Вражда на брега на Джърси между Анджелина и жени Костар избухва онлайн след фиаско на сватбена реч

MTV

Джени, Никол и Дийна се отварят за „смъртни заплахи“, които са получили след сватбата, докато Анджелина обяснява поведението си след речта им.

Докато финалът на сезона на „Джърси Шор“ донесе край на Никол „Снуки“ Полици по време на шоуто, драмата не беше приключила за нея или нейните звезди, тъй като всички те докараха враждата си в социалните медии, докато се излъчваше епизодът.

ICYMI: Анджелина пиварник стана балистичен след Снуки, Джени 'JWoww' Фарли и На Дина Никол Кортезе реч за приемане, усещайки, че не са я уважили, след като това предизвика освирквания от останалата част от тълпата. Булката нахлу от рецепцията и заплаши да напусне шоуто, преди да се върне. Никол обаче всъщност се отказа, докато Диена и JWoww завършиха епизода в сълзи.Докато финалът се излъчваше по MTV, и четирите жени отидоха в Twitter, за да излъчат оплакванията си помежду си. Или, по-подходящо, Джени, Никол и Диена извикаха Анджелина, че не спира омразата, която се натъкна на тях, докато Анджелина се опита да защити поведението си.

Том Круз Елизабет Мос
MTV

Финал на брега на Джърси: Анджелина експлодира на Costars и производство, Snooki Quits Show

Преглед на историята

Ще започнем с Дийна, тъй като тя публикува само едно писмо до феновете си в Twitter.

„Ако ще бъда честен, това беше едно от най-драматичните неща, които някога съм участвал в снимките. Особено след като част от речевите кадри изтекоха и Никол, Джени и аз получавахме заплахи в продължение на месеци “, написа тя. „Тези месеци ме поставиха в много нездравословно психическо състояние.“

„Наистина исках този епизод да дойде и да си отиде и да не го преживея отново. Ако всички гледате шоуто, знаете, че нямам лоша кост в тялото си. И сърцето ми винаги е на правилното място “, добави тя. „Толкова много те обичам и ми стопля сърцето, че всички сте останали с нас толкова дълго. Иска ми се финалът да не приключи по този начин, но не можете да се върнете назад във времето. '

е Париж Джаксън женен

Джени го публикува, добавяйки: „Обичам те толкова много D. Иска ми се да можех да отнема тази болка ... но съм толкова благодарна за приятелството ти и знаех, че след епизода тази вечер ще се оправиш. Толкова си невероятна и никога не забравяй това.

Добави Никол, „Амин. Обичаме всички вас и ви благодарим, че осъзнахте, че не сме отвратителни момичета, както е изобразено за два сезона. Благодарим ви, че подкрепяте Джърси Шор ... Наистина ни нарани, че феновете ни нападат заради нея. Драмата никога няма да свърши. Толкова се радвам, че свърших. Не ми огорчавай кюфтето.

От своя страна Анджелина каза, че съжалява, че щракна на Дина, че се опита да се извини по време на приема. „Слушай, имах нужда от малко място тази нощ, съжалявам“, написа тя. „Не беше моментът да говорим. Трябваше да танцувам и да не мисля за това. @DeenaNicoleMTV Просто си помислих, че не е готино. Ако го направих, за да знам, че ще бъдеш наранен. Говорихме оттогава. Говорихме и казахте, че съжалявате.

MTV

Резюме на брега на Джърси: Сватбата на Анджелина излиза извън релсите след речта на приема на Costars

Преглед на историята

В поредица от туитове на собствената си страница, Фарли наистина се включи в Анджелина заради липсата на комуникация с тях след инцидента и за това, че не направи нищо, за да успокои реакцията, която нейните звезди получават след съобщения за речта, заглавени в деня след сватба.

Когато един фен разказа как Анджелина пише в Instagram, „Що се отнася до моите момичета, ние преживяхме по-лошо и няма да позволим на няколко шеги да разрушат това, което сме възстановили през последните няколко години“, JWoww призова BS.

'Тя публикува това онлайн ... ние се свързахме няколко пъти и се извинихме отново и отново', твърди тя. „Плаках дни наред, мислейки си, че съм й отнела красивия ден. Разпитах коя съм. Тя нито веднъж не посегна насаме, докато не беше принудена.

момче среща световната диплома

„Наблюдавах как най-добрата ми приятелка се отказва, защото не можеше да се справи със стреса“, продължи тя. „Бях буден толкова много нощи, като чувах как Дийна плаче заради това, че я наричат ​​имена, които тя не заслужава. През цялото време Анджелина се забавляваше с вниманието, което й беше отделено. 7 месеца чаках тази вечер. '

Твърдейки, че Анджелина я е блокирала от страницата й в Instagram, Джени продължи, че е чувала, че Пиварник „лъже като луд“ и има „истинските текстове“, за да го докаже. „Извиних се и в секундата, когато седнахме на масата.“, Добави тя, „оставете я да продължава да си губи устата“.

Когато друг фен каза, че не знаят как Джени е успяла да задържи езика си толкова дълго, тя отговори, че през това време имаше „много сълзи“. „Но виждайки как момичетата ми Дийна и Никол плачат, ме нарани повече“, добави тя. „Никога не искам някой, когото обичам, да се чувства така ... и ако Анджелина беше наистина наш приятел, щеше да го накара да спре.“

„Винаги е наричала момичетата като свои„ колежки “, така че предполагам, че никога не сме били приятели“, добави Джени.

MTV

Обобщение на брега на Джърси: Офанзивната сватбена реч на Анджелина се оформя ... и това е дръзко!

Преглед на историята

Анджелина улови този туит и отговори на него. - Всъщност аз исках вие да ми бъдете шаферки. Производството каза, че не трябва да правя това “, написа тя. „Буквално мислех, че сме на добро място. Все още ли сте приятели с всичките ви шаферки? Не, не сте така.

Пиварник продължи да защитава поведението си, като каза, че „се държи като“, че се чувства добре с речта, както се е случило - но „щракна“, след като видя колко „разстроен“ е съпругът й. „Познавам съпруга си и познавам погледа в очите му“, добави тя. „Просто не можех да го сдържам повече. Освен това бях луд, не го изкривявай.

Тя продължи да твърди, че е изпратила съобщения и / или е говорила с тримата звезди от заснетия епизод.

- С Дийна се забавлявахме добре. Никол съм изпращала съобщения и сме говорили, Джени съм писала: „Искам да мина покрай това“ и тя ми написа роман за това как се опитах да саботирам нейната марка и т.н. “, твърди тя. 'Изобщо не казвам съжаление.'

JWoww оспори този акаунт, като каза, че Анджелина е изпратила съобщение 5 месеца по-късно, след като MTV ви принуди. Изпратихме съобщение 2 минути след речта и вие ни гледахте как плачем, докато избрахте да крещим в производството, вместо да приемем извинението ни.

какво се случи с Адриан Къри

'Сигурно f-k беше роман', добави тя. „Знаехте за заплахите със смърт и избрахте да кажете на Никол и аз:„ Ако постъпите правилно, никой от моите фенове няма да ви атакува. Анджелина ние сме майки първо, семейство второ и вие избрахте да ни направите колеги. Ние не сме семейство и никога няма да разберете какво е това, защото сте избрали този маршрут.

Гети

Снуки напуска Джърси Шор, казва, че е получавала смъртни заплахи: „Просто не мога да го направя повече“

Преглед на историята

След това Анджелина твърди, че има текстови съобщения от групов чат, за който те не са осъзнавали, че показва, че момичетата „говорят глупости за мен в нощта на моята сватба“.

Тогава Снуки скочи, ретуитира публикацията на булката и добави: „Разкрийте подлите момичета Анджелина. Направете това, което трябва, за да можем всички спокойно да продължим живота си.

„Просто искам да продължа напред“, добави тя, отговаряйки на фен, казвайки, че Анджелина иска да говори с всички тях. „Съгласете се да не се съглася и успех с вашите начинания, но аз съм добре.“

На фен, който заяви, че речта им наистина не е била толкова лоша, Никол заяви, че падането е „определено подходящо време за нас, които се чувстват като лоши на f-king дикове и да бъдем атакувани от фенове в продължение на 8 месеца. Но ето ни.

На друга дума, че не си струва психичното й здраве да се „занимава с някой, който ще стигне толкова ниско за внимание“, Никол каза, че това не е нищо ново. „Това е вторият път, когато изпитвам това с нея“, добави тя. - Няма да позволя това да се случи за трети път. Ще си остана вкъщи с красивите си деца и ще поддържам позитив.

Тифани Antm цикъл 4

И накрая, тя също се съгласи с един зрител, който каза „всички трябва да пораснете“.

'Никога не съм имал подобна драма от 21-годишна', каза Полици. „Напълно съм пораснала, обичам се да бъда забавна, обичаща майка и точно причината да напусна. Не се записах за това лайно. Никога не съм си представял това през старите си мъдри години ... Неудобно ми е и се радвам да напусна шоуто поради това безумие.

Интересни Статии

Популярни Публикации

5-и съдия на 'American Idol': Лайънел Ричи прекъсва Топ 10 на разкриването, за да спаси състезателя

5-и съдия на 'American Idol': Лайънел Ричи прекъсва Топ 10 на разкриването, за да спаси състезателя

Сара Хайланд споделя мощно послание за „колегите невидими воини на болестта“

Сара Хайланд споделя мощно послание за „колегите невидими воини на болестта“

Еди Мърфи веднъж изненада дъщеря Бела с домашно посещение от Лео Ди Каприо

Еди Мърфи веднъж изненада дъщеря Бела с домашно посещение от Лео Ди Каприо

„Хей, хей, хей“, Кейти Пери се обезглавява в екстравагантно ново музикално видео

„Хей, хей, хей“, Кейти Пери се обезглавява в екстравагантно ново музикално видео

Джо Горга взривява Мелиса, докато го нарича 'разглезен' в шокираща битка в автобуса

Джо Горга взривява Мелиса, докато го нарича 'разглезен' в шокираща битка в автобуса

Чанинг Тейтъм разглежда въпросите на любовта, мъжете и секса за дъщеря си в Мощен Op-Ed

Чанинг Тейтъм разглежда въпросите на любовта, мъжете и секса за дъщеря си в Мощен Op-Ed

Защо Кейлин Лоури не беше „развълнувана“, когато беше обявена кастингът на тийнейджърката на майка на Джейд Клайн 2

Защо Кейлин Лоури не беше „развълнувана“, когато беше обявена кастингът на тийнейджърката на майка на Джейд Клайн 2

Тори Спелинг има още един срив след среща с бившия съпруг Чарли Шаниан

Тори Спелинг има още един срив след среща с бившия съпруг Чарли Шаниан

Норман Рийдъс моли RuPaul да кара мотоциклети с него след гледане на Drag Race

Норман Рийдъс моли RuPaul да кара мотоциклети с него след гледане на Drag Race

Току-що женен: Стивън Амел и звездата на „Следващият топ модел на Америка“ Касандра Жан

Току-що женен: Стивън Амел и звездата на „Следващият топ модел на Америка“ Касандра Жан