Джеймс Кордън съжалява за виртуалната аудитория, когато се окаже, че е Muppet Hecklers Statler и Waldorf


Реакцията на Кейтлин Дженър към сексуалните селфита на Кендъл е весела Виж снимките CBS

Прословутите хекери унищожават всяка една монологична шега, която водещият на „Късно късно шоу“ се опитва да каже, преди да влязат жабата Кермит и мечето Фози, за да се опитат да спасят деня с останалите актьори на Muppets.

Оттогава са минали повече от три месеца Джеймс Кордън е успял да проведе подходящо „Late Late Show“ пред публика. А за изпълнител това е като завинаги.Всички водещи късно вечерта се оплакват от предизвикателствата пред изпълнението на комедия без тази незабавна обратна връзка от жива публика. Има и загуба на енергия от тълпа, която наистина може да ободри набор.CBS

Джеймс Кордън се обучава за бяла привилегия от писателката на шоуто Оливия Херууд

Преглед на историята

Е, Джеймс си помисли, че е попаднал на решение с нова компания, която предлага виртуална публика, само за да разбере, че всъщност това е най-лошият кошмар на всеки изпълнител. Виртуалната публика беше само двама души. Още по-лошо, тези двама души бяха Statler и Waldorf.

Двама от най-забавните членове на разширения Мапети семейство, Statler и Waldorf са най-известни за дългогодишните фенове, тъй като двамата стари момчета, седнали на седалки в оригиналното „Muppet Show“ и просто развалиха всичко, което Кърмит Жабата и компанията се опитаха да направят.Те бяха „Mystery Science Theatre 3000“, преди създателят и оригинален водещ Джоел Ходжсън дори да е излязъл от гимназията. Те са златният стандарт в майсторския хеклинг, но това също ги прави абсолютен кошмар, пред който да се опитат да се представят, както Джеймс бързо установи.

Джеймс явно усещаше натиска и, което можеше да се предвиди, това беше катастрофа от скока и само се влоши оттам. И накрая, разочарован Джеймс се опита да им обърне масите, като им хвърляше обиди, само за да открие, че е по-трудно, отколкото той осъзна.

Гети

Cardi B се облича за 'Cardi B Is Over Party' в Epic Clapback

Преглед на историята

- Вие двамата, ето един, и двамата, и двамата ... дайте ми минутка - заекна той.„Вземете целия час“, отвърна Валдорф, последван от Статлер: „Да, и ни събудете, когато сте смешни.“

За щастие на Джеймс, Kermit и Fozzie Bear влязоха, за да се опитат да спасят монолога му, преди да разберат, че имат още по-добро решение.

Красивото на Muppets е, че те всъщност не се нуждаят от никаква причина да се появят в почти всяко токшоу или игрово шоу и винаги е удоволствие, когато се появят.

В този случай обаче те насърчават триумфалното си завръщане в телевизията чрез новия стрийминг сериал „Muppets Now“.

Описан като „неписана поредица, включваща три различни сегмента на игрово шоу, готварско шоу и токшоу“, можем само да се надяваме, че е толкова произволен и забавен, колкото и появата им тук.

Youtube

Крис Евънс пита Пол Ръд дали пие „Baby Blood“, Ant-Man 3 и His (Ahem) „Size“

Преглед на историята

Muppets радват публиката от поколения насам със своя рекламен хумор и лудост. След два успешни филма в началото на 2010-те, творенията на Джим Хенсън бяха видяни за последен път в краткотрайния сериал на ABC „The Muppets“ от 2015 до 2016 г.

Въпреки че се занимаваше с формата по средата, макетният подход в стил „Офис“ не изглеждаше добре на героите или тяхната публика. „Muppets Now“ е по-импровизирана, точно там Muppets блестят най-добре.

Можеше ли Дисни най-накрая да открие онази магическа магия, която ги направи такива любими на феновете през 70-те, 80-те и 90-те. Феновете ще разберат, когато „Muppets Now“ се появи в Disney + на 31 юли. Междувременно можете да разгледате официалния трейлър по-долу за намек за звездния екшън, който предстои:

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram

Интересни Статии