Джени 'JWoww' Фарли и гаджето Зак Клейтън Карпинело реагират на спекулации за бременност


„Jersey Shore“ Kids: The Next Generation of Fist Pumpers Виж снимките Гети

Няколко снимки на звездата от 'Джърси Шор', които изглеждат като люлка, която някои фенове смятаха за малка бебешка подутина на VMA, доведоха до спекулации, които тя очакваше.

Джени 'JWoww' Фарли изглеждаше абсолютно зашеметяващо за тазгодишната Награди на MTV Video Mucic , на която тя присъства с гадже Зак Клейтън Карпинело .



Но няколко снимки на 'Джърси Шор' звезда, която се появява, за да люлее това, което някои фенове смятат, че изглежда като малка бебешка подутина, доведе до спекулации, които очакваше



MTV / Гети

Роджър Матюс говори след разговора за развода на JWoww в 'Jersey Shore'

Преглед на историята

33-годишната майка на две деца обаче не е с дете. Тя е с бургер.

На снимката на Джени в Instagram на двойката на събитието в понеделник вечерта фен коментира: „Хм, подли предгради?“



'Не', отговори JWoww. - Просто бургер.

24-годишното й гадже професионален борец също затвори слуховете, като написа в своя Instagram Story „Джени НЕ е бременна. Спрете да бъдете идиоти.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.



Джени и Зак стана публично достояние с връзката им през април, седем месеца след като подаде молба за развод с бащата на децата си, Роджър Матюс .

Джени и Роджър споделят дъщеря Мейлани (5) и синът Грейсън (3) - и двамата са прекарали време със Зак.

„Грейсън го нарича„ Бебе “, така че той винаги казва„ Здравей, Бейби! “ а Мейлани винаги го е познавала като брат на [моята приятелка] Ерика, така че исках да го запазя с децата, така че това не е неудобен преход. JWoww каза Развлечения Тази вечер през май. 'Така че, те винаги са го познавали като един от нашите наистина близки приятели.'

От своя страна професионалният борец каза: „Прекарах много време с децата. Познавам Meilani от няколко години. Познава ме от няколко години, страхотна е с мен. Обичам децата. Те са велики.'

Шегувайки се с ЕТ, Джени каза: „[Мейлани] честно казано вероятно го харесва повече от мен в този момент, защото е по-готин и ще направи много повече. И аз съм като, майката крещи на заден план. Но е добре. Ще му оставя да има моменти.

MTV

Резюме на 'Jersey Shore': JWoww Talks се развежда след Тирадата на Роджър, Рони се удря с пепелник и отива в клиниката

Преглед на историята

Джени и Зак всъщност са приятели повече от десетилетие, благодарение на нейната приятелка Ерика.

„Тя е една от моите приятелки от 15-годишна и я срещнах в кабинета на директора, защото и двамата имахме проблеми. И съкратено до 20 години по-късно, сега излизам с брат й, така че е забавно “, каза риалити звездата.

'Познавам Джени от години', потвърди Зак, като се увери, че до тази година не са били нищо друго освен 'приятели'. „Тя винаги беше много готина, винаги страхотно, много, много хубаво момиче и ние винаги поддържахме връзка“.

Зак и Роджър присъстваха Парти на петия рожден ден на Мейлани миналия месец.

„Jersey Shore: Family Vacation“ се излъчва в четвъртък в 20:00. по MTV.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на