Джефри Дийн Морган казва, че „Воалът е вдигнат“ за брака на Хилари Бъртън в новата й книга (ексклузивно)

Джефри Дийн Морган и Животът на фермата на Хилари Бъртън Виж снимките Instagram

„Мисля, че хората ще се чувстват по-добре, когато знаят, че всички преминават през възходи и падения“, казва Бъртън.

Стипца 'One Tree Hill' Хилари Бъртън и 'Живите мъртви' звезда Джефри Дийн Морган се уверяват, че всички знаят „това не са дъги“ през цялото време в брака им.изтече снимки на Люси Хейл

Тази седмица Бъртън издава новите си мемоари, „Селските дневници: Любов, добитък и големи уроци от живота надолу във фермата за пакости“ за живота им, изваден от Холивуд във ферма в долината Хъдсън, Ню Йорк.

Докато Бъртън каза, че книгата е „любовно писмо до нашата общност“, Морган побърза да посочи, че също така дава на феновете по-добра представа за това какво представляват наистина ли като двойка, брадавици и всичко останало.

„Има много информация и за нас, която бях като:„ О, боже, наистина, имаме нужда хората да знаят това? Булото е свалено - каза Морган, когато TooFab настигна двойката чрез Zoom за интервю за тяхното токшоу на AMC „Петък вечер в Morgans“.„Наистина е написала страхотна книга, но със сигурност го прави ... вече няма да бъдем мистерия на f-king, ще ви кажа това“, добави той. Когато Бъртън каза, че ще бъде „фалшиво да пишеш всичко, което е изцяло дъга“, той се пошегува, „Исусе Христе. Не са дъги!

Бъртън продължи да нарича съпруга си „добър спорт“ и се надяваше, че разкриването на някои от миналите им преживявания може да помогне на другите в подобна лодка.

какъв вкус е shamrock shake
Морганите / AMC

Джефри Дийн Морган и Хилари Бъртън се надяват, че шоуто у дома е 'безопасно пространство' сред хаоса на COVID-19 (ексклузивно)

Преглед на историята

„Мисля, че хората ще се почувстват по-добре, когато знаят, че всички преминават през възходи и падения и всеки изпитва загуба и това как се движите напред от това е важно“, обясни тя. „Винаги съм учил визуално, така че да имам други примери за това как да се справя с нещата е важно за мен.“„Ако можем да предоставим карта за това как да се ориентираме в някои сложни неща“, започна тя, преди Морган да добави през смях, „Или как да не навигирай ... '

Завършвайки мисълта си, Бъртън каза: 'Това е хубаво нещо, което да изведеш във Вселената.'

„Селските дневници: Любов, добитък и големи уроци от живота надолу във фермата на пакостите“ е на разположение на 5 май.

AMC

Джефри Дийн Морган дразни финала на Walking Dead ... Всеки път, когато се излъчи (ексклузивно)

Преглед на историята

Интересни Статии