Дженифър Лорънс парадира с голямо деколте на световната премиера на финалния „Игри на глада“

„Игрите на глада: Присмехулник Част 2“ Премиера Стартиране на галерия Гети

Поглед, подходящ за звезда!

Дженифър Лорънс имаше челюсти, отпуснати в сряда, когато тя се появи „Игрите на глада: Присмехулник, част 2“ премиера в Берлин в един от най-зашеметяващите визии, които някога сме виждали.

Звездата очарова в лилаво Кристиан Диор рокля, която също показа тонове деколте, благодарение на дълбокото деколте. J-Law сдвои външния вид с лек грим и аксесоар с опушено лилаво око, розова устна и диамантени обеци полилей.

Но 25-годишната не беше единствената звезда от филма, която зашемети на червения килим, като нейната звезда Елизабет Банкс също й донесе модна игра.

The 'Pitch Perfect' актриса зашеметен в драматичен Ели Сааб флорална бална рокля с елегантни мъниста. Тя сдвои външния вид с позлатена лента за глава, която допълваше златните ремъци на роклята и съответстващия колан.Премиерата постави началото на края за звездите на филма, които ще се сбогуват с популярния франчайз, след като последният филм тръгне по кината на 20 ноември.

Миналата седмица Lawnrece размисли върху поредицата по време на пресконференция и разкри как се е чувствала по време на последните си моменти, играейки Katniss.

„Чувствам, че имах два края с Катнис. Един, когато опаковахме филма в Берлин и това беше нещо като сбогом на филма и след това имах момент с племенниците си около година по-късно “, обясни тя. „Те изиграха децата ми в сцената, която заснехме, така че беше невероятно затваряне на този герой, който от толкова години обичам да имам семейството си там, моето кръвно семейство, трябва да кажа сбогом и на двамата.Разгледайте галерията по-горе, за да видите още снимки от премиерата - включително снимки на Джулиана Мур , Лиам Хемсуърт и още!

Интересни Статии