Дженифър Лав Хюит споделя „Ужасите от солариума„ Все още знам какво направи миналото лято “

Актьорски състав „Знам какво направи миналото лято“: Вижте ги сега! Виж снимките Колекция Everett

Хюит също така разкрива защо е „объркващо“ да бъде разглеждан като секс символ от 2000-те.Един от най-страшните моменти на снимачната площадка на „Все още знам какво направихте миналото лято“ нямаше нищо общо с риболова, който владееше кука, но Дженифър Лав Хюит , бикини и солариум.

Актрисата сподели странен момент от заснемането на продължението на ужасите от 1998 г., в което героят й Джули Джеймс се укрива от сериен убиец, докато пътува през пролетната ваканция до Мексико. Благодарение на сезона на мусоните, групата прекарва голяма част от филма на закрито и изкуствено придобива тен.

'Бях ужасен след това', разкри Хюит в Хедър Макмехан Абсолютно не подкаст, преди да детайлизира нещастен случай, който никога няма да забрави.

Гети

Дженифър Лав Хюит се извинява за 'Изглежда като гореща бъркотия' на първия червен килим от 4 години

Преглед на историята

„И така, бяхме в този действителен курорт, нещо като изоставен курорт, обитаван от духове курорт в Мексико, и те построиха тази малка стая, сложиха там солариума и тъй като това е филм, те искаха да изглеждам по-добре в него, така че те запалиха с истински светлини - обясни тя.„Беше 100 градуса, нещо подобно в солариума. Тогава беше 100 градуса в стаята, защото нямаше климатик ... а навън беше 100 градуса - продължи тя.

Обяснявайки, че е била само в бикини, Хюит призна, че по това време тя е „млада актриса, която определено, вероятно не яде това, от което се нуждае, за да се подготви за тази сцена, защото аз бях в бикини, ако съм да бъдеш честен.'

По време на сцената рибарят заключи Джули в солариума с кабелна вратовръзка, преди да усили топлината, изгаряйки кожата си. Докато Джули трябваше да изплаши, докато това се случва, Хюит не реагира по време на снимките.„Майка ми гледаше на монитора и беше като:„ Момчета, тя ... тя не прави това, което трябва да направи. Например защо тя не прави това, което трябва да направи? И разбраха, че съм припаднал вътре и наистина е заключен - каза Хюит.

Колекция Everett

Филип разкрива, че „Знам какво направихте миналото лято“, зададе тайни 20 години по-късно

Преглед на историята

След това тя каза „паника“ и им отне минута, за да ме „измъкнат“ от леглото. След това също й отне „малко време“, за да се почувства по-добре от сцената. Поглеждайки назад, тя също каза „Слава богу“, че майка й беше там, следяше я отблизо по време на снимките.

По време на 45-минутния разговор, Хюит също се превърна в дните си като 'бебе' от 2000-те. След като Макмеън отбеляза, че по това време е била на „стените на всички“, JLH призна, че е адаптация да се възприема като секс символ.

'Беше забавно време', каза тя. „Мисля, че по-късно в живота ми стана объркващо, защото трябваше да наваксам факта, че за хората бях като секс символ или бебе, каквото и да е, и не се чувствах по този начин. Бях като че наистина не разбирам за какво става въпрос непременно, но си спомням, че се чувствах комплиментиран от това. Беше хубаво.'

Актьорски състав „Знам какво направи миналото лято“ - тогава и сега! виж снимките Колекция Everett

Интересни Статии