Джейсън Бейтман SNL Скици Класиран: Дали Cecily силен Джулиани изборите измама през цялото време?

NBC

Преназначеният музикален гост Морган Уолен получава шанса да се появи в скица за нощта на купоните без маски, която го накара да стартира от шоуто преди два месеца.

американски идол сезон 17 епизод 8

След като отсъстваше най-вече през първите шест седмици от сезона, Сесили Стронг се завърна триумфално, почти сякаш в отговор на сигурността в интернет, че вече наказва всички като един от действителните свидетели на измамите на Руди Джулиани.

Тя се присъединява към Morgan Wallen, който първоначално трябваше да се появи през седмица 2, преди нощта на купоните без маски да го изведе от шоуто. „Saturday Night Live“ дори го резервира за скица, която се забавлява с лошите му умения за вземане на решения, което беше забавно и малко странно.Гети

Предстоящият SNL музикален гост, уловен за купони без маски преди шоуто

Преглед на историята

Надяваме се, че това не насърчава повече музикални гости да вземат лоши решения съвсем публично, преди да се появят в „SNL“ с надеждата да получат скица за това.

Също така си струва да се отбележи, че този епизод не включваше гост-звезди за своето политическо откриване, което означава, че действителният актьорски състав получи шанса наистина да вземе този прожектор и да покаже какво правят. Всъщност те бяха толкова добри през цялата нощ, дори не осъзнавахме липсата на гост-звезди, докато всичко свърши.Добре, имаше една гост-звезда, но това беше много кратък външен вид и доста забавен, който, смея да твърдим, беше в процес на две десетилетия!

Както обикновено, класираме всички скици от най-лошите до първите, включително монолога, Cold Open, „Weekend Update“ и всички скици, които са били изрязани за времето, но са си проправили пътя онлайн. Ще пропуснем музикалните гости, защото те обикновено не са забавни - освен ако не се появи Ашли Симпсън. Завършваме с поглед към участника в актьорския състав, който имаше най-силната седмица.

Instagram / ABC

Дженифър Гарнър пресъздава секси сцена от басейна от Alias ​​в оживен клип

Преглед на историята

Монолог: Джейсън Бейтман

Какво странно и криволичещо пътешествие по паметта до последния път, когато Джейсън Бейтман беше домакин на това предаване, преди около 15 години, като обърна особено внимание на действително шимпанзе, което се присъедини към него в скица и го изплаши малко по време на заключителните кредити. Това беше класически Джейсън от доставката до обратите на историята и дори неочакван тъмен обрат към края. Лесно бихме могли да видим как Майкъл Блут споделя тази история в епизод на „Арестувано развитие“. Може би трябваше да накарат Рон Хауърд да ни разкаже.Кабаре на открито

Предизвикателствата на живота през 2020 г., тъй като собственикът на кабарето на Боуен Янг се опитва да направи преместване на бизнеса си на открито. Скицата обхваща и всички начини, по които някои фирми се опитват да нарушат правилата (трябва да сервират храна с алкохол), за да оцелеят по време на спирането на Covid. Неговото пеене с не съвсем Liza Minelli на Cecily Strong напомняше на много от „SNL“ героите от миналото - и много разнообразни шоута от миналото - но самата скица никога не намираше смешното в своята предпоставка. По-скоро просто танцуваше по краищата на това, което би могло да бъде добра настройка, която никога не е била изследвана напълно комедийно.

Morgan Wallen Party

Очевидно Morgan Wallen е възнаграден за това, че е развалил планираната си поява по-рано този сезон, като е излязъл да се забавлява без маска в седмицата на шоуто със скица за това, че излиза без парти в маска през седмицата на шоуто. В същото време е страхотно да видим, че „SNL“ се поставя под светлината на прожекторите за шиш, тъй като това беше доста голям поп културен момент.

Самата скица имаше някои забавни моменти, като първо Джейсън Бейтман, след което Боуен Ян се плъзна като негови версии от бъдещето - макар и не толкова, колкото можеше да се надява - да се опита да го насърчи не да купонясва твърде трудно. Но най-вече ставаше въпрос за това, че Морган публично благодари на шоуто и феновете си, че му дадоха втори шанс, след като прецака. Той дори написа-песен-за-това-като-за-да го чуе-тук-отива. Джейсън обаче получи най-добрата (базирана на домакин) шега, която почти си струваше цената само за вход.

Гети

В ролите на Vanderpump Rules реагират на напускащите шоуто на Джакс Тейлър и Британи Картрайт

Преглед на историята

Стю

20 години по-късно „Стан“ на Еминем получава коледното преобразяване, което никога не е знаело, че е необходимо. Реквизит на Пийт Дейвидсън за някои солидни пародийни текстове, както и Кейт Маккинън и Боуен Янг за плъзгане в ролите на Дидо и Елтън Джон, съответно. Не само, че песента беше легитимно забавна, но несвързаната доставка на Пит беше безупречна, като ескалираше перфектно през цялото видео. И отделът за реквизит събра почти безупречно пресъздаване на оригиналния музикален видеоклип. Не знаем защо получаваме тази пародия две десетилетия по-късно, но това ни кара да се задръстваме като началото на века отново.

Битът

Както винаги, Кайл знае как да говори с неудобните чудаци на света и тази песен / скица за това, че е човекът, който „убива малкото“, когато се опитва да продължи да тече шега, говори много истина за неудобното мълчание. Това последно място за скици през нощта е дадено на уникалния комичен глас на Кайл, но е брилянтен. Да, тези скици са неудобни, но ние си представяме, че и Кайл е, и той определено не е сам в това. Освен това, след като приключим с присвиването, обикновено се смеем.

Преспиване II

Възможност за реприза за младата тийнейджърка на Кейт Маккинън Меган отново да лъже и лъже и лъже за всички неща, които не е правила, тъй като персонажът на бащата на Джейсън Бейтман описва ужасяващото бедствие, което започна с менструално петно ​​и завърши с епична катастрофа в пералнята. Реквизит за гардероба и грима и който изгуби Кейт с онази пянаста прическа, подскачаща в лицето на Джейсън. Погледът й продаваше нелепостта на случилото се точно толкова, колкото и нейното категорично отричане. Това е забавно малко, дори и със същия сиренев край, а Джейсън (разбира се) играе красив прав човек.

Cold Open: изслушване в Конгреса

Не беше съвсем момиче, с което не беше започнал разговор на парти, но беше доста близка. От момента, в който този свидетел удари действителната стойка, давайки действителни показания за Руди Джулиани, интернет реши, че тя е някаква комбинация от бившата звезда на 'SNL' Виктория Джаксън и персонажа на 'Актуализация' на Сесили Стронг, така че очаквано удоволствие беше да видим, че Сесили се плъзга без усилие в ролята.

Лорън Холт нямаше какво да прави, но трябваше да каже линията „На живо“, което със сигурност беше тръпка. Кейт Маккинън очевидно беше безупречна като Джулиани, но ние се наслаждавахме на поредицата й свидетели - плюс Сесили, която се връщаше отново и отново - включително неочаквано обратно обаждане на скица от последното шоу. Грешно ли е да казваме, че ще бъдем малко разочаровани, когато циркът от реалния свят се успокои и не даде материал за „SNL“ като този, за да работи?

домакини от блогове от Бевърли Хилс
Twitter / NBC

Twitter е убеден, че този „пиян“ звезден свидетел, даващ доказателства за изборите, всъщност е напълно силен

Преглед на историята

Актуализация през уикенда

Момчетата очевидно са разхлабени и развълнувани, че Тръмп излиза от вратата, като Колин Йост се съгласява с всички диви теории на конспирацията на измамите на Тръмп, а Майкъл Че изобличава своята теория при условията на Тръмп за помилване на Джаред Кушнер. Хм ... грубо. Това беше изстрелян старт на солиден сегмент.

След това Пийт Дейвидсън се измъкна, за да коментира големия протест на Стейтън Айлънд срещу ограниченията за хранене на закрито. След като се разкъса за известно време в родния си град, Пит се обърна към онлайн възмущението, че се осмелява да направи маса с четене на „Това е прекрасен живот“ с благотворителна цел, защото - честно казано, усещането е, че пандемията е предизвикала случайни изблици на възмущение. „Известно съм депресиран и имам тена на някой в ​​черно-бял филм, каза той в своя защита.

Че успя да отпразнува по-ярката коледна тема на Мелания за 2020 г., макар че нейният външен вид „Широко затворени очи“ можеше да е по-подходящ тази година. Не очаквахме шегата на Хастън с бялата ярост на Jost, което го направи още по-забавен. След това Че се помрачи за 102-годишната жена, която е преживяла испанския грип и коронавирус (два пъти!). Това беше още един лек и оживен сегмент.

След това Хайди Гарднър завърши нещата като тийнейджърката си филмов критик Бейли Гисмерт, която все още е досадна за Че. Цялата й част беше за това как вече не можете да правите нищо, защото е политически некоректно, от Том Ханкс, играещ психически инвалидите във „Форест Гъмп“, до наличието на найлонови торбички в „Американска красавица“. И тогава научихме нейното смазване на филма и това е ... дори по-обезпокоително от Че. Тя има този герой толкова добре, че можем да си представим родителите на тийнейджърките, които просто се свиват и кимат, като че ли го разбира!

Гети

Майли Сайръс дава съвети на феновете на TikTok и го прави сама

Преглед на историята

Коледният разговор

Това беше поредното от онези неочаквано трогателни и трогателни - все още весели - съобщения за родителството, които „SNL“ направи толкова добре напоследък. Този път три дъщери разговаряха с майките си за това как пандемията означава, че няма да могат да се приберат у дома за вечеря. Панки Джонсън наистина получи шанс да блесне като майка на Его, докато Хайди и Кейт бяха перфектни, тъй като другите две майки се разпаднаха по различни начини при мисълта, че дъщерите им няма да се приберат у дома. След цяла много драма, тя завърши с много сладък резултат и послание, което ни накара изненадващо развълнувани. Кой знаеше

Село на Дядо Коледа

Понякога глупавото е просто смешно и това определено беше случаят тук. Дядо Коледа (Джейсън Бейтман) и г-жа Клаус (Сесили Стронг) бяха в гигантски надуваеми топки за безопасност на Ковид, но всъщност това беше просто възможност за много хаос и физическа комедия. Малко бавно да започнем, но определено се смеехме на глас до края, когато извадиха Майки Дей и Мелиса Виласеньор. И огромен реквизит за всички, че просто са се справили с него, защото сме почти сигурни, че те са имали по-малко контрол над този, отколкото може да изглежда ... и изглеждаше много малко контрол.

Гети

Chrishell Stause разкрива първоначалното си „затваряне“ на Keo Motsepe

Преглед на историята

ИГРАЧ НА СЕДМИЦАТА

Клои Финеман беше обвързана за повечето участия в скици с Пийт Дейвидсън, въпреки че нейните бяха по-скоро в поддържаща роля и той пое водещата роля като „Стю“ и себе си в „Актуализация“, да не говорим за маниакалния му стоунър с Морган Валън.

момиче бяла змия на качулка

Но имаме по-запомняща се работа дори от тази на Хайди Гардър, както като тийнейджърка на Update, така и като една от обезумелите майки с Пънки Джонсън и Кейт Маккинън, Кейт, както винаги, беше звездна и последователна, връщайки Руди Джулиани и ни измъчваше като тийнейджър катастрофа Меган.

Но тя не печели най-голямата награда тази седмица, тъй като ние трябва да отправим цялата си благодарност към завръщащата се Cecily Strong, която я поддържаше цяла нощ. Първо, тя уби като свидетел на измама за изборите на Джулиани, последвана от непоколебима певица и след това блестящата си физическа роля като г-жа Клаус на топка.

Apple TV

Марая Кери и Ариана Гранде хармонизират бележки на свирките за О Дядо Коледа! Ремикс

Преглед на историята

Една от най-добрите изпълнители на скици в шоуто, ние сме развълнувани да я върнем, колкото и дълго да е това. Отдавна сме теоретизирали, че този надут актьорски състав може да се изтъни до края на годината - и особено ако циркът на Тръмп започне да се ликвидира.

Тъй като най-дългосрочните актьори без участието на Кенан, всички са жени, всъщност подозираме, че Кристен Уийг е водеща на последното шоу за сезона, може да бъде идеалният им начин за всички тях (Кейт Маккинън, Сесили Стронг и Ейди Брайънт) да отпътувайте в залеза заедно с модерна легенда за „SNL“.

Или може би преосмисляме всичко. Ще разберем след две седмици!

Но първо, Тимоти Шаламет поема юздите следващата седмица с музикалния гост Брус Спрингстийн и The E Street Band.

Сестри Кардашиян се състезават за титлата Коледна кралица на Кардашиян Виж снимките

Интересни Статии