на шоуто, който удари с юмрук Майк.)

По-късно, докато двамата преглеждаха списъка със задълженията си за сватба, Лорън каза, че се нуждае от помощта на Майк за съгласуване на RSVP.

„Какво означава помирение?“ - попита Майк.

„Като начина, по който съгласувате банково извлечение?“ - отговори Лорън.

Втренчен в нея, а след това директно в камерата, Майк отговори: „Дори не знам какво означава това и отчасти затова съм в тази бъркотия днес“.

Чисто злато.

MTV

Трейлър „Джърси Шор: Семейна ваканция“ Акцентира на брак, развод, разврат и затвор

Преглед на историята

От другата страна на града, 7-месечна бременна Дина отиде на среща с ултразвук Никол „Снуки“ Полици , Джени 'JWoww' Фарли и Анджелина пиварник . (Да, тя все още е наоколо.)

Докато момичетата наваксваха, Никол погледна Джени и попита: „Ами ти?“

пейдж джин разкриват пола

'Живот?' - подиграва се Джени. Завъртяла очи, тя отговори: „Знаеш ли, добре е“, след което погледна към тавана, опитвайки се да избегне плача. 'Не знам. Не мога да разбера как да го изразя, затова просто го изключвам и продължавам напред. '

„В стаята имаме огромен слон“, каза Анджелия по време на по-късна изповед. 'Джени преживява развод.'

По време на нея на изповед, Джени абразивно каза, че „живее мечтата“, откакто камерите я застигнаха за последен път. „Мамо мамка му“, добави тя, когато лицето й се зачерви, а очите й се насълзиха.

- Хм, как е Роджър? - попита продуцент извън камерата, докато Джени се въртеше с ризата си.

- Пффффт - изпусна тя. 'И така, напред'. (Когато JWoww каже да продължите, вие продължете.)

MTV / Браво / Доживот

'Джърси Шор', 'Истински домакини' Blowups получават вирусни ASMR Remakes и те са невероятни

Преглед на историята

Настигнахме и ние Рони Ортис-Магро и бебето му, Джен Харли , в дома им в Лас Вегас. Бурните им отношения привидно са се успокоили.

„Доволен ли си от начина, по който сме напоследък?“ - попита го тя, докато двамата готвеха заедно храна.

„Да, наистина съм доволен от начина, по който сме напоследък. Това е невероятно. Не сме се карали, а се разбираме - отговори Рони, като по-късно каза на камерата, - бурята се успокои и има малко слънце.

„Взех решение да забавя скоростта и да се опитам да оправя нещата у дома между мен и Джен и бебето“, добави той, отбелязвайки, че той и Поли Д. ще лети до Джърси за присъдата на Майк.

Дни преди датата на съда, Майк се срещна с Джени и Вини Гуаданино , където той излезе за това как Рони RSVP беше на сватбения си душ, но никога не се появи. Той също не изпрати подарък или картичка, което е основно не-не в италианската култура.

„Този ​​човек е изправен пред съда и най-големият му проблем в момента е, че Рони не му е изпратил подарък“, отбеляза Вини. 'Обичам разсъжденията на Майк.'

Освен шегите настрана, когато Вин попита как се чувства, Майк каза, че е „готов на всичко, от изпитателен срок до може би дори една година в затвора“. Той каза, че се опитва да поддържа всичко възможно най-положително, за да може Лорън да се съсредоточи върху радостта от планирането на сватбата им и нищо друго.

Instagram

Никол „Снуки“ Полици приветства третото дете - вижте първите снимки

Преглед на историята

След това момичетата се срещнаха с Лорън в същия магазин за сватбени рокли, който използваха Никол и Джени.

'Какво? Вероятно е странно да си тук - каза Анджелина на Джени, която изрева в отговор, - Не. Имате ли бутон за заглушаване?

Когато Лорън беше в мостната стая, Джени прошепна на момичетата, че е поръчала тоалета си за съд, което предизвика разговор за това какво ще облекат всички до присъдата на Майк. Дийна умираше.

'За това говорим ?!' - порица тя. 'Боже мой. Той може да влезе в затвора, тя опитва рокли и поръчва съдебна екипировка.

Лорън излезе в най-прекрасната дантелена рокля с четвърти ръкави. Тя каза на момичетата, които е прекарала „всяка минута от всеки ден“ през последните три седмици, планирайки големия си ден.

- И вероятно е толкова лудо, като че ли и ти планираш сватба около цялото нещо с Майк, нали? Анджелина изпадна. Очевидно тя няма бутон за заглушаване.

Устата на всички падна на пода. 'Това е тъжно, за да я накара да говори в сватбената си рокля', каза Дина. Джени добави: „В сватбената си рокля, пич?“ Никол каза: „Сериозно?“

„Как се чувстваш, като цяло, като влизаш в това сега?“ Анджелина натисна. С грация Лорън отговори: „Това не е мисъл в мозъка ми“.

Когато Лорън излезе в приемната си рокля, повечето момичета я обсипваха с комплименти, защото изглеждаше абсолютно зашеметяващо, но Анджелина реши да изрече: „Ще свърши в гащите си, когато те види такъв“.

'Тази кучка е толкова Стейтън Айлънд, не мога!' По-късно Никол се обезвъздуши. 'Най-лошото!'

След като се възстанови от нежелания „старт“ на Анджелина, Лорън се отвори пред момичетата защо иска да се ожени толкова бързо. (Те завързаха възела на 1 ноември.)

„Хората може да си помислят, че е странно, че сега с Майк сме женени, но глупости в живота ще дойдат и си отидат“, обясни тя. - И като, когато това си тръгне, ще има и други дребни лайна, с които не е идеално да се справим. Знаеш какво имам предвид? Никога няма да е идеално. Това е като, той е здрав, той е трезвен, ние ще се оженим. Нищо не може да отнеме това щастие.

След като момичетата предложиха няколко насърчителни думи, Лорън каза: „Оценявам всичко това и всеки от вас и знам колко си важен за Майк. Наистина е особено, че той беше оправил оградите с вас, и си върна тези силни връзки, за да може да премине през нещо подобно и да има положителна перспектива да разбере, че има толкова много любов около себе си. Толкова ви оценявам, че сте хора за него и за мен в бъдеще.

'Вероятно е толкова щуро като да планираш сватба и около цялото нещо с Майк, нали?' #JSFamilyVacation връща се ДОСЕГА в 8 / 7c на @mtv . pic.twitter.com/rewLZhmIOy

@JerseyShore

След като Рони и Поли влязоха в града, момчетата отидоха да се подстрижат, защото това правят италианските момчета заедно.

„Днес трябва да бъдем най-направляващото нещо, което някога сме правили: подгответе момчето ни за съд“, шегува се Поли.

„Никога преди не ни се е налагало съдебни съкращения. Обикновено се подстригвахме за Карма. Сега се подстригваме за съда “, посочи той в бръснарницата, преди да попита Майк дали съдията е жена. „Може би тя ще бъде DTF: надолу да прости?“ Само Поли.

Майк се засмя, след това благодари на Поли и Вини за подаръците им за сватбен душ, опитвайки се да получи реакция от Рони. Но Рони като че ли не съжаляваше, че не е дал нищо на Майк и Лорън, макар че всички излязоха за бебешкия му душ.

Докато беше в бръснарницата, Майк използва възможността да помоли и тримата момчета - дори Рони - да му бъдат най-добрите мъже. Те бяха трогнати и всички казаха „да“. (TooFab ридае отново.)

По-късно, на път за групова вечеря, Джени се отвори на Дийна за борбите й с 3-годишния си син, Грейсън. Джени обясни, че е диагностициран от двама различни лекари като аутист. Тя каза, че когато е била на летището с връщане от Орландо (където се намира един от лекарите), Грейсън е хвърлил „най-голямото нападение“, което някога е изпитвала. Той се почеса по лицето си, удари шамар на Джени, щракна очилата й, извика, изкрещя, ритна. Тя каза, че отчаяно иска помощ, но когато вдигна поглед, просто видя как всички я записват. Тя моментално започна да плаче, защото се чувстваше толкова „победена“.

„Поех инициативата да му помогна“, каза тя на Дина. „Това беше огромен спор между Роджър и мен.“ Той е добре. Той е добре. Той е добре.' Той имаше нервен срив в педиатъра. Сърцето ми се разби за него, защото той беше като: „Просто искам синът ми да мине по пътеката и да има собствено семейство“. Казвам, че е f - ked up, но винаги казвам, че ще държа ръката му, докато не мога, а когато вече не мога да го държа, парите ми ще го държат. Подготвям се не за пенсионирането си, а като пенсионирането на децата си.

„Роджър вярваше, че Грейсън е просто бавен учещ и той ще учи сам, а това предизвика много напрежение в нашето домакинство, защото имате един родител, който казва:„ Трябва да изпреваря това “, което съм аз , „и го поправи“, а ти имаш друг родител, който казва „Какво правиш? Не е голяма работа. Няма нищо лошо в Грейсън. Така че е такава скапана ситуация да бъдеш. Наистина е трудно да го обясним на хора, които нямат деца, нивото на жертва, което правим за тях. Все едно кучката е уморена - каза тя със сълзи на очи.

Веднъж в ресторанта, всички си размениха актуализации за живота. Джени все още не беше в настроение да говори за военните си проблеми, като простуди: „Нищо не се е променило.“ След това тя сложи Рони на горещата седалка и попита за неговата живот, което го ядоса. Защо Джени може да попита Аз относно моя въпроси, но не можем да попитаме нея относно нейната? Перифразирахме, но по същество това каза Рон пред камерата.

На вечеря Анджелина удари Майк с въпроса: „Какво би направил през последните си 24 часа преди затвора?“ въпрос, който в крайна сметка се върна при нея. Тя каза, че ще бъде „изтъркана“. От кого? Годеникът й? Не. От Рони. Джени беше побесняла, крещеше: „Не уважаваш годеника си!“

Анджелина изрева в отговор: „Връзката ми е страхотна. Спри да говориш за връзката ми! Благодаря. Мога да отида в в момента, но си затварям устата. Затварям уста, Вини. Затварям устата си.

'Дъвчете играчка!' Джени стреля в отговор. - Като той всъщност е тъп, за да остане с теб. Останалите дивееха, особено Поли. Този път обичаме подбудител!

'Докторите'

Рони на Jersey Shore се подлага на пластична хирургия, за да вземе шест пакета!

Преглед на историята

Втората част на премиерата улови тънкостите на сутринта на присъдата на Майк. Дори екипажът беше мрачен, докато се готвеше да заснеме Майк да се подготви за съд. Той каза, че не може да спи много добре, но е нетърпелив да се справи с това. Лорън също имаше положителна перспектива, напомняйки на Майк, че това ще бъде краят на дългогодишното му изпитание. Както Джени и Поли посочиха, човекът, на когото е повдигнато обвинение, не е същият човек, който е влязъл в присъдата. Сега Майк беше трезвен 30 месеца, работеше в две различни лечебни заведения и говореше на деца за злоупотреба с вещества.

Майк и неговият адвокат се надяваха на пробация, но знаеха, че го грозят до 14 месеца затвор. Според Майк той е бил от „ниво 11“, което означава, че е „имал право на пробация в тази зона, а също и от осем до 14 месеца. Това, което ми дава малко утеха в момента, е, че никой на ниво 11 никога не е имал затвор. “ Майк се оказа първият.

Докато Никол, Джени и Дийна си проправяха път към съда, Вини и Поли изчакваха Рони, Джен (която току-що влезе в града) и Анджелина да се срещнат в къщата на Вини, за да могат всички заедно да карат там.

Рони закъсня да се появи, защото беше скочил предната вечер. Знаем какво си мислите: Джен ли беше ?! Но не, той каза, че някакъв пич на паркинг на произволна закусвалня в скицирана част на града го е подигравал, че прави снимка и има две момичета с него (Джен и нейната приятелка). Рони каза, че човекът дори е откраднал веригата около врата му! Беше малко окървавен и натъртен, но изглеждаше добре. (Слава Богу.)

Докато съквартирантите чакаха нервно пред сградата на съда Майк да пристигне, те се шегуваха колко ужасно бяха облечени всички. Докато всички носеха изцяло черно, Поли беше на Yeezys, дънките на Анджелина бяха скъсани, а Рони беше облечен назад. Не очаквахме нищо по-малко.

Гети

Майк 'Ситуацията' Сорентино получава посещение в затвора от по-голямата част от костарите си от 'Джърси Шор'

Преглед на историята

Когато Майк и Лорън пристигнаха, те прегърнаха всеки един съотборник, хванаха се за ръце и си пробиха път в роя на фотографите. Никол беше развалина. - Уф, Боже. Можете просто да го видите в лицето му. Не е честно - каза тя, докато изтриваше сълзи. Поли добави: „Това е нашият брат“.

Джеф Луис и Монро

„Преди да влезете в битка, има едно чувство, което получавате - малко тревожно чувство“, обясни Майк в изповедалня. 'Така се чувствам в момента.'

Групата реши да изпрати само Джени и Вини да участват в изслушването. Ако всички влязоха, щяха да предизвикат сцена, така че останалите със сълзи се насочиха към местния спортен бар, за да си набавят храна, докато чакаха присъдата.

Докато беше там, изникна темата за прескачането на Рони. Той разказа същата история, която разказа на момчетата по-рано през деня, с изключение на този път, веждите започнаха да се покачват. Поли смяташе, че е „рибно“, че а човек ще си тръгне драскотини на лицето на Рони. След това Никол, Диена и Поли се извиниха да отидат до „банята“, но всъщност искаха да поговорят за възможността Джен и Рон да са се сблъскали физически.

Скоро след това те се присъединиха към групата, за да гледат с тежки сърца как водещите на новини дават информация за изслушването на Майк. Телевизионният репортер каза, че съдията на Майк е разбрал, че е променил живота си, но че е взел решения, които носят последици.

'И с това тя го осъди на 24 месеца затвор', каза репортерът. Групата не можеше да повярва на ушите си. Дийна се разплака. Никол и Поли извикаха: „О, БОЖЕ МОЙ!“ Рони беше в бъркотия.

„Чакай, осъдиха го на 24 месеца ?!“ той извика. 'Шегуваш ли се с царя ?!' Поли прегърна Никол, докато тя ридаеше в ръцете й. Дийна дори не можеше да говори. Анджелина избърса сълзите си.

Рони беше разярен. Той нахлу и влезе в банята, псувайки и плачейки.

'Две години?!' - непрекъснато питаше Никол.

„Jersey Shore: Family Vacation“ се излъчва в четвъртък в 20:00. по MTV.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram

Популярни Публикации

Илайджа Ууд пляска в отговор на Патрик Шварценегер заради критиките към Индиана Джоунс

Илайджа Ууд пляска в отговор на Патрик Шварценегер заради критиките към Индиана Джоунс

Гледайте как MyPillow Guy разговаря с „президента Доналд Тръмп“ в „Болезнено смущаваща шега“

Гледайте как MyPillow Guy разговаря с „президента Доналд Тръмп“ в „Болезнено смущаваща шега“

Камила Мендес разкрива деня на Ривърдейл, който няма да има нищо против да повтаря отново и отново (ексклузивно)

Камила Мендес разкрива деня на Ривърдейл, който няма да има нищо против да повтаря отново и отново (ексклузивно)

Стилистът на Барни оценява знаменитости на добротата - по някакъв начин Ана Кендрик идва последна

Стилистът на Барни оценява знаменитости на добротата - по някакъв начин Ана Кендрик идва последна

Сара Джесика Паркър, Ева Лонгория Shade E! до Лицето на Райън Сикрест в „Златен глобус“

Сара Джесика Паркър, Ева Лонгория Shade E! до Лицето на Райън Сикрест в „Златен глобус“

Ашли Тисдейл призовава реакцията на 'травматичния' опит в работата на носа

Ашли Тисдейл призовава реакцията на 'травматичния' опит в работата на носа

Впечатленията на Дженифър Лопес и Лия Ремини са ужасно ужасни

Впечатленията на Дженифър Лопес и Лия Ремини са ужасно ужасни

Стивън Колбърт приветства BTS-Mania в „Late Show“ с Glorious Beatles Tribute

Стивън Колбърт приветства BTS-Mania в „Late Show“ с Glorious Beatles Tribute

Скутер Браун просто шегуваше ли се с Тейлър Суифт Фейд в Instagram?

Скутер Браун просто шегуваше ли се с Тейлър Суифт Фейд в Instagram?

'RHOBH' Чаено време: Кайл и Лиза Бътд глави преди драмата за кучета Дорит да премине през премиерата на сезона

'RHOBH' Чаено време: Кайл и Лиза Бътд глави преди драмата за кучета Дорит да премине през премиерата на сезона