Джейсън Момоа „Толкова страшно спряна“ доведена дъщеря Зоуи Кравиц приземи ролята на жена-котка

„Батман се завръща“ звезди - тогава и сега Виж снимките Гети

„Толкова се гордея с мечето u zozo“, пише гордият втори баща.

Истинската доведена дъщеря на Аквамен току-що се присъедини към него в семейството на DC и той не можеше да бъде по-развълнуван.

Джейсън Момоа доведена дъщеря Зоуи Кравиц - дъщеря на съпругата на Момоа Лиза Бонет и нейния бивш Лени Кравиц - беше хвърлена като Жена котка отсреща Робърт Патинсън в предстоящия 'Батман' на Мат Рийвс в понеделник - и Момоа беше сред многото, които празнуваха новия си концерт в социалните медии.Споделяйки снимка на двамата заедно, той озаглави снимката: „Толкова се гордея с мечето u zozo. Включване и изключване на екрана OHANA. DC WB ohana Лола и Уолфис по-голямата сестра е КОТАТА ЖЕНА Невероятно, толкова страшно разпалено. Ще се забавлявате толкова много, мечка Aloha P.

Лола и Вълк са двете деца на Момоа с Бонет.В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Кравиц ще последва стъпките на дълга редица светила, поели кинематографичната роля, включително Мишел Пфайфър, Хали Бери и Ан Хатауей. Джули Нюмар и Ерта Кит пробиха път в историята на поп културата, играейки емблематичната героиня на малкия екран.

А Зоуи не е непозната за жанра на супергероите, тъй като участва в „X-Men: First Class“ и озвучава, изчакайте го, Catwoman във „The Lego Batman Movie“. Рийвс потвърди новината в профила си в Twitter с обикновен GIF на Кравиц, който каза „здравей“ и социалните медии полудяха.pic.twitter.com/Bi9bY5FhWb

@mattreevesLA

Кастингът на Кравиц може да дойде като победа за многообразието и в Холивуд, тъй като веднъж тя си спомни времето, когато беше твърде 'градска' за роля в 'Тъмният рицар изгрява' през 2012 г.

танци на брега на Рони Джърси

„В последния филм за Батман ми казаха, че не мога да взема прослушване за малка роля, която те изпълняват, тъй като те не са„ градски “, каза тя на Найлон през 2015 г.„ Беше като „Какво прави които имат нещо общо? Трябва да изиграя ролята като „Йо, какво има, Батман? Какво става с чу чу?

Предварителната продукция на „The Batman“ се очаква да започне това лято.

Интересни Статии