Януари Джоунс потвърждава на кратко запознанства с ергенския Ник Виал


Ранен поглед към 33-те жени, които може да се борят за „Ергенското“ сърце на Пит Виж снимките Гети

Преди това тя отрече слуховете, наричайки го само „приятел“.

Януари Джоунс най-накрая потвърди слуховете, че тя излиза Ник Виал.най-добрите вложки за хвърляне на възглавници

Актрисата на 'Лудите мъже' се отвори за хвърлянето си с ' Ергенът 'звезда на Дакс Шепърд' Експерт по кресло 'подкаст във вторник, разкривайки, че Виал се е свързал с нея, след като е започнала да го' взривява 'по време на интервюта, защото не й харесва как той попада в шоуто.„Тогава Ник се плъзна в моите DM и той каза:„ Толкова съжалявам, че вашето възприятие за мен е толкова негативно. Ще се радвам да ви заведа на кафе и да проверя дали ще мога да ви размисля. И аз изкрещях! Бях като „О, Боже.“ - Бях като „Мразя този човек!“ - обясни тя през смях.

Гети

„Ерген“ стипендия Кристина Шулман блъска Ник Виал, след като я обвинява, че се е плъзнала в DM на брат му

Преглед на историята

В крайна сметка сестрата на Джоунс убеди звездата да го приеме.„Затова се съгласих да отида на среща с него - или на питие, или каквото и да било“, започна тя. „Когато го срещнах, бях заобиколил ъгъла и го видях, а той има много отчетлива разходка и имах този инстинкт да изтичам до него и да го увия с крака около кръста му, нали знаете? [Но] аз се спрях. '

Датите минаха добре, но бяха фокусирани най-вече върху вътрешните клюки на популярното ABC риалити шоу за запознанства.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.има отслабнало тегло на Уитни

'Това е всичко, за което говорихме, наистина', обясни Джоунс. 'Но имам много сочни вътрешни неща.'

кристални хефнер импланти отстранени

„Когато излязат от лимузината и имат тези малки щракалки или каквото и да било, продуцентите им ги връчват“, започна тя, имайки предвид първата вечер на шоуто, където състезателите пристигат, за да се срещнат с потенциалния си ухажор. 'И тогава просто се почувствах зле за хората, които си взеха костюма на делфините.'

Но тя разкри какво е намерила за най-интересно за бившия модел.

ABC

Какво прави Хана Браун в премиерата на „Ергенът“ на Питър Уебър?

Преглед на историята

„Нещото, което ме привлече към Ник, беше, че той изглеждаше - искам да кажа, че той беше хвърлен като злодей, който не цитира, но той имаше малко мозък, така че имаше нещо друго там“, уточни тя.

Когато започнаха да се носят слухове, че двамата официално се срещат през 2018 г., разказва Джоунс Развлечения Тази вечер по това време, „Той ми е приятел. Той е супер сладък. Не ерген съм. Но той ми е приятел и ми казва много вътрешни лъжички.

Датите обаче предвиждаха приятелство да се роди, докато Джоунс седна в подкаста на Viall, The Viall Files, точно миналата седмица, за да обсъди всички неща „Ергенът“.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наABC