Резюме на Джърси Шор: Анджелина се насити с приятеля на JWoww „Грабване“ в клуба


„Jersey Shore“ Kids: The Next Generation of Fist Pumpers Виж снимките MTV

„Една минута той ме пита за сексуалния ми живот, следващата минута ме грабва!“ Анджелина казва.

Здравейте и добре дошли в поредното потресаващо резюме на „Джърси Шор: Семейна почивка.“Епизодът от четвъртък всъщност беше безумен. Както видяхме в експлозивен ремарке в средата на сезона , Джени 'JWoww' Фарли и Анджелина пиварник в крайна сметка ще влезе в гадна война за това, което е 24-годишното гадже на Джени, Зак Клейтън Карпинело , направи или не с Анджелина. Тя настоя, че той я сграбчи за дупето, докато Джени беше видяна да разказва Никол „Снуки“ Полици че Анджелина го е целунала.

Тази вечер драмата започна да се развива.

Instagram

Ситуацията се разлива в затвора: посещението на SHU на Били Макфарланд, контрабандното пиле на Майкъл Коен, „Флирт“

Преглед на историята

Веднага след срещата с цялата група в Лас Вегас, Зак изпитва странен вкус (или неприязън?) Към Анджелина. Докато пиеше ден на парти на басейн, Джени направи коментар за това как Анджелина не прави секс с годеника си Крис, 'но иска да удари всичко останало'.'Да, какво става с това?' Зак натисна: „Защо не правиш секс?“

- Аз съм прави секс, Анджелина отвърна на удара - само подтиквайки Зак да попита: „Защо не го направи преди?“ След като Анджелина каза, че „са имали малко суха магия“, Зак отново иска да разбере защо. Анджелина беше видимо раздразнена, но все пак реагира, казвайки, че това е свързано със стреса, свързан с къщата им.

И все пак 24 - псевдонимът на Зак - не бяха доволни. 'Кога за последен път го направихте?' Зак попита Анджелина, която отговори: 'Миналата седмица?' След това той искаше да знае за времето „преди това“. Анджелина извика 24 за разпита и обяви: „Отсега нататък сексуалният ми живот не се занимава с никого“. В изповедалнята си тя беше ядосана. Тя почувства, че изследването на 24 не е в съответствие.khloe kardashian гол дупе
Гети

Снуки обвинява Джен Харли в „Умишлено“, показвайки синини след ареста на Рони

Преглед на историята

В друга пияна изповедалня - след разказване Дина Кортезе тя искаше да пръдне в лицето на 24 - Анджелина настоя, че Зак трябва да има „малък пишка“.

- Ако довечера ме нападне странично, играта започва, брато! тя обеща. - Това не се случва. Ще го извикам и ще кажа като „Имаш 2-инчов пишка. Махнете f - k оттук. Ти не знаеш нищо. Не го харесвам.

По късно, Рони Ортис-Магро доведе бебето Ариана да види групата. Тя беше абсолютно експлодирала на яйчниците. Когато пропълзяла до Анджелина, Зак решил да каже: „Сигурно е пияна, отивайки при Анджелина“.

MTV

Трейлър на брега на Джърси: JWoww отива на война с Анджелина за гаджето си - Стъклени прекъсвания и ръце летят

Преглед на историята

Анджелина забеляза, че 24 се отклонява от бебето, затова попита дали е сигурен, че не иска да има такъв с Джени, която в момента каза, че не иска повече деца. В изповедалнята си JWoww каза, че усеща, че Анджелина все още се държи на Зак заради по-рано. 'Не играя такива глупости', каза тя.

какво се случи с прекрасните праскови

След това Анджелина излезе пред Дийна за това как 24 я потърка по грешен начин, но това, което тя не знаеше, беше, че 24 подслушваше през цялото време. Той изтича при Джени, за да й даде да разбере, че Анджелина „говори глупости за мен“. Джени се извини за костар и видимо се подразни. 'Има говорещи глупости, а след това има и Анджелина като човек', каза тя на приятеля си. Зак се съгласи и добави: „Тя просто е идиот“.

JWoww по-късно каза на камерата: „Фактът, че тя му позволява да влезе под кожата й - това просто показва кой тя е като човек. Но не се опитвайте да го обръщате към него, защото той всъщност дори не е злонамерен. Но ще бъда.

MTV

Резюме на 'Jersey Shore': Ronnie Slams JWoww като 'F --- ing Fake,' Kicks Jen Out House

Преглед на историята

След това момичетата и Зак се насочиха към вечеря, където напрежението само се засили. Зак не спираше да се позовава на Анджелина като на „най-добрия си“. Нямаше го, затова Дийна предложи на всички да „смачкат тази глупост“. Зак настоя, че не е имал проблем с Анджелина, но това чувство не е непременно възмездно.

Дийна се опита да посредничи в ситуацията, обяснявайки на 24, че той е наранил чувствата на Анджелина, когато я е 'нападнал' при среща с нея. Джени яростно защити мъжа си.

Анджелина обясни, че усещането е 'малко странно', но въпреки това отговаря на въпросите му. Защитата на JWoww беше, че Анджелина открито говори за сексуалния си живот със съквартирантите в миналото, така че тя чувстваше честната игра за Зак да бъде повдигната. 'Аз съм отворена книга и не искам да ми я хвърлят по-късно', каза Анджелина, преди Джени да прошепне на Дийна, 'Тя също трябва да си държи устата затворена.'

Въпреки че извинението на Зак изглеждаше искрено и Анджелина го прие, Джени не се предаде, казвайки на Анджелина, че се „оправдава“ за факта, че „говори глупости“ и след това се разстройва, когато хората я осъждат за нещата, които тя казва. JWoww настоя, че Анджелина „разбърква гърнето“ и трябва да бъде проверена.

„Анджелина, можеш да не уважаваш мъжа си всеки ден от седмицата, но когато става дума за мен, няма да не уважаваш моя“, поддържа JWoww. Горката Анджелина едва успя да получи дума в крайна сметка. Дийна не искаше да има нищо общо с цялата ситуация.

В крайна сметка темата закипя и всички продължиха да я получават haaaaammered.

Youtube

JWoww споделя актуализация на Son Greyson 1 година след диагностика на аутизма

Преглед на историята

След вечеря се спънаха в нощния клуб на Драй и се срещнаха Вини Гуаданино , който беше зашеметен (не всъщност), като установи, че съквартирантите му са „горещи бъркотии“. Диена танцуваше на маси, Джени не можеше да държи очите си отворени и Анджелина беше взела разпуснатата си коса и я натъпкала в циците си. Буквално няма по-добър начин да ви опишем това.

В крайна сметка Джени започна да мръсно танцува върху мъжа си, докато Анджелина мръсно танцува върху Джени. В един момент Анджелина се наведе и целуна както Зак, така и JWoww. То погледна като тримата, кълнати в устата, но от ъгъла на камерата беше трудно да се каже. Независимо от това, Джени изглежда нямаше нищо против. Скоро след това тя беше унищожена. Не можеше да спре да пада и да се обляга на хората. Вин каза, че никога не я е виждал толкова пияна.

„Дори не си спомням да съм виждала Вини онази вечер“, призна тя по-късно пред продуцент извън камерата. 'Кълна се. О, не помня нищо от това. Това е смущаващо.

Джени и нейното отпуснато тяло се хвърлиха на 24, които продължиха да я прегръщат по врата (по сексуален начин, нищо насилствено), докато шепнеха в ухото й. Беше неудобно за всички, с изключение на Анджелина, която стоеше изправена само с някакво чудо. След секунди Джени седеше на пода, заспала с глава между 24-те крака.

Така Анджелина започна да танцува до Зак. В крайна сметка той прегърна долната й талия / ханша. Очите на Анджелина веднага изскочиха от главата й, като по-късно казаха на камерата, че „ръцете му са големи, така че беше на задника ми и от моя страна“.

Той я придърпа към себе си и каза: „Приятели ли сме сега?“ Анджелина подаде 24 ръка и се усмихна. Но тогава, той хвана краката й, затова тя стана и вместо това започна да танцува до него.

Джордж Клуни Карол Радзивил
MTV / Гети / Instagram

Резюме на 'Jersey Shore': JWoww се вмъква в драмата на Рон-Джен преди дебюта на Chippendales на Вини

Преглед на историята

„Една минута той ме пита за сексуалния ми живот, следващата минута ме грабва!“ Анджелина каза в по-късна изповед. - Той не знае какви са границите. Това ще бъде проблем - каза тя и настоя, че не иска никаква част от това, което се случва.

Вини, който не беше толкова пиян, колкото останалите, твърди, че е видял 24 „да грабне малко дупето на Анджелина“ и е знаел, че Джени би си загубила ума, ако беше видяла размяната.

В асансьора на излизане от мястото, Зак го прегърна с Джени. Той погледна към Анджелина и я прегърна с другата си ръка. Докато той се наведе, тя се втренчи право в камерата и епизодът приключи.

„Jersey Shore: Family Vacation“ се излъчва в четвъртък в 20:00. по MTV.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на

Популярни Публикации

Вижте снимки на сватбените душове на Алекс Дръмонд: „Толкова благодарен да бъдеш заобиколен от толкова много силни, любящи жени“

Вижте снимки на сватбените душове на Алекс Дръмонд: „Толкова благодарен да бъдеш заобиколен от толкова много силни, любящи жени“

Как да почистите фурната си

Как да почистите фурната си

Къде да ядем и пием в Мемфис точно сега

Къде да ядем и пием в Мемфис точно сега

Гледайте Super Bowl ремаркета за F9, The Falcon и The Winter Soldier & New M. Night Shyamalan

Гледайте Super Bowl ремаркета за F9, The Falcon и The Winter Soldier & New M. Night Shyamalan

Storm Reid дразни отряда за самоубийци, еуфория сезон 2 подробности (ексклузивно)

Storm Reid дразни отряда за самоубийци, еуфория сезон 2 подробности (ексклузивно)

Ариел Уинтър, влачен от Twitter, след като публикува информация за животозастрашаващото заболяване на братовчед

Ариел Уинтър, влачен от Twitter, след като публикува информация за животозастрашаващото заболяване на братовчед

Ева Марсил твърди, че Джанис Дикинсън й каза да „оправи носа си“ с парични награди на ANTM

Ева Марсил твърди, че Джанис Дикинсън й каза да „оправи носа си“ с парични награди на ANTM

Звездите „Аз, себе си и аз“ предсказват кой ще бъде фаворит: Боби Мойнихан, Джон Ларокет или Джак Дилън Грейзър?

Звездите „Аз, себе си и аз“ предсказват кой ще бъде фаворит: Боби Мойнихан, Джон Ларокет или Джак Дилън Грейзър?

Служителите на Джорджия се нуждаят от вас, за да спрат да се обаждат на 911 за цикадите

Служителите на Джорджия се нуждаят от вас, за да спрат да се обаждат на 911 за цикадите

Четенето на отпечатани книги на вашето дете е по-добро от електронните книги, проучвания

Четенето на отпечатани книги на вашето дете е по-добро от електронните книги, проучвания