Джеф Луис подробно се запознава с Джени Пулос, след като отпада


Гети

Накратко, те го направиха не закърпи нещата.

Изминаха повече от две години, откакто Джеф Луис уволни Джени Пулос и тяхното дългогодишно приятелство приключи ... и очевидно все още е неудобно помежду им.Отправяйки се към Джеф Луис на живо по радиото на Анди на SiriusXM, звездата 'Flipping Out' разкри, че той и стипендиантът на Liho Gerszt са се сблъскали с Pulos по-рано тази седмица в стекхаус на Larsen в Encino, Калифорния.

„Казах,„ Мамка му, Джени току-що спря до нас, в структурата на паркинга “, обясни Герст, разкривайки какво е изпратила на Джеф съобщение от колата си, когато е видяла Джени. „Това, което е лудост, е, че тази сутрин шофирам и съм бил в Енчино много пъти, откакто Джени и аз не сме говорили и просто си помислих:„ О, боже, отивам да видя Джени тази вечер. ' Помислих за това, затова се побърках, когато я видях. Бях полудял.

Джеф обясни, че Лиат също е била много, много близка с Джени, преди всичко да удари феновете още през 2018 г. Герст обаче не е усетил, че е правилното място да влезе във всичко с бившия си приятел.„Не сме говорили повече от година и половина и не се чувствах като правилно ... Не можех да бъда фалшива и да бъда като„ Как си? “, Обясни тя. „Не исках да говоря точно там, затова просто мина покрай нея.“

Въпреки че каза, че не знае „със сигурност“ дали Пулос я е видял, тя добави: „Ние бяхме единствените хора, които минаха покрай нея и тя беше точно там“.

Instagram

Гейдж Едуард завежда дело срещу бившия Джеф Луис, отхвърляйки звездата реагира

Преглед на историята

Джеф обясни, че Джени и съпругът й Джонатан Насос са седнали от отсрещната страна на вътрешния двор на ресторанта и след „едно или две питиета“ съпругът на Лиат започна да се бърка като него и каза, че вероятно трябва да им купя вечеря “.- Когато седна, той се страхуваше, че Джеф ще се качи при тях. Опитваше се да спре тази драма и да отиде: „Защо вместо това не им изпратите напитки или не им купите вечеря?“, Намеси се тя, обяснявайки намеренията на съпруга си.

„Аз съм като, не им купувам вечеря. Това е скъпо - каза Луис през смях и добави, че вместо това са решили да изпратят някои напитки. „Управителят дойде и каза:„ Те не пият тази вечер “. Това не е Джени, която познаваме. Не я осъждаме, че не пие, това е необичайно.

Докато спекулираха защо тя не пие, един от неговите съмишленици се зачуди дали тя вероятно очаква. 'Бременна на 50 ?!' - възкликна Луис. За протокола Пулос е на 47 години.

„Не знаем какво се е случило, казахме на мениджъра, че искаме да изпратим напитки, независимо от причината, която се връща, тъй като не пият тази вечер“, продължи той. „Така че изчакахме вечерята и след това се опитахме да им изпратим десерт. Те нямат десерт.

„Отидох отново до сервитьора и тя каза:„ Пълни са. “ Трябваше да знаят [беше от нас] “, добави Лиат.

Гети

Джеф Луис казва, че се е извинил на Джени Пулос: „Надявам се, че тя се връща при мен“

Преглед на историята

След като Джеф каза, че ако бяха седнали по-близо един до друг, той просто щеше да отиде до масата, за да поздрави, Лиат посочи как Луис каза, че се страхува от този точно сценарий, който се разиграва, когато протегне ръка, за да се извини на Пулос по-рано това година.

През януари Луис заяви, че е изпратил на бившия си приятел текст, в който се надява, че могат да поправят отношенията си в името на тяхната „дълга, дълга“ история заедно.

Изваждайки телефона си, Луис прочете на глас текста, за който се твърди, че е изпратил Пулос: „Написах:„ Здравей, честита Нова година. Надявам се, че вие ​​и вашето семейство сте щастливи и здрави. Между другото направих това вчера. - Бихте ли могли да се срещнете с мен известно време? Не се чувствам добре от случилото се между нас и много съжалявам за ролята си в него. Джеф. '

След това той обясни на своите съдружници: „Ние живеем основно в един квартал. Знам, че някой ден ще се сблъскам с нея. Не искам да е неудобно.

По това време той добави: „Вижте, нямам никакви очаквания, свързани с това. Просто не искам да е неудобно, ако се натъкна на нея в Ларсен [Стейкхаус] в Енчино, знаете ли какво казвам?

Боят, който сложи край на дългогодишното приятелство на двойката им, всъщност се състоя в началото на 2018 г. По време на Сезон 11 финал на „Flipping Out“, Луис уволни Pulos от Jeff Lewis Design и двамата тръгнаха по своя път.

Интересни Статии