Вътре в израстващата хип-хоп звезда Египет Criss 'Сватбени неволи:' Сега имаме проблем '(ексклузивно)

Следващото поколение на Холивуд Виж снимките Instagram

„Не искам там хора, които, ако преподобният каже:„ Кой възразява? “ и вие сте вдигнали ръце ', казва Египет на TooFab.

Годежът трябва да бъде нещо за празнуване, но този сезон в „Growing Up Hip Hop“, стигането до предложение е било всичко друго, но не и лесно за звездите Egypt Criss и рапъра Sammattick.

Докато двамата се сгодиха през юни 2019 г., тепърва ще се излъчва по телевизионния сериал WE. Досега зрителите са виждали Сам да планира да зададе въпроса - само за да може някои от приятелите и семейството на двойката да се опитат да спрат това.

Въпреки че братовчедката на Египет Tee Tee и неговата приятелка Briana Latrise са явно против сватбата, феновете наблюдаваха как Сам моли майката на Egpyt - Пепа от Salt-N-Pepa - за нейната благословия, която тя даде.

Чатът на Сам с бащата на Египет, Treach от Naughty by Nature, ще се излъчи тази вечер, но TooFab настигна двойката преди епизода, за да поговори за получаването на разрешението на родителите й, хейтърите по пътя им и кой може или не може да получи покана за сватбата.Имаше много намеси, особено от братовчед ви, които доведоха до това предложение. Защо мислите, че имаше толкова много хора, които се опитваха да провалят това?

дете, намерено в куфар

Египет: Те не са готови да ме видят как влизам в нещо. Те се притесняват, че никога няма да говоря с тях или нямам чувството, че имам нужда от тях и това ми е странно, защото ако ме познавате, аз не съм такъв. Мога да бъда с някого и очевидно мога да бъда около семейството си и да си прекарвам чудесно и винаги да искам съвет. Не трябва просто да получавам съвет от партньора си. Добре е да кажете, че не одобрявате в момента, но ако наистина нямате свои лични истински причини [да възразите], не мисля, че има смисъл.Виждате ли изобщо откъде идват?

Египет: Да, от външни лица, защото те не са напълно навътре и не са напълно зад килера, зад вратите, виждайки какво се случва. Така че от външните, разбирам, аз съм на 21, хората не мислят, че имам достатъчно опит. През живота си не съм направил достатъчно, за да съм готов. Доверете се, не бих казал „да“, ако наистина се чувствах така, сякаш искам повече да изследвам в живота. Все още съм емблематична дъщеря на родителите. В средното училище трябваше да ме извадят от училище за около две седмици, за да отида в Австралия на концерт. Трябва да пътувам доста време от живота си, да изляза и да направя много неща, които исках да направя. И родителите ми винаги подкрепяха толкова много решенията, които взех, защото ми вярваха да знам, че са ме възпитали правилно.

Говорейки за родителите ти, видяхме как Сам получава благословията на Пепа. Епизодът от четвъртък го вижда да говори с баща ти, Treach. Сам, можеш ли да поговориш малко за това? И винаги ли това беше вашият план?

Сам: Определено винаги беше планът да говоря с Treach. Изпитвам голямо уважение към него и исках винаги да съм сигурен, че той вижда колко уважение съм му отдавал и колко чувствам към нея. Така че винаги беше планът да говоря с него ... определено беше нещо, за което исках първо да говоря и да говоря с него. Това беше специален момент за мен и него, той знае кой съм, познава характера ми и определено знае, че аз също съм много подходящ за дъщеря му. Обичам я. Това беше страхотен момент за мен.

Хипотетичен въпрос за всеки от вас. Ако не ви бяха дали своята благословия, какво би означавало това?

Сам: За мен щеше да е обратно към чертожната дъска. Нямаше да направя тази стъпка без тях и без тяхното разрешение. Като се има предвид колко много любов и уважение ми дадоха, искам да се уверя, че това ми беше отплатено. Щеше да се върне на чертожната дъска и каквото и да смятат, че ще трябва да докажа, за да стигна там и да мога да получа това разрешение, щях да направя, за да съм сигурен, че се е случило.

Египет: Толкова съм благодарен, че го виждат такъв, какъвто е в действителност, и осъзнават, че си страхотен пич, страхотен човек и правят щастлива нашата дъщеря, което той наистина прави. Просто съм благодарен, че беше „да“ и трябва да започнем пътуването си заедно.

Някой от вас изненадан ли беше или очаквахте благословията?

Сам: Определено очаквах малко напрежение, защото това е тяхното бебе. Като цяло знам, че определено се доказах и им показах, че съм достоен да поема тази отговорност. Всъщност нямаха избор, освен да кажат „да“, предвид факта, че бях готов да се доказвам по всяко време.

Зигфрид и Рой след нападение на тигър

А сега за хората, които се бъркаха в това, къде стоите с тях сега?

Египет: Що се отнася до семейството, като братовчед ми Tee Tee, разбирам. Вярвам, че тя е твърде свръхзащитна в определен момент, но все пак го разбирам, когато е семейство. Работата е там, че що се отнася до семейството, бих предпочел тя да не е толкова в него, защото поставя неприятна ситуация между човека, когото обичам, и семейството ми. Искам всички да сме заедно, искам всички да си прекараме чудесно заедно.

Но хора като Бриана, тя не е в семейството. Може да бъде по-лесно да чуете някой, който не е в семейството, защото аз съм като „Добре, това е просто мнението на друг човек“. Но ще видите в следващия епизод докъде наистина стига. И е до там, че наистина вече не мога да я виждам като сестра. Не мога да я видя като някой, който бих нарекъл някой, който твърди, че ме обича, защото на мен някои неща, които не казваш на тези, които обичаш.

Как идват поканите? Поради цялата драма, има ли хора, които няма да получат такава?

Египет: Що се отнася до семейството, ще дам шанс на семейството, искам семейството ми да е там. Можете да се опитате да се отървете от мен като ваше семейство и аз съм като: „Добре, хубав опит, късмет с това. Все още съм тук, все още сме семейство и все още ще бъдем един около друг, независимо колко се чувствате неудобно или каквото и да е, което чувствате. Но когато става въпрос за хора, които не са ... Не искам там хора, които, ако преподобният каже, 'Кой възразява?' и вие сте вдигнали ръце, няма начин да сте там, ако се чувствам сякаш сте от този тип хора. Което ще видите през този сезон, може да стигне дотам и тогава съм като, добре, сега имаме проблем.

Възпроизвеждане на видео съдържание

Какво ви мина през главата, когато се случваше предложението?

Египет: Бях шокиран. Мислех, че просто правим шоуто, защото той получи 30-минутен сет в Whisky a Go-Go. Той каза, че искам да играеш с мен. Така че просто тренирахме всеки ден с нашата група и си мислех, че ще бъде това. Но когато се случи, казах: „Това наистина ли се случва?“ И за всеки, който ме познава, винаги съм казвал, че винаги съм обичал да бъда в центъра на вниманието. Винаги съм искал предложение, където да съм бил пред публика. Така че за мен това беше перфектно.

А ти? Притесняваше ли се, Сам?

гледката момичета в съседство

Сам: Бях малко притеснен, дори на сцената, вече съм в определен начин на мислене и зона, която е просто „Аз съм тук, за да правя това, което правя най-добре“, така че имате такъв тип натиск и имате шоу с разпродажба в Whisky a Go-Go, просто много се случваше и всичко, което можех да кажа, беше, надявам се, че тя казва да след всичко, което преживях!

Докато играе останалата част от сезона, има ли нещо друго, за което да внимаваме?

Сам: Определено годежното парти и всичко, което идва с това, има много тайни, разкрити за мен, минало, настояще и бъдеще. И има много неща, които хората могат да очакват или не са очаквали, които определено ще са насочени към определена общност и хората ще я обичат / мразят.

„Growing Up Hip Hop“ се излъчва в четвъртък по WE телевизия.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Интересни Статии