Джаред Лето показва настърган стомах за подвижен камък, разговори в миналото за употреба на наркотици: „Направих ги, много от тях“


Вижте още водещи мъже - тогава и сега! Стартиране на галерия Тео Уенър

Джаред Лето изглежда добре !

The „Отряд самоубийци“ звезда обхваща новия брой на Търкалящ се камък списание, където той разкрива своя възход към славата, експериментира с наркотици и главната си роля като Жокер .44-годишният мъж - който изглежда разкъсан на снимката на корицата - казва, че като дете не е имал истински амбиции за слава и богатство ... което също е довело до малко проблеми.Преди да е помислил за кариера в музиката или филма, Тридесет секунди до Марс певецът смята, че е художник или търговец на наркотици.

„И двамата имаха собствен риск и награда“, казва той. „Дори не знаех думата„ знаменитост “. Нямах плакати с хора, които обичах на стената си. Като, трябва да съм слушал Led Zeppelin II 16 412 пъти. Дори не знаех как изглеждат --- те изглеждат. Мислех, че музикантите и актьорите и този тип хора са като магия. Това беше роялти, или ти си роден в него, или някакъв късмет или гений.По същото време, „Клуб на купувачите в Далас“ звезда каза, че се е занимавал със собствена употреба на наркотици.

„Моят опит с наркотиците, направих ги, много от тях“, казва той на маг. „Много от тях бяха наистина забавни. Има само онези няколко, които са склонни да те ритат в дупето.

„Предполагам, че в един момент също има решение: Това ли ще бъде моят живот? Направих избор да преследвам други мечти “, добавя той. „Предполагам, че това е просто нещо, свързано с много лекарства: алтернативните разходи са твърде високи. Някои лекарства са невероятни, но рисковото възнаграждение спрямо възнаграждението не е на линия. Току-що видях твърде много примери за това какво да не се прави.имена, които означават устойчиви

Въпреки това, спечелилият Оскар актьор определено преобърна живота си към по-добро - и започва да стъпва в края На Хийт Леджър обувки като „Самоубийствени отряди“ злодейски Жокер.

'Хийт направи безупречно, перфектно представяне като Жокера', казва Лето за 'Черен рицар' звезда. 'Това е едно от най-добрите представления в киното.'

- Бях срещал Хийт и преди. Не го познавах добре, но той беше красив човек “, разкрива Лето, отбелязвайки, че той Направих помислете дали да не откажете ролята заради трагичната смърт на Леджър.

„Мисля, че ако беше изобразен само от Хийт и никога не беше комикс, може би щях да почувствам, че това би било неподходящо“, казва той. „Но мислех, че предвид историята, всичко е наред. Хубавото на другите хора, които са направили това, е, че знаете в каква посока да не се насочвате.

Какво мислите за откровените коментари на Лето? Изключете звука отдолу и разгледайте галерията по-горе, за да видите още водещи мъже тогава и сега!

Не забравяйте да проверите новия брой на Търкалящ се камък на будките в петък.

Интересни Статии