Джефри Дийн Морган казва, че тази роля почти го е накарала да напусне дейността си

Youtube

Морган също казва, че е 'молил' да не бъде убит от Анатомията на Грей, наричайки Дени ролята, която 'промени живота ми'.

Тифани Хадиш гадже често

Докато Джефри Дийн Морган се извиваше през последния епизод на „Горещи“, той разкри за своя един опит в кариерата, който беше дори по-неудобен от яденето на все по-пикантни пилешки крилца.

По време на виртуалното си сядане със Шон Евънс, звездата от „Walking Dead“ беше помолена да разшири цитат, който той каза пред EW през 2012 г., в който той нарече ролята си на един от синди-рептилианците в „Star Trek: Enterprise“ като проектът, който „почти ме накара да напусна“ актьорството.'Този цитат е на носа, това чувство е на носа, тази работа беше на носа, по лош начин', каза той на Евънс за едносерийния концерт.

- Оказва се, че съм клаустрофобия. Наистина ми беше трудно да направя процеса на гримиране, имах сламки в носа си “, спомня си той. „Никога не съм бил на снимачна площадка, където се прибирах през нощта и просто си мислех:„ Какво правя, взех най-лошото решение в живота си, никога не искам да бъда отново актьор. '„Бях сигурен, че това просто е грешно и почти ме накара да се откажа“, добави той. 'Беше ужасно.'

Тази работа беше през 2003 г., само няколко години преди по-големи прекъсвания както в „Свръхестественото“, така и в „Анатомията на Грей“ и в главните роли в „Стражи“ и „P.S. Обичам те.'

Докато се потеше през някои изключително пикантни люти сосове във вирусното шоу, Морган също говори за приятелството си с Норман Рийдус, играейки злодей в „TWD“ и размишлявайки за многобройните му смърт на екрана, включително и за Дени Дюкет в „Анатомията на Грей“.'' Анатомията на Грей 'Знаех, че е нещо специално. Това е единственият път, когато видях, че смъртта ми идва и се опитвах всичко, което мога, за да се измъкна от тази смърт “, обясни той. - Този герой Дени и тази любовна история с Иззи завладяха света. Знаех колко щастлив съм да бъда там и казах: „Моля те, не ме убивай“. Направих, умолявах [Shonda Rhimes]. Това промени живота ми. Тъй като съм Дени, където никога не съм ставал от леглото, Зак Снайдър ме нае да бъда Комикът. Това беше толкова специално.

Гледайте всички горещи горе!

Интересни Статии