Обобщение на брега на Джърси: Войната избухва, след като Зак разказва JWoww Анджелина го целуна

„Jersey Shore“ Kids: The Next Generation of Fist Pumpers Виж снимките MTV

„Наистина вярвам на Зак“, настоява Джени. 'Той просто не е способен да лъже.'

Епизодът от четвъртък на „Джърси Шор: Семейна почивка“ документирани Джени 'JWoww' Фарли да разберете какво се е случило между тогавашното й гадже, Зак Клейтън Карпинело („24“) и нейната звезда, Анджелина пиварник , в онзи нощен клуб в Лас Вегас.

Единственият проблем е, че Джени - която присъстваше на изпитанието, но, разбира се, 'потъмня' - беше чула няколко различни истории: една от Зак, друга от Анджелина и друга от Вини Гуаданино , който беше най-трезвен тази вечер.

MTV

Резюме на Джърси Шор: Анджелина се насити с приятеля на JWoww „Грабване“ в клуба

Преглед на историята

Както знаем, Джени скъса нещата след гледане епизод от миналата седмица , където Анджелина твърди, че Зак я е сграбчил, докато танцува отблизо. Джени седеше на пода между краката на Зак, в основата си несвързана.

нови членове на гласовете

Но преди това и преди предполагаемото хващане на ханша / дупето, Джени, Зак и Анджелина привидно се целуваха в три посоки. Поне това нещо като версията на събитията Зак каза на Джени. Също така е важно да се отбележи, че в момента и тримата участници изглеждаха на борда с целувката.

Сутринта след на вечер Джени се събуди все още пияна и все още облечена с роклята си от клуба. Тя промърмори как никога досега не е била пропиляна, докато Зак тихо се опитваше да я подготви за летището. В хола Вини се срещна с Анджелина, която не беше сигурна дали е измислила събитията, за които би могла да се закълне.

„Най-странното е, че ви видях как танцувате при Дрей и той ви сграбчи“, каза Вин и добави, че е видял Зак как „ви докосва задника“. Анджелина беше в екстаз. 'Видя го! Видя го! Видях лицето ти! О, слава Богу. Слава Богу! Не сънувах - каза тя и добави, че Зак й каза след клуба, че ще й се обади да поздрави. Тя намери цялата ситуация за доста странна и се почувства на 24 просто „твърде удобно, твърде бързо“.

„Въпреки че не харесвам Анджелина, всъщност се съгласявам с нея в момента, че това беше някаква сенчеста ситуация“, каза Вин в по-късна изповедалня. „Знам, че в момента Джени гледа през лещи с цвят на Зак, но ако Джени разбере за цялото това нещо, тя ще отпадне.“

След като всички се върнаха у дома в съответните си щати, Вини каза, че всички са изпратили съобщения за Вегас. „Бяхме в групов разговор и разговаряхме за нощта, когато Джени беше пияна във Вегас с 24“, обясни той пред камерата. „Направих коментар като„ Да, а какво ще кажете, когато Зак танцуваше с Анджелина? “ Анджелина казва, че Зак я е грабнал, тя не харесва 24, казва, че намеренията му не са добри и това наистина ядоса Джени.

Това, което се случи след това беше много той каза, тя каза.

Въпреки че не успяхме да видим разговора на Зак с Джени, видяхме обаждането й с FaceTime Никол „Снуки“ Полици да я попълни. Анджелина се опитва да го превърне в нещо като той я грабна. Тя го е целунала! - извика Джени в телефона.

janet jackson супер купа нип

Междувременно Анджелина беше заета да попълва годеника си Крис. „[Никол] ми изпраща съобщения, казвайки:„ Какво се случи във Вегас? Направихте ли голяма работа, че той танцува с вас? “, Прочете тя от телефона си. 'Как по дяволите я дръзна ?!'

„Всеки път, когато сте на лошата страна на Джени, вие сте и на лошата страна на Никол“, обясни Вини. „Така че Никол започва да пише на Анджелина като малката атака на Чини чиауа на Джени и е казала:„ Какво казваш за Зак? “ Така че сега е пълна война. Сега Джени казва, че Анджелина се е опитала да целуне Зак, Анджелина е луда, че всички се обединяват по нея, че това ще развали ангажимента ѝ. И ние сме на път да се съберем за Диена [Кортезе] кръщение на бебето само за няколко дни. '

О, Господи.

Instagram / MTV

JWoww разделя от гадже след драма с Анджелина на брега на Джърси

Преглед на историята

Докато Вини отиде в къщата на Джени, за да обясни какво той видя и изслуша какво трябва да каже, Анджелина се отправи към дома на Дийна. Тя се обади на Крис от колата. - Значи през цялото време нищо не се е случило? - попита отново той. Тя настоя, че историята на Зак за „целуването“ е лъжа.

'Знаеш ли какво? F-k всички, защото истината така или иначе ще излезе наяве - каза Крис, преди да затвори телефона, без да отвърне със замяна, когато Анджелина каза: „Обичам те“.

Тя изхлипа на Дийна, обяснявайки, че се чувства толкова сама и се нахвърля. И докато Дийна каза, че иска да остане неутрална, тя също симпатизира на това, което Анджелина преживява. И не, Дийна не помни по-голямата част от вечерта.

е Реза и Адам все още заедно

- Но какво направи Зак? Току-що ви отмести от пътя? тя попита. Анджелина настоя, че умишлено и „неподходящо“ хващане е причинило голямо напрежение на нейния ангажимент и живот. - Под стрес съм. Отслабнах толкова много над всичко това. Това може да развали ангажимента ми, знаете ли? Само тя го казва? Годеникът ми смята, че това всъщност се е случило и затова съм разстроена - каза тя и избърса сълзи.

Instagram

Роджър Матюс претегля драмата на JWoww за разпадането и Джърси Шор

Преглед на историята

Междувременно Джени каза на Вини, че това е „първият път“, който някога е затъмнявала. „Просто не ми харесва да бъда онзи човек, който е като„ не помня нищо от това “. Но се радвам, че бях на това ниво, защото, ако щях да го видя, тя го целуваше и бях в състояние на ума ...

Вини предпазливо го прекъсна: „Това е частта, в която тя е като да отрича, че някога се е случвало“. Той настоя, че „не вижда че част ', но каза, че видя Зак' да танцува с двама ви, а след това той като посегна и вероятно докосна тази област точно тук (посочи бедрото / бедрото на Джени), за да хареса танц и с двама ви, което беше странно за мен . '

- Каквото - отговори Джени. - За мен това е безобидно. От това, което ми беше казано, се целувахме така, каза той, аз и Зак, а след това тя влезе така и тя го целуна точно тук.

Джени каза на Вини, че не чувства, че Анджелина е твърде пияна, за да си спомни, че е добро оправдание, въпреки че по същество използва същото. По-късно тя каза на камерата: „Съжалявам, но като че ли няма на какво да се сърдя. Освен ако Зак не ми харесва физически, не е моят проблем! Ако я целунеше, това щеше да е огромен проблем, но не го направи! Предполага се, че го е направила. Не вярвам на Анджелина. Наистина вярвам на Зак. Той просто не е способен да лъже. Той няма какво да спечели от това.

Гети / Instagram

Jwoww се лекува с обеци от $ 3K след разделяне със Зак Карпинело

Преглед на историята

Когато по-късно същата вечер Дийна се събра с Джени и Никол, тя обясни, че Анджелина е дошла и й се е разплакала за ситуацията.

'Защото тя е виновна!' - извика Джени. 'И аз бих плакал, ако бях като:' По дяволите, ме разтревожиха и целунах някого. ' Зак беше като: „Няма какво да крия. Никога не бих те уважил. Той дори не е трепнал над това.

Независимо от това какво чувства Джени за ситуацията, Дийна молеше да няма „никаква драма“ при кръщението на Си Джей и каза, че поставя Джени и Анджелина на отделни маси - през цялото време годеникът на Анджелина пита Вини: „Какво се случи във Вегас с е-кралският клоун? Трябва ли да му избивам зъбите?

Крис се успокои навреме за кръщенето, на което Джени и Зак не присъстваха. Те обаче стигнаха до афтърпартито. Анджелина през цялото време хипервентилираше, страхувайки се, че Джени ще ме „блъсне в една маса“.

Двамата успяха да се избегнат, но когато Анджелина и Крис отидоха до бара да си вземат питие, Зак също. - Каква мръсна торба - прошепна Крис на Анг. 'Ще убия този крал.'

lyle a. boudreaux

„Зак може да е някакъв пристрастен борец, който в момента прави 100 долара на поп в гимназията, но годеникът ми ще те убие - по-късно тя се отвори пред камерата.

Гети

Анджелина Пиварник от Джърси Шор пише за „Да бъдеш силна“ в първата публикация след JWoww Fallout

Преглед на историята

Скоро след това Никол се приближи до Анджелина. - Не ми се сърдете. Не направих нищо - каза Снуки. Завъртяла очи, Анджелина отговори: 'О, това е сладко, Никол.'

американски хорър разказ финал спойлери

„Изпратих ти съобщения, за да ти кажа какво се е случило, защото понякога затъмнявам“, обясни Никол. „Понякога се вдигам и се напивам и съм като:„ Какво, по дяволите, направих? “ Ето защо ти изпратих съобщения, за да бъда като: „Момиче, ти си била пияна. Това чух за теб. '

„Разбрах, но не бяхте там, така че всъщност не знаете какво се случи“, отговори Анджелина. „Хората, които бяха там, знаят само какво се е случило. Когато видях тези текстови съобщения, бях като ... '

Никол я прекъсна, за да каже, че „не обвинява“ Анджелина в нищо и твърди, че „й помага [като] приятелка“.

- Прочетете текстовете си - призова Никол. 'Аз не съм хуй, за когото мислите, че съм.'

'Не мисля, че си пишка', отговори Анджелина. „Просто мисля, че защитаваш някого, който не би трябвало да защитаваш.“

След това Анджелина почувства, че е най-добре тя и Крис да си тръгнат.

В по-малко експлозивни новини Снуки роди бебето си! Също така, трезвен тогава Рони Ортис-Магро каза на Вини той и Джен Харли скъса за месец-два след цялата ситуация във Вегас, след което реши да отиде на терапия и да се събере отново.

И всички знаем как че Оказа се .

„Jersey Shore: Family Vacation“ се излъчва в четвъртък в 20:00. по MTV.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram

Популярни Публикации

Илайджа Ууд пляска в отговор на Патрик Шварценегер заради критиките към Индиана Джоунс

Илайджа Ууд пляска в отговор на Патрик Шварценегер заради критиките към Индиана Джоунс

Гледайте как MyPillow Guy разговаря с „президента Доналд Тръмп“ в „Болезнено смущаваща шега“

Гледайте как MyPillow Guy разговаря с „президента Доналд Тръмп“ в „Болезнено смущаваща шега“

Камила Мендес разкрива деня на Ривърдейл, който няма да има нищо против да повтаря отново и отново (ексклузивно)

Камила Мендес разкрива деня на Ривърдейл, който няма да има нищо против да повтаря отново и отново (ексклузивно)

Стилистът на Барни оценява знаменитости на добротата - по някакъв начин Ана Кендрик идва последна

Стилистът на Барни оценява знаменитости на добротата - по някакъв начин Ана Кендрик идва последна

Сара Джесика Паркър, Ева Лонгория Shade E! до Лицето на Райън Сикрест в „Златен глобус“

Сара Джесика Паркър, Ева Лонгория Shade E! до Лицето на Райън Сикрест в „Златен глобус“

Ашли Тисдейл призовава реакцията на 'травматичния' опит в работата на носа

Ашли Тисдейл призовава реакцията на 'травматичния' опит в работата на носа

Впечатленията на Дженифър Лопес и Лия Ремини са ужасно ужасни

Впечатленията на Дженифър Лопес и Лия Ремини са ужасно ужасни

Стивън Колбърт приветства BTS-Mania в „Late Show“ с Glorious Beatles Tribute

Стивън Колбърт приветства BTS-Mania в „Late Show“ с Glorious Beatles Tribute

Скутер Браун просто шегуваше ли се с Тейлър Суифт Фейд в Instagram?

Скутер Браун просто шегуваше ли се с Тейлър Суифт Фейд в Instagram?

'RHOBH' Чаено време: Кайл и Лиза Бътд глави преди драмата за кучета Дорит да премине през премиерата на сезона

'RHOBH' Чаено време: Кайл и Лиза Бътд глави преди драмата за кучета Дорит да премине през премиерата на сезона