Ирландия Болдуин, принуден да сложи тор за слонове като наказание, разкрива Ким Бейсинджър

Звездите отварят домовете си, за да отглеждат и осиновяват кученца по време на пандемията от коронавирус Виж снимките Instagram / Гети

Носителката на 'Оскар' също разказа какво ще я накара да позира отново гола.

Понякога родителите трябва да прибягват до необичайни и често весели методи, за да накарат децата си да се подредят, както Ким Бейсинджър наскоро разкрити.По време на гостуването й на Туризъм с Кевин , „носителят на„ Оскар “се присъедини към комика Кевин Нийлън на поход през великолепното светилище PAWS в Сан Андреас, Калифорния, където Ким беше много ангажиран с приюта за спасяване на животни през годините.съпруга любовник убива съпруг

Тя е толкова ангажирана, че съоснователят Ед Стюарт е станал близък приятел на семейството и е допринесъл за отглеждането на дъщеря си, Ирландия Болдуин , особено когато моделът беше по-млад и не би ударил сеното по време на преспиване в светилището със семейството и приятелите си.

„Ед всъщност е единственият човек, който наистина може да дисциплинира Ирландия“, започна Ким. „Тъй като тя довеждаше няколко приятели тук и ние прекарвахме нощта тук, а аз казвах:„ Знаете ли, момичета, трябва да си легнете, защото Ед ще дойде и ще ви отведе в 3:30 в сутрин.''Ким обясни, че момичетата нямат никаква представа за времето на тази възраст и, както децата имат по време на преспиване, остават будни твърде късно, гледайки филми. Според актрисата на 'Батман', когато Ед открил, че не са се вслушали в указанията на Ким да заспи, той би имал доста изненада за тях.

„И тук дойде това почукване, за да каже да се обуете и той да ги извади, за да вземе слонски тор“, каза тя през смях.'Тя е израснала тук', добави Ким.

Instagram / Гети

Алек и Хилария Болдуин обявяват секс на пето дете с уникално разкриване на пола

Преглед на историята

Всичко беше в добро забавление, тъй като Ким отбеляза как семейството също ще се наслади на „студена диня“ и ще играе в потока, когато го посетят.

какво е пухкава кал

Ирландия, която вече е на 24 години, дори има водоем, кръстен на нея в светилището.

Ким, която споделя Ирландия с бившия Алек Болдуин, продължи да казва как дъщеря й е „най-доброто нещо“, което някога е постигнала.

Гети

Ирландия Болдуин е Savage като печене на изненада в 'Comedy Central Roast of Alec Baldwin'

Преглед на историята

- Тя е най-добрата ми. Обичам я. Тя е добро момиче - изригна Ким, докато продължаваше да пее похвалите на Ирландия. „Мисля, че Ирландия е едно от най-състрадателните момичета, които съм срещал.“

И тя разкри на Кевин един съвет, който даде на Ирландия, докато расте.

„Просто говорете от сърце - и отстоявайте себе си.“

Майките наистина знаят най-добре.

Гледайте пълното видео по-горе, за да чуете Ким восък за пътуването си до салона за татуировки с Ирландия и какво би я накарало да позира гола!

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наКАРТА