Колекция от 26 зашеметяващи бани, вдъхновени от Колер

Намерете малко вдъхновение за следващото ви преустройство на банята в нашата колекция от стилни бани, вариращи от съвременни до традиционни до дзен-подобни простота.

Мислене извън кутията: Модерен дизайн на дома

Повечето дизайни на дома са традиционни и скучни; на пазара има схващане, че домовете трябва да отговарят на определен стандарт, за да се харесат на всички.

35 Едри спални в индустриален стил, създаващи изявление

Спалните в индустриален стил се отличават с минималистична, естествена естетика, която е много модерна и изглежда страхотно в тавански помещения, апартаменти и дори вашата къща.

47 Абсолютно брилянтни идеи за кухненски плочки в метрото

Когато става въпрос за красив класически backsplash, нищо не бива да се декорира с традиционна плочка на метрото, основна за всеки кухненски дизайн.

60 Невероятни решения за пространство за съхранение под стълби

За да увеличите максимално пространството във вашия дом, използването на решения за пространство за съхранение под стълби може да помогне за премахване на бъркотията и създаване на функционалност в иначе неизползвано пространство.

46 Удивителни малки спални, в които ще мечтаете да спите

Бъдете готови да се вдъхновите от колекция от малки спални, които са подходящи за тези, които живеят в малки апартаменти, тавански помещения или компактна къща.

33 Облечени със слънце спални с хипнотизираща гледка към океана

В тази зашеметяваща колекция от спални на брега на морето, които сме събрали, примамливите гледки към океана заемат централно място и мечтаете ли да разбивате вълни.

38 Удивителни самостоятелни вани за спа център за баня

Самостоятелните вани ще създадат спа убежище във вашата основна баня, добавяйки простор и стил, като същевременно създават настроение за почивка и релаксация.

35 Супер стилни и вдъхновяващи неутрални дизайни на хол

Съхранен с безкрайната си жизненост, неутралът се носи добре с всичко, поради което неутралната схема за дизайн на дневна може да бъде стилна и привлекателна.

53 Сензационно селски кухни в планинските домове

Създаването на селска кухня в планински дом създава комфорт и уют, които сякаш подгряват живия въздух от околната външна среда.

36 Приказни домашни библиотеки, показващи седалки за прозорци

Домашните библиотеки могат да заемат цяла стая или само стена и дори ако пространството ви е малко, придаването на стая на естетика на библиотеката е страхотен подход към декорирането.

47 Удивително креативни идеи за проектиране на пространство за домашен офис

Създаването на идеална среда за домашен офис, която да отговори на вашите нужди и да изглежда стилно, може да бъде сложно. Искате пространство, където можете да се чувствате професионално и да бъдете продуктивни, специална област, предназначена само за работа. Това пространство

51 Прекрасно умни идеи за дизайн на перално помещение

Пералнята е важен семеен център, поради което е от съществено значение да бъде добре организирана, функционална и да има подобрена естетика на дизайна.

51 Безумно красиви бани в селски плевня

Проектирането на модерна баня във вашия дом със селски интериор на плевня може да създаде топъл и приветлив оазис за баня, който никога няма да искате да напуснете.

53 Най-страхотните дизайни на бани в традиционен стил

Баните в традиционен стил са класически по дизайн, усещайки се по-скоро като успокояващ спа оазис, с естетика на елегантни нюанси и супер луксозни щрихи.

Файл за дизайн: Внесете стила на Мексико във вашия дом

Създайте пространство на спокойствие и красота в испански стил точно в собствения си дом, като използвате само малко ноу-хау и няколко стилни парчета във всяка стая.

38 Елегантни дневни, които са блестящо проектирани

Елегантните дневни споделят общ елемент, който е визуално приятен, те показват неутрална цветова схема, която е луксозна, но изключително привлекателна.

58 Удивителни светли и цветни външни жилищни пространства

Добавянето на ярка и цветна палитра за декориране към вашите външни жилищни пространства може да бъде проста и много приятна задача и навреме за лятно забавление.

Рехабилитация на рафтове: 33 невероятни начини за добавяне на цветно координирани книги

Една обикновена библиотека може да бъде напълно трансформирана в цветна дъга, когато сте координирали книги, подредени по оттенък, създавайки магнитна привлекателност.

45 Изумителни идеи за декориране, за да създадете стилна детска стая

Декорирането на стаята на вашето бебе може да бъде вълнуващо, създавайки стилна детска стая с нотка на причудливост и младост, която може да бъде толкова креативна, колкото и вашето въображение.