Резюме на „Джърси Шор“: Ролите на „Патологичен лъжец“ Рони след снимката на Черно око става вирусна

„Jersey Shore“ Kids: The Next Generation of Fist Pumpers Виж снимките Instagram

„Рон умишлено поставя драмата си там, защото не може да държи d-k в гащите си“, изрича JWoww.

Рони Ортис-Магро и черното му око бяха в центъра на цялата драма в четвъртък „Джърси Шор: Семейна почивка.“

Макар че той преди това твърди, че го е получил, след като е бил скочен на паркинга на случаен вечеря от случаен пич, който също открадна златната му верига, тази история се промени в четвъртък вечерта и разхвърляните му нови твърдения наистина поставиха неговите звезди изключен .

Гети

Nicole 'Snooki' Polizzi се връща към Mom-Shamers, критикувайки я, че пие вино, докато храни бебето Angelo

Преглед на историята

В ранчото на пичовете Рони се държеше странно - настоявайки, че е уморен, и изразяваше разочарование от факта, че никой не обсъжда Джени 'JWoww' Фарли развод по начина, по който обсъждат неговата проблеми с Джен Харли .

Джени не беше там, защото беше тръгнала рано, за да заведе сина си на лекар, но Никол „Снуки“ Полици и Дина Кортезе не оцени коментарите му за нея изобщо. Те не казаха много на лицето на Рони, но след като се върнаха в каютата си, за да довършат опаковането на нещата си, казаха, че забележката не отговаря на изискванията. Те почувстваха, че Джени е решила да държи личните си въпроси далеч от очите на обществеността и казаха, че Рон трябваше да направи същото, ако не искаше те да се появят сред групата.

Доказвайки тяхната теза, че той не е добър в цялото нещо за поверителност, около седмица след напускането на ранчото, Рони публикува снимка от черното си око отблизо в своята история в Instagram, сякаш намеква, че Харли го е причинил.

който спечели част 1 от финалното състезание

Той пише: „Извинете, че лъжах приятелите и семейството си, понякога толкова обичате хората, че сте готови да лъжете и наранявате хората, които най-много ви обичат, за да ги защитят“. Той също маркира @JenX, което не е името на Харли в Instagram, и написа „Kidddddddddddd“, каквото и да означава това. Джен също отиде в своя Instagram, за да сподели множество скрийншотове с неприятни текстови съобщения, които двамата твърдят, че са разменили. Тя написа върху изображенията: „Истината за Черното око хаха. Моли ме обратно !!! '

Естествено, медиите - и звездите на Рон - полудяха.

Гети / MTV

JWoww обяснява защо е искала да запази развода си частен

Преглед на историята

Дни преди Майк и Лорън Пеше (сега Сорентино) сватба, Никол, Джени, Дийна и Анджелина пиварник (кой е станете довереник на Рони ) се събраха отново, за да говорят за това, което ще носят - и най-новите клюки на Рон.

„Рон влиза в Instagram ...“, започна да казва Джени, преди Никол да излезе, „Можем ли накрая, ъъъ, говори за това ?! След това Снуки каза на камерата: „Щом видите Рон да прави публикация, трябва да погледнете, защото знаете, че тези глупости ще бъдат луди.“

'Тази драма на Рон е като сериозна глупост', обясни тя. „Той каза, че е бил бит в Секакус, но онзи ден Рон направи още една страница на Рон в Instagram, показа основно лицето си, когато беше бит, и каза основно:„ Джен направи това. Съжалявам за приятелите и семейството си, които съм наранил. Но искам да кажа, знаете ли, не можем да му вярваме.

'Той беше като' Полицаите намериха този тип. Джен прави състава “, каза Никол, докато Джени също се подигра на очевидната история за прикриване на Рон. Джен е в полицейското управление. Тя прави подреждането - каза Фарли.

По време на ретроспекция на Рони, казвайки на някого извън камерата, „Джен говори с ченгетата и други неща, защото тя е тази, която ги погледна“.

Анджелина не можеше да повярва на това, което чува. - Той каза, че Джен говори с детективите цял ден, затова му повярвах за минута! - каза тя с изпъкнали очи. По-късно тя каза на камерата: „Ето, момичетата ми казаха, че да, Джен го е ударила в лицето. Еха. Той напълно ме излъга в лицето. Честно казано, чувствам, че може би е бил толкова смутен, че може би не иска хората да знаят какво наистина ли между него и Джен, но това просто ме разстройва.

младо момиче шпионска камера
MTV / Гети

Резюме на „Jersey Shore“: Рони се обажда на JWoww „Fake as F - k“, съчувства на отчудения си съпруг Роджър

Преглед на историята

Джени беше разгорещена, което доведе до предишен изблик на Харли, който Рон покри.

„Когато гледах това нещо за изгонването й от [Атлантик Сити], а след това той влезе при вас като„ О, нищо страшно, тя нямаше личната си карта “, Джени си спомни,„ Кой може лъжеш толкова бързо ?!

'Той е като патологичен лъжец!' Дийна излезе. Анджелина се опитваше да не повярва, защото искаше да даде на Рони „ползата от съмнението“, но също така беше много наранена, че ще я излъже толкова нагло.

„Публикувано е в техния Instagram“, каза Никол на Анджелина, която не разбра защо някоя от двете ще „иска да излъчи това. Просто е болно!

„Избирам да държа бизнеса на семейството си далеч от някои неща“, изрече Джени, „където Рон нарочно излага драмата си там, защото не може да държи пишка в гащите си, така че става част от нашата драма, защото той влачи всеки от нас в него.'

Тя продължи по време на изповедта си: „Мисля, че Рон мрази факта, че се нуждая от живота си, за да бъда частен, но погледнете го, той нагло лъже и той е бъркотия.

Гети / MTV

„Джърси Шор“ звезда Дина Кортезе разлива по плановете на Майк Ситуацията след затвора, Годеникът на Сами Мила (Ексклузивно)

Преглед на историята

Тогава Никол обяви: „Той няма да дойде за сватбата“. Челюстта на Джени падна. Дийна добави, че 'Майк му е изпратил съобщение и е казал:' Пич, идваш ли? ' И той беше като: „Не, няма да дойда, защото Джен няма да дойде на сватбата. Те просто ще й се подиграят. '

Снуки, който някога беше много близък с Рон, беше над ситуацията. 'Разбери си лайна и ела тук за Майк', каза тя. „Той не дава f - k. Той прави това, което иска.

деми измито приплъзване

„Честно казано, чувствам два начина Рон да отиде на сватбата на Майк“, каза по-късно Никол пред камерата. - Той трябва да е там за Майк, но аз също не го искам там, ако все още е в това мислене на Рон-паж. И обвинявам всичко за Джен заради това, което тя му прави. Все едно всеки път, когато нещо лошо се случи с Рон, винаги е с Джен.

Джени каза, че се съмнява, че Рони ще се появи, защото е била с впечатлението, че той „липсва на зъбите“. Тя извади екранна снимка на един от неговите видеоклипове в Instagram и се оказа, че предните му зъби ги няма. Никол каза, че изглежда „без дом“ и нарече ситуацията „тъжна“, но Джени твърди, че „всеки има избор. Майк също имаше избор да стане трезвен и чист. Рон има избор.

Горката Анджелина. Тя беше толкова объркана. Тя искаше да „види доброто“ в ситуацията, но Никол и Джени й казаха, че няма смисъл.

'Няма нищо добро в това', поддържа Никол. „Не се чувствайте зле за детето. Той си го прави. Приключихме с всичко. Чувствам, че вече изобщо не го познавам. Дори не знам кой е той. Приключих ... Някога бяхме много близки, но сега, след като той започна да се превръща в този задник, не искам нищо общо с него.

Гети / Instagram

Snooki подробно описва мъчителния сексуален живот след третото бебе и всичко е необходимо за контрол на раждаемостта

Преглед на историята

Докато обсъждаха логистиката за голямата си дебела италианска сватбена сватба, Майк и Лорън говориха и за въпроса с Рони, като Майк разкри на вече стресираната си годеница, че има шанс Рон да не успее. Ако си спомняте, Майк го помоли да бъде кум (заедно с Поли Д. и Вини Гуаданино ), така че ако той спаси, определено ще хвърли нещата.

„Рони беше из цялата социална мрежа през изминалата седмица и дори не знам дали ще успее да дойде на сватбата“, каза Майк, докато разкри, че също не е сигурен, че Рон ще направи вечерята на репетицията.

хайде на конус

„Някак си се записал за това, когато решихте да го вкарате във вашата булчинска партия“, изстреля Лорън, но Майк каза, че има вяра, че Рони ще „влезе в съединителя“. Лорън беше видимо раздразнена, но Майк я помоли да се присъедини към него, за да се съсредоточи върху позитивите. По-късно той разкри в изповедалнята, че е изправен пред решението да елиминира Рон, за да е сигурен, че Лорън ще има ден без драма.

Гети / Instagram

Резюме на 'Jersey Shore': Рони Ортис-Магро мисли, че Джен Харли отново е бременна, смята, че го е победила

Преглед на историята

Но епизодът не беше всичко лошо!

Като Дийна наскоро разкри пред TooFab , Майк и Лорън искаха да забременеят преди Започна осеммесечната присъда на Майк. По време на разговор в епизода от четвъртък Лорън погледна Майк и каза: „Днес има голям шанс да забременеете“. Майк каза, че е готов да се „заеме“, което предизвика разговор за където те искаха да създадат семейството си. Лорън искаше да излезе от апартамента им след шест месеца, но тъй като Майк любезно й напомни: „Не мисля, че ще си купим къща, докато съм в голямата къща“. Лорън се засмя.

Най-сладката част от целия епизод обаче беше, когато Никол заведе дъщеря си Джована на нейния „първи работен ден“ в магазина за дрехи, The Snooki Shop, за да я научи на въжетата. Никол е обучила малкото си дете да отговаря на телефона и да казва: „Здравейте, The Snooki Shop, как мога да ви помогна?“ което Джиджи всъщност не закова. Тя успя да измъкне думите „The Snooki Shop“.

„Eeewww! Това е първият път, когато казахте Снуки! Ще се самоубия - извика Никол, прегръщайки момиченцето си. - Знаеш ли какво е Снуки?

- Не - отговори Джована.

'Слава Богу!' Никол пусна.

„Jersey Shore: Family Vacation“ се излъчва в четвъртък в 20:00. по MTV.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram

Популярни Публикации

Памела Андерсън казва, че е без хепатит С, празнува с голи снимки!

Памела Андерсън казва, че е без хепатит С, празнува с голи снимки!

„The View“ се разпалва заради оправданията на Хилари Клинтън за загуба на избори за Тръмп (видео)

„The View“ се разпалва заради оправданията на Хилари Клинтън за загуба на избори за Тръмп (видео)

Кели Кларксън и Ани Мърфи от Schitt's Creek изпълняват ремикс на „A Little bit Alexis“

Кели Кларксън и Ани Мърфи от Schitt's Creek изпълняват ремикс на „A Little bit Alexis“

Drake and Travis Scott Drop 'SICKO MODE' Video and 16 Other #NewMusicFriday Songs

Drake and Travis Scott Drop 'SICKO MODE' Video and 16 Other #NewMusicFriday Songs

Джон Красински и Джена Фишер се събират отново в „Службата“ - след нейното неудобно „Искрено влюбено“ признание

Джон Красински и Джена Фишер се събират отново в „Службата“ - след нейното неудобно „Искрено влюбено“ признание

Джейсън Судейкис възхвалява бившата Оливия Уайлд по време на речта за приемане - и тя реагира

Джейсън Судейкис възхвалява бившата Оливия Уайлд по време на речта за приемане - и тя реагира

„Bachelorette“ Хана Браун разкрива последните си две пред финала - плюс още подробности за вятърната мелница

„Bachelorette“ Хана Браун разкрива последните си две пред финала - плюс още подробности за вятърната мелница

5 причини Twitter да полудее по първите кастинг изображения на живото действие на Дисни 'Aladdin'

5 причини Twitter да полудее по първите кастинг изображения на живото действие на Дисни 'Aladdin'

„Приказката на слугинята“ Сезон 3 Премиера събаря миналото си, за да създаде несигурно бъдеще

„Приказката на слугинята“ Сезон 3 Премиера събаря миналото си, за да създаде несигурно бъдеще

Оливия Уайлд признава, че носи Меркин за 'Винил' - и казва, че е била 'твърде стара' за 'Вълкът от Уолстрийт'

Оливия Уайлд признава, че носи Меркин за 'Винил' - и казва, че е била 'твърде стара' за 'Вълкът от Уолстрийт'