Премиерата на Jersey Shore разкрива колко лошо е станало между JWoww, Angelina & Deena After Wedding

MTV

Анджелина излага текстове, за които членовете на актьорския състав не са знаели, че ги е видяла, Deena и JWoww извикват BS на нейната маслинова клонка и момчетата са хванати в средата.

Снуки може вече да не е част от „Семейната ваканция на брега на Джърси“, но ако премиерата на сезона е някаква индикация, все още има много драма, за да се заобиколим без нея.

Двучасовата премиера подробно описва непосредствените последици от сватбата на Анджелина Пиварник, където Джени 'JWoww' Фарли, Дийна Никол Кортезе и Никол 'Снуки' Полици изпратиха булката в опашка с тост по време на приема. В случай, че сте забравили, триото е освирквано, след като са унищожили Стейтън Айлънд, повдигнали предишните неуспешни ангажименти на Анджелина и я нарекли „мухата на нашите глупости“.Премиерата се състоя само два дни след церемонията, а Анджелина все още беше разярена - казвайки, че жените са й 'съсипали нощта'. Тя продължи да нарича шегите в речта „малко разбъркани“, тъй като съпругът й Крис нарече нейното костарско поведение „неприемливо“.

Докато Анджелина каза, че жените се извиняват чрез текст след церемонията, тя продължава да превърта груповия чат и осъзнава, че целият актьорски състав е писал съобщения за нея, без да осъзнава, че също е на нишката.

- Това беше групов чат, Дийна го започна. То каза: „Ще го направя никога заснемете отново с нея “, твърди тя. „И тогава Майк пише:„ За кого говориш? “ Дийна пише: „АНДЖЕЛИНА, Майк“. И тогава Снуки написа „Същото“. И JWoww написа: „Радвам се, че всички сме на една и съща страница. Това беше точно за мен. '

Напрегнатата ситуация между всички жени само се засили през следващите дни, тъй като звукът от речта изтече онлайн и направи заглавия. За Джени и Диена това означаваше вълна от реакция, насочена към тях в социалните медии - както JWoww каза, че „никога не е изпитвала това, което изпитваме в момента“.

Докато Джени каза, че нейните коментари са заляти от тролове, казващи, че „трябва да умре и да бъде ритана и да плюе“, Дийна каза, че феновете й казаха, че нейният „син заслужава да бъде тормозен“ и ще я „ударят“ в лицето, ако някога я видя лично. За тях Анджелина само подклаждаше огъня, като харесваше някои от гадните послания и казваше в социалните мрежи, че иска да направи отново сватбата си. Те почувстваха, че Pivarnick използва реакцията като възможност да ги „унищожи“. В този момент Дийна не смяташе, че дори може отново да бъде в същата стая като нея.

Що се отнася до всички останали в актьорския състав, момчетата не вярваха, че момичетата се опитват да бъдат злонамерени с речта си, но казаха, че Анджелина все още има пълното право да бъде разстроена. Те също така не вярваха, че тримата трябваше да бъдат шаферки или да се вдига тост - докато съпругата на Ситуацията Лорън каза, че Анджелина е трябвало да очаква, че това ще е неподходящо. Рони стигна дотам, че се обади на Анджелина и основно й каза това, напомняйки й, че двамата с Джени се биеха жестоко само няколко седмици преди сватбата и изтъквайки как тя дори се смееше по време на наздравицата в началото.

„Не сте тази, която ми дава съвети относно драмата, това е сигурно“, каза Анджелина за Рон в изповедалня.

След това шоуто продължи снимачна пауза и се вдигна два месеца по-късно. До този момент Snooki обяви, че официално напусна шоуто, след като преживя голяма част от същата реакция като нейните costars. По това време Джени се беше събрала със Зак Клейтън Карпинело, казвайки, че е до нея, когато се нуждае от подкрепата. Тя и Дийна обаче все още не бяха разговаряли с Анджелина.

Майк свика семейна среща с Вини, Джени и Диена в дома му, като официално се нарече „Медиацията“, докато се опитваше да постигне мирно споразумение между всички дами. Дийна беше категорична, че „няма да има помирение“ с Анджелина, докато Джени каза, че единственият начин да продължи напред е „без нея“.

„Защо имаме някой в ​​нашия малък кръг, на когото не му пука за нас?“ - учуди се Дийна. - Ако я няма, аз ще бъда там. Никога през живота си не съм бил по-сигурен за решение.

След това Sitch, ъ-ъ, медиацията отиде при Анджелина, за да я опита и изслуша. Въпреки това тя все още тичаше горещо и каза, че е „болна и уморена да поеме по главния път“ с другите жени. 'Изтича, те не ме харесват, те ясно дадоха да се разбере, че не искат да бъдат около мен', добави тя.

Майк й каза да удължи маслинова клонка, което тя направи чрез дълъг пост в Instagram. Постът, в който тя каза, че им е „простила“ речта и не позволява няколко шеги да „развалят онова, което възстановихме през последните няколко години“, беше не добре приет. Всъщност това само допълнително ги вбеси.

Джени накрая изпрати на Анджелина книга с текстово съобщение, питайки защо чувства нуждата да публикува в социалните мрежи и не се обърна директно към тях. Тя също обвини Анджелина, че се е обърнала само към Снуки, защото е видяла реакцията, която е получила за „пътя, който е избрала“. Това, разбира се, накара Анджелина да изгори отново ... и в крайна сметка тя изтри публикацията.

Вторият час от двучасовата премиера се засили още повече в пандемията, като всички актьори бяха карантинирани в съответните си домове. Дина се беше запасила с храна и памперси, Рони се бе настанил в нов дом в Лос Анджелис, Вин се криеше от чичо Вито, а Поли Д. не само имаше нова брада, но и приятелка, Ники Хол от „Двойна изстрел в любов“.

В опит да преодолее част от напрежението, Майк реши да шегува с Дийна и Джени, след като ги покани и Вини за социална дистанция. По едно време по време на барбекюто Лорън се измъкна, хвърли черна перука и се престори, че Анджелина пристига в дома им. Въпреки че и двете жени за миг бяха разтревожени, те бързо разпознаха дупето на Лорън.

По-късно Вин, Майк и Лорън отидоха при Анджелина и съпруга на Крис, където Вини се извини за намаляване на сватбената ситуация в социалните мрежи, когато епизодът най-накрая се излъчи. И Анджелина, и Крис оцениха извинението. Лорън обаче каза на Анджелина, че прави всичко по-драматично, отколкото трябва.

'Не е толкова драматично', каза тя, призовавайки Анджелина да поеме по главния път. 'Никога не бих унищожил сватбата си заради толкова дребно нещо.' Пиварник, разбира се, не се съгласи.

Докато между Джени, Диена и Анджелина нямаше никаква резолюция, през останалата част от сезона момчетата ще направят всичко възможно да смачкат говеждото. Нов супертиз показа всички, които се събраха, за да снимат в празен курорт в Лас Вегас по време на заключване - и това, което изглеждаше като промяна на сватбата на Анджелина и катастрофалната реч.

Мелиса Маккарти шаферки баня сцена

„Jersey Shore Family Vacation“ се излъчва в четвъртък по MTV.

Интересни Статии

Популярни Публикации

Разбиването на сърцето на Коко и Айс-Т След „Първо бебе“, Булдог Спартак, умира

Разбиването на сърцето на Коко и Айс-Т След „Първо бебе“, Булдог Спартак, умира

Lexy Panterra удвоява видео критиката на Cardi B 'Twerk': 'Стоя зад думите си'

Lexy Panterra удвоява видео критиката на Cardi B 'Twerk': 'Стоя зад думите си'

Райън Кабрера получава истинско време за времето си на „Хълмовете“ с тогавашната приятелка Одрина Патридж (ексклузивно)

Райън Кабрера получава истинско време за времето си на „Хълмовете“ с тогавашната приятелка Одрина Патридж (ексклузивно)

Разбивка на 'World of Dance': Underdogs Rise Up to Slay Legends

Разбивка на 'World of Dance': Underdogs Rise Up to Slay Legends

Робърт Енглунд за това къде трябва да продължи Фреди Крюгер, дори и да не го играе (ексклузивно)

Робърт Енглунд за това къде трябва да продължи Фреди Крюгер, дори и да не го играе (ексклузивно)

Защо Идрис Елба казва, че расистките филми и телевизионни предавания не трябва да бъдат цензурирани

Защо Идрис Елба казва, че расистките филми и телевизионни предавания не трябва да бъдат цензурирани

Мелани Грифит празнува развода от Антонио Бандерас в Instagram

Мелани Грифит празнува развода от Антонио Бандерас в Instagram

„Bachelorette“ Хана Браун разкрива последните си две пред финала - плюс още подробности за вятърната мелница

„Bachelorette“ Хана Браун разкрива последните си две пред финала - плюс още подробности за вятърната мелница

Татяна Али изчиства слуховете за Дрейк за една нощ!

Татяна Али изчиства слуховете за Дрейк за една нощ!

Eiza Gonzalez Talks Snake Strip Tease, нейното нарастващо плячко и таблоиди!

Eiza Gonzalez Talks Snake Strip Tease, нейното нарастващо плячко и таблоиди!