Резюме на 'Jersey Shore': JWoww се вмъква в драмата на Рон-Джен преди дебюта на Chippendales на Вини

„Jersey Shore“ Kids: The Next Generation of Fist Pumpers Виж снимките MTV / Гети / Instagram

Дийна смята, че JWoww „трябва да работи по своите двойни стандарти“.

В епизода от четвъртък на „Джърси Шор: Семейна почивка,“ пенсионирана гореща глава Джени 'JWoww' Фарли беше толкова писнало Рони Ортис-Магро като главата му е заровена в телефона му, когато е трябвало да се мотае с приятелите си в Лас Вегас, че тя е взела нещата в свои пияни ръце - и е поканена Джен Харли до Вегас, без Рон да знае.

Тя получи и най-лудия танц в скута Вини Гуаданино , и все още се възстановяваме.

Instagram

Борбата на ситуацията за поддържане на физика след затвора ще бъде представена в „Джърси Шор“ (Ексклузивно)

Преглед на историята

Миналата седмица, Анджелина пиварник разкри на групата, която е получила относно съобщението от бебето на майка на Рони, казвайки, че не се е чувала с Рон от пътуването му в Кабо, което той неочаквано удължава, и че тя не е сигурна в какво „състояние“ е той. Джен също твърди, че Рони я е блокирал, което съквартирантите намерено странно. На кого беше писал съобщения през цялото време?

След много текила, Джени извади телефона на Анджелина от ръцете си, за да прочете дословно съобщението. Беше шокирана. Така беше Дина Кортезе . 'Еха. Значи той наистина не е трезвен? - попита тя, докато Джени обясняваше: „Ето защо те се бият“.ron perlman направи желание

'Ами, това акт ли е?' - учуди се Дийна, която видимо се разрастваше. 'Това е акт!' - поддържаше Джени. И двамата бяха жълти, но Анджелина беше по-конфликтна. 'Опитвам се да бъда до него', обясни тя, 'но след това идва това лайно и аз съм като' Какво да правя? '

'Ще бъда със стаите си, но през цялото време ще си пиша', каза Джени, подигравайки се с Рон. - Какво по дяволите прави ?! Знаеш ли какво ще направя? Аз ще е - крал ще удари Джен точно сега. Текстът гласеше: „Рон ли е странен или съм пиян?“ Загледан в съобщението, Дийна обяви, че се нуждае от „шампанско“. Анджелина мълчеше.

- Това е адвокатът на дявола, но е и много неутрален. Може да върви по всякакъв начин - каза Джени в опит да се почувства по-добре от съобщението. Дийна, която също беше три листа на вятъра, добави: „И знаете ли какво ?! Той говори с Роджър [Матюс] цялото е-кралско време! ' Тогава Анджелина, която очевидно също беше изчукана, избухна: „Имам рефлекс на радна киселина“. Да, точно така.Гети

„Кето Гуидо“ Вини Гуаданино за това защо е променил хранителните си навици - и как това е повлияло на майка му „Master Cook“ (ексклузивно)

Преглед на историята

Когато момичетата се върнаха, за да се присъединят към Вини и Поли Д. в бунгалото Рони стана и отново си тръгна. Тогава Джени попълни момчетата и каза, че Джен й е изпратила съобщение. Тя каза подобни неща на Джени, които каза на Анджелина, добавяйки, че Рон никога не се е прибирал от Кабо и „започва огромни битки за абсолютно нищо. Пълна промяна на характера. '

- Значи цялото му трезво нещо е фалшиво? Значи той просто се държи трезво с нас? - попита Дийна. Поли каза, че е „объркан“ и че не обича да го лъжат. Въпреки това, с миналото на Джен, те не искаха автоматично да повярват на нейната страна на историята.

отново се събраха: реалният свят в Лас Вегас

Тогава JWoww реши, че би било добра идея да покани Джен в стриптийз клуба тази вечер. (Те щяха да отидат в женски стриптийз клуб след представлението на Вини Chippendales, но Рон каза, че не иска да участва във втората част на вечерта.) Тя призна, че това е „сенчест“ ход, но изглежда не го интересува момента. Плюс това тя беше пропиляна.

След като се върна в хотела, Джени направи пиянска изповед, където обясни, че говори с Джен съвсем откровено. „Аз съм като:„ Чакай малко, Джен, наистина не искам съквартирантът ти да те прегази отново, така че каква е сделката? Добре ли сте? ... F - k. Това, което се случва във Вегас, остава във Вегас - освен ако не сте на „Джърси Шор“, а тази глупост се покачва във ф-кинг 200 държави и вие сте бляскав. “

По време на трезва изповед обаче Джени изглежда не съжаляваше. - Рон няма да говори с мен. Джен е последната ми възможност, когато става въпрос за Рон, така че трябва да те защитя - поддържа тя. „Последният път, когато това се случи, буквално ви прегази, почти съм сигурен, че щяхте да бъдете арестуван, тя арестуван. Като това не можем да го имаме отново! Така че, отворена комуникация! '

MTV / Гети

Резюме на 'Jersey Shore': Джен Харли изпраща по повод съобщения за Рони - 'Той току-що отиде напълно ударен!'

Преглед на историята

Когато Дина разбра какво замисля JWoww, тя не беше доволна. 'Джени беше ядосана на Рони в един момент, защото говори за развода си и не я уважава', каза тя пред камерата. 'Тя трябва да работи по своите двойни стандарти.' Поли имаше различна реакция. Той прегърна JWoww и го нарече „гангстерски ход“, въпреки че знаеше, че „си играят с огън“.

блак чина и мичи

Междувременно Вини се готвеше за шоуто си, а Шампионът по шега на войната (Паули) беше по телефона с чичо Нино, който долетя, за да катастрофира откриващата вечер на Вини. Между другото, чичо Нино смята, че фразата „орелът е кацнал“ всъщност е „законният е кацнал“. Така че има това.

След като беше време за шоу, Поли излезе да вземе чичо Нино. 'Ще те прокрадна. Никой не знае', обясни той, докато чичо Нино отговори: 'Задна врата? Свикнал съм със задната врата на f-king! ' Докато Вини си проправяше път към сцената, майка му, която седеше на първия ред, започна да го прави баул! Тя беше в истерия през цялото изпълнение! 'Толкова съм, толкова съм', изрева тя, 'аз съм толкова смела!'

Ники Минаж се гърби
MTV

Резюме на 'Jersey Shore': Анджелина е принудена да намаже голото тяло на Вини, Поли се страхува да се приготви 'Ronpage'

Преглед на историята

Вини го уби, както се очакваше. Анджелина буквално е 'на път да достигне оргазъм', според Диена, но тя твърди, че това е било за другите момчета. (Разбира се, че беше.) Тогава от нищото един от танцьорите се приближи до Джени и каза, че Вини я е поискал на сцената. Тя се съгласи, стига да е само за Вини.

По времето, когато Джени и нейната хайлайтър жълта рокля си проправяха път към сцената, Вини беше почти напълно гол, стоящ под душ. Умираше. Изпотявахме се.

Тя седна на един стол в подножието на сцената, докато Вин се обви с кърпа и се приближи до нея зловещо. Той се обърна към нея, отвори кърпата си и лицето й падна! След това я накара да му сложи боксерски слипове за него. Тогава, той я подкани да се изправи, за да може да я наведе и да я мели! И тогава, РАЗМЪРНА РЪКАТА СИ ДА НЕГА! Рони нарече всичко това „кръвосмешение“ и честно казано, така се чувстваше.

Все още се потим.

По-късно Вини изведе три момичета на сцената и ги настани на столове. Той ги помоли да направят неприлични неща, като: „Слезте на пода и ни покажете любимата си сексуална позиция“. Познайте кой е получил тази задача? Анджелина.

коледни поздрави за картички
Instagram

Майк 'Ситуацията' Сорентино е свободен човек! Вижте как празнуват звездите и феновете на „Jersey Shore“

Преглед на историята

Дийна толкова се стараеше да я получи не да се качи на сцената, защото е сгодена и нямах бельо, но това не я спря. JWoww каза, че би се поклонила грациозно, но Анджелина прие предизвикателството. Демонстрирайки на един от танцьорите - който на 100 процента видя нейните дамски части, след като се изкачи по лицето му - Анджелина се качи отгоре и се изправи срещу краката на момчето. Тази позиция има име, име, което няма да използваме. Както и да е, когато тя приключи точно с това, което годеникът й я помоли да не прави, Анджелина се качи на микрофона и обяви: „Нямам бельо, така че трябва да спра това лайно веднага!“

Епизодът завърши с чичо Нино, който излезе на сцената със Speedo и се присъедини към момчетата за финал. Вини беше шокиран.

Следващата седмица ще видим какво ще се случи, когато Джен се появи в стриптийз клуба и видимо неудобно Поли изпраща съобщения на Рон, за да го уведоми.

„Jersey Shore: Family Vacation“ се излъчва в четвъртък в 20:00. по MTV.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на