Всичко е наред, ако не сте продуктивни по време на изолацията

Няма почти никакъв шанс вие не са добре наясно с социално дистанциране нашата нация се справя в момента. Това е време на огромна несигурност и това кара целия ни начин на живот да се измести напълно от това, което винаги сме познавали. Дни, които някога са били изпълнени с забързани пътувания, графици, планирани до минута, и безсмислено превъртане преди лягане вече са се превърнали в „Кой ден е?“, „Кой е Тигър Кинг?“ И „Довечера ли сте за мащабиране? ”

пригответе храна за седмицата

Когато всичко това ново нормално започна, изглежда имаше универсален мисловен процес на „Добре, чудесно! Сега получавам цялото това време да направя най-накрая това, което казвах, че исках да правя от месеци, дори години. ' Изведнъж емисиите в социалните медии бяха пълни с изобилие от производителност. Бих превъртял и щях да видя как се пишат и изпълняват на живо оригинални песни в рамките на един ден, снимки на приятели, които работят усилено по следващия си голям проект, и твърде много видеоклипове за домашна тренировка с хипер лапс, за да се броят. Бях изпълнен с толкова много радост, когато видях, че всички тези творби оживяват (и толкова бързо), но просто не чувствах, че съм на точното място за това. Бях ли сам в това?

Бях изпълнен с толкова много радост, когато видях, че всички тези творби оживяват (и толкова бързо), но просто не чувствах, че съм на точното място за това. Бях ли сам в това?

През последните няколко седмици бях поразен от мисълта колко е движено нашето общество. Вече сме машини, които са свързани от нашето индивидуално начало, за да продължат и не спират, докато не ви бъде казано да го направите. Ние сме поставени на бърз път през училище, ние избираме кариера (често има парична печалба от кариерата, поне частично движеща това решение), след това прокарваме всеки ден, за да преминем към следващата отворена врата в нашата кариера и живот общо взето. Мисля ли, че цялата тази упорита работа и шофиране е нещо лошо? Абсолютно не. Всички искаме да се възползваме максимално от този живот, който живеем, а това постоянно означава да грабнем и инвестираме в колкото се може повече възможности, които се появяват. Но в тъмното време, през което всички се мъчим в момента, не мога да помогна, но се фокусирам върху тревогата и тревогите на света, а не върху това какъв трябва да бъде следващият ми голям успех.

Тази тема ми беше на сърце наскоро и не вярвам, че съм сам. Тук съм, за да ви кажа и да проверя вашия вътрешен монолог, който ви казва, че е добре, ако не сте продуктивни по време на карантина. Не го правите имат да използвам това време, за да стартирам нов блог, който да бъде обожаван от милиони. Не го правите имат да използвате това време, за да влезете в най-добрата форма на живота си. Не го правите имат да използвате това време, за да стартирате нов бизнес, за който сте се сетили една нощ. Добре е да изключите гласа на вашия вътрешен шеф (ВАС), който ви казва, че трябва да имате успех през това време 'изключен'. Да не говорим, че може дори да нямате това време 'изключено' точно сега. Може би все още работите на пълен работен ден, може би имате допълнителен натиск от домашното обучение на децата си или може би се грижите за членовете на семейството. Защо оказваме допълнителен натиск върху себе си, за да напреднем в кариерата си (или нещо друго) точно сега, когато наистина това вероятно би трябвало да е най-малкото от притесненията ни по време на този пандемониум?начини да подобря живота си

Всички искаме да се възползваме максимално от този живот, който живеем, а това постоянно означава да грабнем и инвестираме в колкото се може повече възможности, които се появяват. Но в тъмното време, през което всички се мъчим в момента, не мога да помогна, но се фокусирам върху тревогата и тревогите на света, а не върху това какъв трябва да бъде следващият ми голям успех.

Не вярвам, че всички ние трябва да лежим всеки ден в пижамите си, като гледаме целия каталог на Netflix, Hulu и Disney + (но, радвам се за вас, ако това е всичко, което искате да правите днес! Всички сме били там .) Вярвам обаче, че може да има голяма сила да приемем това време далеч от останалия свят като мощен бутон за пауза.

Както всички ние свърши нашата част за социална дистанция и за спиране на тази сърцераздирателна пандемия, решавам да намеря възможностите да прегърна това време на пауза. Готов ли съм да започна да пиша това телевизионно предаване, което отлагам твърде дълго? Не, не още. Ще излъжа, ако кажа, че носенето на безпокойството и тежестта на случващото се в този свят не влияе на това. И днес съм добре с това. Засега приемам обажданията FaceTime и Zoom с любими хора, които се случват повече през последните две седмици, отколкото през изминалата година, защото всички най-накрая сме у дома и имаме време просто да поговорим. Прегръщам акта на събуждане добре отпочинало , отделяйки време за приготвяне на кафе, гледане на новини и преминаване през някои йога потоци сутрин. Прегръщам пъзелите, които поддържат мозъка ми активен, работата, която ми позволява да работя дистанционно през това време, и нови ястия Сега имам шанса да овладея. Прегръщам минималните възможности, които трябва да направя на бърза разходка из блока или да отворя прозорците на апартамента си, за да вдиша малко свеж въздух, който никога не се е чувствал толкова добре.идеи за приготвяне на здравословно хранене за вечеря

Ще излъжа, ако кажа, че носенето на безпокойството и тежестта на случващото се в този свят не влияе на това. И днес съм добре с това.

Ние живеем в историята в процес на създаване. Това е страшен, несигурен и винаги променящ се период от време, през който се надявам, че ще преминем всички заедно. През това време на изолация ние избираме гласа, който слушаме. Ще изберем ли да слушаме своя вътрешен шеф, който изисква повече, повече, повече, Повече ▼ от нас? Или ще слушаме тишината на пауза на тишината, която ни позволява да създаваме, защото искаме да изследваме и да въведем нещо ново в живота, вместо да се харесаме на други хора. Тишината, която ни дава време да се съсредоточим върху хората в живота ни, които имат значение за нас, дори отдалеч. Тишината, която обогатява дните, които нямат график и никъде да бъдат, наистина.

Затова проверявайте всеки ден при себе си. Разбийте в a ново хоби това ще ви донесе радост. Насладете се на моментите на игри с карти и одеяла с крепости в хола с партньора или семейството си. Насладете се на възможността да се съсредоточите върху себе си и да се насладите на възможността, която можете да решите кой искате да излезете от този сезон. Нека всички използваме този момент на пауза, за да обогатим човека, какъвто сме в момента, вместо да побеждаваме изтощената машина, в която дойдохме във всичко това.

Интересни Статии

Популярни Публикации

Дженифър Лорънс класира Кардашианс, разговори Брад Пит слухове и получи една епична изненада за 'WWHL'

Дженифър Лорънс класира Кардашианс, разговори Брад Пит слухове и получи една епична изненада за 'WWHL'

Не можете да избягате от Уесли Снайпс в новата кратка виртуална реалност „The Recall VR Abduction“

Не можете да избягате от Уесли Снайпс в новата кратка виртуална реалност „The Recall VR Abduction“

Резюме на „RHOBH“: Кайл, Дорит, Ерика Принудени да водят дела, Rinna Talks Анорексия на Амелия и собствени проблеми с храната

Резюме на „RHOBH“: Кайл, Дорит, Ерика Принудени да водят дела, Rinna Talks Анорексия на Амелия и собствени проблеми с храната

Основател / главен изпълнителен директор на MegMade, Inc. Мег Пиърси

Основател / главен изпълнителен директор на MegMade, Inc. Мег Пиърси

Уилоу Смит се отваря за скорошно разбиване на сърцето в редки коментари за любовния живот

Уилоу Смит се отваря за скорошно разбиване на сърцето в редки коментари за любовния живот

12 Viral Met Gala Moments: „Shove“ на Кендъл, лента на Kylie, рокля на ScarJo и Kanye Kanye

12 Viral Met Gala Moments: „Shove“ на Кендъл, лента на Kylie, рокля на ScarJo и Kanye Kanye

Шемар Мур отрича, че речта „Карма“ е била насочена към Томас Гибсън (видео)

Шемар Мур отрича, че речта „Карма“ е била насочена към Томас Гибсън (видео)

18 най-забавни акаунта в Instagram, които трябва да следите

18 най-забавни акаунта в Instagram, които трябва да следите

Филип ДеФранко продава своите мрежи в YouTube за преработка 3

Филип ДеФранко продава своите мрежи в YouTube за преработка 3

Как Катрин Улрих Роуз за CPO на Shutterstock

Как Катрин Улрих Роуз за CPO на Shutterstock