Резюме на „Jersey Shore“: Сватбата на Майк и Лорън включва беззъб Рони, Джен Драма и гост-изненада

Изживейте сватбения душ на Майк и Лорън Виж снимките MTV

Поли описа приемът като „бар мицва, смесена със сладка 16 на Еми с Грами на заден план“.

Четвъртък „Джърси Шор: Семейна почивка“ документирани Майк 'Ситуацията' Сорентино и На Лорън Пеше голяма, дебела италианска сватба (в Джърси) и все още се възстановяваме.

Двучасовият епизод ни накара да се смеем, плачем и се надяваме на това На Рони Ортис-Магро скъпа мамо, Джен Харли , не би направил нищо, за да постави амортисьор през деня.

Последен епизод , Рони и Джен отидоха при него в социалните мрежи заради черното око, което тя твърди, че му е дала, така Поли Д. и Вини Гуаданино седна Рон, за да му даде тежка любов преди големия ден на Майк. Поли беше най-твърдият и каза на Рони: „Тя те провокира. Удариха те по лицето, увлякоха те от колата, а сега зъбите ти са разбити. Колко повече можете да вземете? Физически ще те изритат задника.

Рони разкри как това, че завежда личните си въпроси в социалните медии, всъщност е вик за помощ, което натъжава Поли и Вини. След като смеси всичко, обаче (и се съгласи да не се шегува с живота на Рони като често), момчетата седнаха, за да започнат да пишат речите си. Най-доброто, което можеха да измислят в момента, беше Рони да прочете „бележката“. (Класически.) Те също тренираха своите танцови движения.

Instagram

Резюме на „Джърси Шор“: Ролите на „Патологичен лъжец“ Рони след снимката на Черно око става вирусна

Преглед на историята

Ние също трябва да гледаме Никол „Снуки“ Полици и Джени 'JWoww' Фарли мини-мес - Джована и Мейлани - практикуват ходене по пътеката в подготовка за ролята си на момичета от цветя. Нашите сърца! В един момент обаче Мейлани падна и коремът на Снуки се засмя. 'Това е мама след текила!' - извика тя. Точна.

Но повече от очарователна, ситуацията беше и „пълен кръг“ за Джени, която призна, че нито тя, нито Никол са поканили Майк на сватбите си. „Някои части от мен съжаляват, че не поканих Майк, но той не беше това, което е днес“, каза тя пред камерата. 'Просто това страхотно усещане е да знаем, че сме оставили настрана всички тези глупости.'

Навсякъде, горд, Майк показа на Лорън подаръците на шаферите си. Наред с други дрънкулки, кутията съдържаше чорапи с италиански флаг, кукли с главички на четиримата момчета и озадачена свирка.

сватбена рокля на Уенди Уилямс

'Това е сладко. Какво е това?' - попита Лорън.

- Това технически е свирка с граната, да - отвърна неохотно Майк. - Както и да е, просто оставете това. Нямаме нужда от това.

Вечерта преди сватбата Майк дръпна Лорън настрана, за да попита дали Джен Харли все още е поканена на сватбата. В края на краищата тя и бебето вече бяха в хотела отсреща от голямото място на замъка, така че не е като някой да има истински избор по въпроса. Лорън каза, разбира се, целуна Майк за лека нощ и влезе в хотела си. Майк остана в различен, според традицията.

Веднъж сам, Big Daddy Sitch взе пълен предимство на почти цялото меню за рум сервиз. Не, сериозно. Поръча салата Цезар със скариди, сандвич с пържола, пикантно руло от риба тон, дъга, шоколадови бисквитки, парче чийзкейк, пържени картофи и „две диетични газирани напитки“, тъй като технически все още се „изпотяваше за сватбата. '

Докато чакаше своето хранене от 14 ястия, Майк слезе долу, за да се посрещне малко с Рони. Той му каза колко много оценява, че в крайна сметка го прави за големия си ден и двамата се съгласиха, че ще дойдат дълго, дълго още от ранните им дни.

Гети

Nicole 'Snooki' Polizzi се връща към Mom-Shamers, критикувайки я, че пие вино, докато храни бебето Angelo

Преглед на историята

Майк обаче трябваше да се погрижи и за скорошната му сватба без драма, така че той засегна възможно най-внимателно цялата ситуация с Джен.

„Напоследък виждам някакви лайна по„ грам и какво ли още не. Всичко готино ли е? попита той.

- Всичко е добре, но когато не получа реакция от някого или реакцията, която искам - започна Рон да обяснява, но Майк го прекъсна. - Защо не ми се обадиш следващия път? И ще бъда като: „Сложи телефона!“, Призова той, повтаряйки по-ранните настроения на Поли. - Никога не съм виждал някой повече на TMZ от теб, синко. Ти си луд.' (Това идва от човек, който току-що е осъден на осем месеца затвор за укриване на данъци.)

'Всичко е добре, но и двамата се чувстваме смутени в момента', отговори Рони. „Това не е горд момент за никой от нас.“ Рони каза, че не е сигурен дали Джен ще дойде на истинската сватба, но я е искал там. Той чувстваше, че Джен и бебето идват, би било „добро нещо“ за връзката им. Той обаче беше предпазлив, защото „всеки път, когато Джен е наоколо, това просто става голяма шега“.

В изповедалнята си Майк каза определено забеляза, че на Рони липсват някои зъби, което Джени посочи последен епизод . „Тази майка-кер няма зъби? Като, дума? Направо две, за да извадите долните зъби - каза Майк, смеейки се. 'Рон, обичам те, но вземи 20-те хиляди от Джен и вземи нови зъби.'

На следващия ден беше на ден, а Майк сияеше.

„Последните пет години бяха трудни. Бях на рехабилитация три пъти. Правното ми положение, с което съм се справял - загубих всички пари, които бях спечелил. Трябваше да се изградя от нищото - каза той пред камерата. „Но днес си струва цялата тази упорита работа. Най-накрая получавам момичето и в края на деня така ще завърши моята глава.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

В апартамента си момчетата заснеха „знаете ли какво“ заедно, точно както навремето. Освен вместо „тениска tiiiiiiiiiime“, те скандираха „Tuxedo tiiiiiiiiiime“, защото според Майк те „пораснаха“. „Гидовете в смокингите“ отнеха смущаващо дълго време, за да разберат как да завържат папионките си, а YouTube абсолютно не помогна. На всички стилисти и продуценти на снимачната площадка този ден, които видяха как момчетата се мъчат и не се намесиха: Благодаря. (Мийна, организаторът на сватбата, в крайна сметка помогна.)

Докато Майк отиде да направи още един милион снимки, шампионът от шегата на Поли Паули разкри пред момчетата, че е накарал Роб Баз да дойде да разбие техен прием и да изпълни своя хит от 1988 г. с DJ E-Z Rock, „It Takes Two“ Майк нямаше представа.

Междувременно Рони за секунди премина от весел в сериозен. Погребан в телефона си, той непрекъснато си пишеше съобщения кой друг, освен Джен Харли. Поли и Вини усещаха, че има напрежение, но отказаха да кажат нещо на глас. Те просто се надяваха, че Джен няма да дойде. Но претендиращото пътуване на Рони до тоалетната - известна още когато той отиде да говори с Джен по телефона, докато забрави да свали микрофона - направи, че Джен има други планове. И когато Мийна се отби, за да попита Рони по-малко от час преди сватбата дали иска тя да заеме място за неговия плюс един, той отговори да и добави, че дъщеря му също ще дойде.

Докато гостите си проправяха път към замъка, те бяха посрещнати от акробати, облечени в злато, висящи с главата надолу от полилеи и наливащи шампанско. Небрежен. Започна да се разпространява слух, че ще дойде „Джен на Рони“ и всеки започна да се подготвя психически (и физически). Гримьорът / приятел на Никол и Джени, Джоуи, се чудеше дали би било уместно да се напие с нея и да започне да бие хора. Освен че не я искаха там, съквартирантите бяха доста шокирани, че тя дори щеше да покаже лицето си, след като изложи текстови съобщения в Instagram, които сякаш показваха, че тя иска 20 000 долара от Рони, или друго.

Но да се върнем към щастливите неща! Най-накрая беше време. Майк, Паули, Рони и Вини си проправят път по пътеката и към преходника, последвани от Джована („Сиси“) и Мейлани. Те изглеждаха ПЕРФЕКТНО, а ние КРИСТИМ. Никол и Джени също.

Гети / MTV

JWoww обяснява защо е искала да запази развода си частен

Преглед на историята

„Преди две седмици влизах във федералния съд в наистина сериозна ситуация. Сега влизам в един замък, на път да се оженя за моята кралица - каза Майк по време на изповед, докато кадри на Лорън се приближаваха към големите врати. „Всички тези съдебни дни, за които бях нервен, беше много трудна работа, за да стигна тук днес. Не бих бил човекът, какъвто съм днес, без Лорънс. Това е най-щастливият ден в живота ми. Всъщност дори не мога да повярвам, че съм го направил. Не мога да повярвам, че го направих и до ден днешен и се опитвам да го събера в момента. Наистина съм.

В отговор на сълзите, той добави: „Много нощи исках да напусна, човече. Знаеш какво имам предвид? Но не го направих.

В момента, в който вратите се отвориха и Лорън се появи, в стаята нямаше сухо око. Тя се носеше по този проход като ангел. Коса, грим, рокля - всичко идеално. Тя светеше. Майк също беше. Когато най-накрая се срещнаха пред преградата, прошепнаха на глас: „Изглеждаш огън. Не, Вие изглежда огън, 'защото все пак това е сватба в Джърси.

I dos бяха перфектни. Следващите снимки бяха перфектни. Приемът беше перфектен. Имаше много барове, станция за прясна моцарела, станция за паста, суши станция, цяла станция за морски дарове, произведенията. Поли описа сватбения прием като „бар мицва, смесен със сладък 16 на Еми с Грами на заден план“, и той не беше твърде далеч.

Тогава Рони получи текст от Джен, в който се казва, че тя и бебето са навън, оставяйки колата си с камериер. Облечена в дълга черна рокля с дълга, тъмна коса и тъмна устна, Джен се срещна с Рон и влезе в леговището на лъва. Никол и Джени бяха приятни и сърдечни, но напрежението беше осезаемо.

MTV / Гети

Резюме на „Jersey Shore“: Рони се обажда на JWoww „Fake as F - k“, съчувства на отчудения си съпруг Роджър

Преглед на историята

Рони, Джен и Ариана (които между другото изглеждаха очарователни) след това се приближиха до една много бременна Дина Кортезе и съпругът й седяха. Дийна искаше Нищо свързано със ситуацията, но така или иначе направих цялата фалшива целувка. Анджелина пиварник беше наблизо, изръмжа, 'Какво по дяволите?' към камерата.

carpool караоке zooey deschanel

Поли и Вини бяха сами, далеч от драмата, говорейки защо на Земята Джен ще се появи на сватбата.

„Само за да знаете - каза Поли, - ако някой ви удари с юмрук по лицето, няма право да дойде на сватбата ми. Сега излагам това правило.

'Ами ако беше само два дни преди това?' - попита Вини. „Ами ако ме завлече кола? Така добре ли е? Ами ако ме изнудят за 20 000? Тогава може ли да дойде?

След като хвърлиха още няколко питиета, те бяха готови да се качат на сцената.

Но ще трябва да изчакаме, за да видим как това ще се случи следващата седмица.

„Jersey Shore: Family Vacation“ се излъчва в четвъртък в 20:00. по MTV.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram

Популярни Публикации

Джон Красински е домакин на епична карантина с Били Айлиш, братята Джонас, Райн Уилсън и други

Джон Красински е домакин на епична карантина с Били Айлиш, братята Джонас, Райн Уилсън и други

Ариана Гранде казва, че е „руса и щастлива“ - като нейния ярък нов поглед ?!

Ариана Гранде казва, че е „руса и щастлива“ - като нейния ярък нов поглед ?!

Blac Chyna казва, че не е „горда“ от грешките от миналото и обещава да бъде повече „Анджела Уайт“ напред

Blac Chyna казва, че не е „горда“ от грешките от миналото и обещава да бъде повече „Анджела Уайт“ напред

Резюмето на гласовите нокаути: Snoop Dogg има взрив, Кели Кларксън доведе до сълзи

Резюмето на гласовите нокаути: Snoop Dogg има взрив, Кели Кларксън доведе до сълзи

Логан Пол защитава фотосесията на Хари Стайлс

Логан Пол защитава фотосесията на Хари Стайлс

Балтазар Гети разговаря с високопоставена извънбрачна връзка със Сиена Милър

Балтазар Гети разговаря с високопоставена извънбрачна връзка със Сиена Милър

Niecy Nash казва, че полицията е 'извадила Taser' върху сина си за подвижен стоп

Niecy Nash казва, че полицията е 'извадила Taser' върху сина си за подвижен стоп

Брендън Фрейзър казва, че сексуалното насилие от президента на HFPA е причината, поради която той е напуснал Холивуд

Брендън Фрейзър казва, че сексуалното насилие от президента на HFPA е причината, поради която той е напуснал Холивуд

Джена Елфман прави рядко изявление за сциентологията: „Противоречията са скучни“

Джена Елфман прави рядко изявление за сциентологията: „Противоречията са скучни“

Всичко, което Марая Кери разкри за тайния Дерек Джетър Флинг в нов мемоар

Всичко, което Марая Кери разкри за тайния Дерек Джетър Флинг в нов мемоар