Джереми Мийкс разкрива за мъчително детство в рядко интервю

Седмицата на TooFab в снимки на знаменитости: 22 септември - 28 септември Виж снимките Youtube

Роден на майка, зависима от хероин и осъден баща убиец, „Горещият престъпник“ описа невероятното си пътешествие, за да стане един от най-известните модели в света.

Мугшотът му е изключително добре известен - но историята зад него не е така.

Джеръми Мийкс , така нареченият Горещ престъпник, отвори всичко за своето мъчително възпитание, майка си наркоманка и баща си убиец, времето си в затвора, странните обстоятелства, които го доведоха до там - и по-лудите обстоятелства, които го измъкнаха.Говорейки с Челси Грейсън в нейната видео поредица „What’s Your Water“, той също обсъди съвместното родителство с бившата съпруга Мелиса Мийкс и наследницата на Topshop Chloe Green.

обитавана от духове къща, която ви плаща да завършите
Instagram

Борбата на ситуацията за поддържане на физика след затвора ще бъде представена в „Джърси Шор“ (Ексклузивно)

Преглед на историята

„И така, детството ми беше много, много тъмно“, започна 35-годишното интервю.„Знаеш ли, баща ми извърши убийство, когато бях на девет месеца и уби най-добрия приятел на майка ми, защото той ни търсеше и тя беше единствената, която знаеше къде сме. И тя нямаше да му каже и затова той я наръга до смърт, без да знае, че сме наели апартамента точно над нея. И така, той получи доживотна присъда.

Мийкс описва живота с майка, зависима от хероин. - Справих се с цялото ... помогнах й да ритне, и иглите, и обидчивите гаджета, които ни изритаха. И така, много се подскачахме и майка ми ходи в затвора много пъти. '

„Израстването в домакинство с хероин е наистина трудно. Трябва да растеш много бързо, да се грижиш за себе си и да донесеш нещо на масата, за да може всеки да яде.Той каза, че по-голямата му сестра, на 18 години, не може да издържи повече и заминава да се запише в армията. Но след като завърши bootcamp на 20, тя веднага се върна, за да осинови законно него и брат им.

„В моето свидетелство за раждане се казва името на сестра ми като майка“, каза той. 'И това беше най-доброто нещо, което можеше да ми се случи.'

Но Мийкс винаги е бил привлечен от по-тъмните пътеки.

„Честно казано, от най-малката възраст в кръвта ми беше да взема лоши решения“, каза той. „По този начин знам, че генетиката е реална. Защото съм толкова много като някой, когото никога преди не бях срещал. Честно казано беше нелепо.

- Още едно лудо нещо? Всеки от моите приятели имаше бащи, които израстваха. Аз бях единственият, който не го направи. Но винаги съм искал да знам какво е усещането да отида в затвора и исках да знам какво е усещането да направя няколко други неща, само за да разбера през какво е преминал.

„Въпреки че беше някой, когото не харесвах или не исках да познавам, по някаква причина вътре в мен имаше нещо, което искаше да знае какво е това“, призна той. 'И това звучи налудничаво, но беше много вярно.'

Браво

Трейлър на 'RHONJ' от сезон 10: Твърдената афера на Тереза, Депортирането на Джо, Избликът на Мелиса, Разтопяването на Маргарет

Преглед на историята

Израствайки, той каза, че „много е порасъл“. Учебни увреждания затрудняват училището. И когато се премести от Вашингтон в Лос Анджелис около шести клас, той веднага получи катастрофа в банди.

„Идвам от щата Вашингтон, всъщност нямах представа за банди“, каза той. „Когато отивам за първи път на училище, всички ме набиват, като„ Хей, хлапе, откъде си? - Хм, Вашингтон? - Защо си облякъл червената риза? 'Тъй като сестра ми го даде, не знам.'

„След това знаете, че се бия и се бия и се бия и трябваше да науча много бързо за цветовете, бандите, кварталите и декорите. На наистина млада възраст ме сложиха на капака и оттам се изнесох от къщата на 15 и бях на улицата.

На петнадесет години беше и възрастта, за която беше изпратен за първи път в залата за малолетни. В рамките на шест дни след излизането той каза, че е бил прострелян пет пъти в ходилото, краката и бедрото. Шест дни след това той е бит от банда северномексиканци с бейзболни бухалки.

'Обърках бъбреците си, пиках кръв за около две седмици, беше наистина, наистина грубо', каза той. - И тогава хванах случая си.

Като цяло Мийкс щеше да прекара десет години и половина зад решетките.

Изброявайки всички затвори, в които също е бил, той обясни, че ще бъде раздвижен, за да се бие. Затворите често „обръщат двора“, за да разсеят напрежението, или ще преразпредели напълно затворниците в други съоръжения, ако някога насилието достигне ниво на бунтове.

За светлокожи хора от смесена раса като него беше особено трудно да бъдеш абсурдно добре изглеждащ, също не помогна.

AP

Скандалът за прием в колеж раздава все пак най-дългата присъда в затвора

Преглед на историята

„За повечето светлокожи хора не си достатъчно черен и не си бял“, оплака се той. 'Плюс това, аз съм доста н --- а, така че в затвора трябваше да дам пример.'

„Ако кажете едно грешно нещо, [това] е„ Аз съм цар - ви “- спомня си той. „Така че аз останах в много глупости. Не е само за да покажеш нещо, а за уважение. Не трябва да доказвам нищо.

- Но ако по някакъв начин не ме уважавате, това ще падне, защото ще ви отдам същото уважение, което ще искам. Така че, ако те уважавам и ти ме зачиташ, не ми оставяш избор.

Докато беше в държавния затвор в Калифорния в Коркоран, докато той беше съсед на следващата килия с Чарлз Менсън в продължение на 18 месеца - той започна да преоценява живота си и се чудеше дали си е дал всичките си татуировки, за да се направи безработен нарочно .

- Защо си сложихте всички тези татуировки? Току-що стигнахте до там, където не можете да работите, както не можете да направите нищо наистина с живота си “, каза той. 'Направи ми впечатление, че мисля, че се страхувах да се проваля.'

„Трудно е да се направи правилно. Лесно е да се издигнете. Ако стигна там, където не мога да работя, не мога да се проваля ', каза той и добави:' Но аз познавам улиците като гърба на ръката си. '

Затворната присъда, която ще промени живота му, беше за кражба и притежание на огнестрелно оръжие, докато беше престъпник през 2014 г. - и той твърди, че топлината върху него е много по-гореща поради глупава грешка.

Той каза, че следователите вярват, че той е крал на банда, заради снимки, които е имал на телефона си, след като е бил арестуван, той попита дали може да има телефона му да се обади на шефа си (по това време той беше шофьор на мотокар), за да му даде да разбере, че няма карайте да работи. Връщайки телефона си на офицера, той забрави да го заключи - и те намериха няколко много уличаващи снимки.

'Това беше едно от най-тъпите неща, които съм правил', каза той. За негов късмет 43 дни по-рано беше приет закон, който прави подобни снимки недопустими без заповед. Независимо от това, той „сложи бик на окото“ на гърба му, каза той.

Изборът от този арест щеше да го изстреля до международната звезда, изсечените му скули, устните на хотелската възглавница и сините очи, завладяващи сърцето на интернет.

Той каза, че докато е вътре, той започва да получава до 300 писма на ден, докато феновете поставят хиляди долари на книгите му, за да ги прекара в затвора. И не само, че се изпращат договори, за да се търси и неговият подпис.

добро шампанско за нови години
ABC / Гети

„Преглед“ на Slams Фелисити Хъфман, Уилям Х. Мейси като „Какво всички мразят относно White Privilege“

Преглед на историята

„Но дори никога преди не бях виждал договор, той ми приличаше на френски“, каза той за решението си да отложи подписването.

Осъден е на 27 месеца. По това време той се притесняваше, че 15-те му минути слава ще приключат, докато излезе. В ретроспекция той каза, че осъзнава, че е трябвало да стартира своя Instagram, следвайки отвътре, и да споделя подробности за живота в затвора.

Докато по това време беше мравен, той каза, че сега оценява годините, прекарани зад решетките, тъй като това му дава време да се подготви психически за живота, който го очаква, и да не харчи всички пари за „пистолети, килограми“ и правейки всичките си „приятели топчета“.

'Това е страшно, защото това беше моята мисловна рамка', спомня си той. „Трябва да вземеш мъдри решения, или ще бъдеш този човек.“

Мийкс имаше най-високата похвала за своя съдия, който му даде изключително снизходителна присъда, за да може да се възползва от своята вирусна слава.

Съдия Troy Nunley, „единственият чернокож съдия в източния окръг“ - игнорира препоръката от досегашното разследване за 63-месечна присъда, като вместо това даде 27-те месеца.

'Той има възможност, която никой досега не е имал', цитира Мийкс съдията. „Искам той да излезе възможно най-скоро и да се възползва напълно от това.“

'Прокурорът беше бесен', добави той.

MTV

Всичко, което Амбър Портууд каза за ареста си и предполагаемата атака на мачете срещу „Тийн мама“

Преглед на историята

Съдията също така даде на своя служител за условно освобождаване, за да позволи на Мийкс да лети навсякъде по света - на практика невъзможно за осъдените престъпници - правилно предвиждайки начинаещата му кариера на модел да го привлече по целия свят.

„Единственото нещо, което ме спаси, което беше такава благословия, беше съдията ми“, каза той. 'Той ми помогна по толкова много начини.'

Разбира се, не просто автоматично отиде гладко за Meeks. Първата му международна изстрелваща партия в Лондон приключи за него, преди да започне, когато той беше прихванат в Хийтроу, разпитан в продължение на седем часа и след това обобщено и незабавно забранен за Обединеното кралство за десет години.

Докато той беше разстроен по онова време, Мийкс приема, че това беше „всичко добро за пресата“.

Въпреки че е един от най-известните мъжки модели в света, старият му живот все още го настига понякога.

Той каза, че се е опитал да излезе с някои от старите си приятели, но не винаги се получава.

„Не можеш да доведеш всички на този свят“, каза той, припомняйки време, когато заведе приятелите си в „Улов“, но те просто „смутиха лайна от мен. Все още те обичам, но трябва да се кълня отдалеч с теб - каза той.

Баща му, който вече е извън затвора, след като излежа 33 години от доживотната си присъда, все още е „лайна“.

След като беше освободен, му бяха дадени 86 долара, за да вземе билет за влак, което според Джереми е нелепо, казвайки, че е изпратил на баща си „няколко хиляди тук и там“, но обажданията продължават да изискват повече пари. 'Просто стана твърде много', каза той.

Тогава „пресата го намери“.

Ерин Сканлон

Детектив от SVU, който твърди, че се е вмъкнал в DM на уволнени жертви на изнасилване (ексклузивни подробности)

Преглед на историята

- Глупости, той ги намери - каза Мийкс. Той напомни на баща си, че е незаконно двамата престъпници да контактуват без разрешението на техния освободител.

'Те искат да ми платят за интервю, а аз не знам какво да правя', спомня си Мийкс, че баща му му казва. „Наистина ли ме изнудваш?

Той каза, че по време на обаждането баща му така или иначе вече е направил интервюто, като е казал на пресата лъжи от рода на „Говоря с Джереми всеки ден и говоря с Клои и нямам търпение да видя бебето“.

Майка му, каза той, се справя наистина добре и е чиста от години - въпреки че пуши „тон трева“.

Междувременно родителството е „винаги трудно“, но добавя, че все още има толкова много любов към бившата си съпруга.

'Обичам бившата си съпруга до смърт, все още я обичам, винаги ще я обичам', каза той. „Просто се разделихме. Повече бях аз. Тя не искаше да се разведе, но аз не исках да стигна до точката, че се мразихме и не можехме да си партнираме.

Когато той се свърза с Грийн, той каза, че между него и Мелиса вече е приключило. Беше докладвано като голям скандал, но „наистина не беше“.

Той разкри, че има пълно попечителство над най-големия си син, който е живял с него известно време в Монако и дори се е научил да говори френски, но сега отново живее с майка си в Стоктън.

WKBW / Facebook

Баба отказа попечителството над момче, намерено в картонена кутия в Ню Йорк

Преглед на историята

Мийкс също не е завършил да има деца и ще се нуждае от трето бебе.

- Имам нужда от момиче. Искам момиче наистина лошо - каза той. „Имам две момчета, които са момчета на мама. Искам момиче на татко. Искам момиче, защото знам, че ще бъде красива. Просто искам да й разваля глупостите.

Що се отнася до бъдещата му кариера, Джереми иска да премине към музиката, но не иска да издава послание за оръжие и насилие.

'Направих много мръсотия заради музиката, която слушах', каза той. „Това наистина променя настроението ти. Спомням си, че чух песни и се ядосах наистина на хора, които ми дължаха пари, това ме накара да искам да изляза и да правя неща. Знам как музиката влияе на децата. Никога не искам да популяризирам банди, насилие или наркотици.

„Всички тези рапъри сега направиха популярно да си наркоман. В наши дни сте продавали само наркотици. Не си бил наркоман. Сега трябва да пуснеш Xanies и да направиш всичко.

Той добави: „Когато правя музика, искам да се уверя, че това е положително послание, но все пак улично, без убийствата, наркотиците и лошото съобщение. Трудно е да се намери балансът.

Джош Хътчърсън си прилича

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на

Популярни Публикации

Джон Траволта нямаше представа, че съпругата му е в секс сцена с Том Круз

Джон Траволта нямаше представа, че съпругата му е в секс сцена с Том Круз

Купувачите обичат тази машина за мини вафли на стойност $ 10 с над 54 000 отзива на Amazon

Купувачите обичат тази машина за мини вафли на стойност $ 10 с над 54 000 отзива на Amazon

'Big Brother' Blowout: лъжи и измами лежат в основата на Epic Final Four Eviction

'Big Brother' Blowout: лъжи и измами лежат в основата на Epic Final Four Eviction

ГЛЕДАЙТЕ: Ето кога вашите любими PBS предавания се излъчват тази пролет

ГЛЕДАЙТЕ: Ето кога вашите любими PBS предавания се излъчват тази пролет

Историята на правилото за не-бял ден след трудовия ден

Историята на правилото за не-бял ден след трудовия ден

Звездата от „Teen Mom OG“ Райън Едуардс и съпругата Макензи в очакване на второ дете заедно

Звездата от „Teen Mom OG“ Райън Едуардс и съпругата Макензи в очакване на второ дете заедно

Защо Джоана Гейнс никога няма да се почувства зле, за да задоволи сладкия си зъб

Защо Джоана Гейнс никога няма да се почувства зле, за да задоволи сладкия си зъб

Хилари Клинтън знае точно защо се харесва на Обама в тези мемове срещу Тръмп

Хилари Клинтън знае точно защо се харесва на Обама в тези мемове срещу Тръмп

Здравейте, как!

Здравейте, как!

Twitter пече Тръмп за твърдението, че е „стабилен гений“: 11 най-забавни мемове и GIF файлове, които предполагат друго

Twitter пече Тръмп за твърдението, че е „стабилен гений“: 11 най-забавни мемове и GIF файлове, които предполагат друго