Трудно е да се наблюдава нарастващият интерес към азиатската храна, след като съм засрамен за моята култура като дете

След като прекарах детството си, засрамен от азиатската храна, беше трудно да гледам как приятелите ми прегръщат азиатската култура с отворени обятия - ето защо.

Аз съм всяка момиче и ... аз съм в полиаморна връзка

Не мисля, че полиаморията трябва да е полиаморна, това е най-доброто за мен. Това е моята история за това, че съм в полиаморна връзка.

Аз съм черна жена и не знам как да празнувам постиженията си

Като черна жена винаги ми беше трудно да празнувам и да признавам постиженията си - и ето защо е така.

Аз съм всяка момиче и ... Станах свидетел на терористична атака

Сигналът за актуална новина казва, че мъж е бил арестуван, след като е сгазил пешеходци и е блъснал кола в бариерите за сигурност ...

Как се върнах от нездравословна връзка с храната

Добре закръгленото здраве кърви във всяка област от живота ни. Ето няколко ключови точки, които преобразиха моите нездравословни хранителни навици.

Жените говорят за натиска да се оженят

Натискът да се оженят може да бъде огромен и жените по целия свят могат да го почувстват. Това са истински женски истории за техния опит:

Истинските жени ни казват как се справят с усложнен ден на майката

Независимо дали сте загубили родителя си, имате обтегнати отношения или не можете да имате дете, знаем, че толкова много не очакват този празник.

Получих си тръби на 28

Миналия март си вързах тръбите. Бях на 28 години. Откакто се помня, никога не съм искал да имам деца ...

Моят опит като чернокожа жена с хранително разстройство

Като чернокожо момиче, което расте, да имаш малко месо на костите си беше нещо хубаво, така че да имаш хранително разстройство изглеждаше противоречиво.

Аз съм всяка момиче и ... омръзна ми да бъда известен като „единственият“.

Включвам и изключвам приложенията за запознанства от около четири години. Сигурен съм, че съм прекарал повече от милион пъти (горките ми палци).

4 урока, научени от загубата, и как да ги практикувате

Хората, които обичаме, ни оставят с уроци на най-малките и вълшебни места - от нас зависи да ги намерим. Ето моите:

Кобе Брайънт беше момиче татко и същото беше и моето

Вследствие на преждевременната смърт на Кобе Брайънт обмислям какво означава да си момиче-баща - защото и аз съм отгледан от едно:

Как социалните медии ми помогнаха да приемам тялото си

Като човек с размер плюс винаги се чувствах аутсайдер. Винаги бях отстъпник в моите приятелски групи и никога досега нямах общност, към която принадлежах.

Загубата на баща ми заради рака на гърдата се промени как видях розовата лента

Ракът на гърдата, подобно на розовата панделка, не е женски. Нашата писателка обсъди загубата на баща си от рак на гърдата и как това се промени завинаги.

Готвенето боли Възстановяването на моите хранителни разстройства

Почти половината от живота си съм имал хранително разстройство или съм се възстановявал от такова. Изминаха повече от седем години, откакто се поддадох на необходимостта да се чувствам празен; но както всеки, който се възстановява, ще ви каже, няма такова нещо като финална линия, а само желанието да продължите.

Как пандемията ме направи по-уверена

Пандемията е повлияла отрицателно на психичното здраве на много хора, но аз измислих как да я превърна в усилвател на доверието. Ето как:

15 жени във военните споделят какво искат да знаете

Що се отнася до жените в армията, стереотипите са в изобилие. Тук осем жени в армията споделят това, което искат хората да знаят за кариерата им:

4 урока, които научих от баба си в Латинска Америка

Моята абуелита ме научи на неща, които само силна, независима, издръжлива жена можеше. Това са най-важните житейски уроци, които тя ми даде:

Какво чувам, когато хората казват „Не виждам цвят“

Независимо от сърцето зад този коментар, това, което чувам аз и много други цветни хора, има по-голяма тежест, отколкото само четири прости думи.

Пътуването ми с коса: Какво научих от естествената си коса

Животът е пълен с пътувания на себеизразяване и прегръщане на вашия автентичен стил. Разберете как една жена се е научила да празнува личния си стил чрез косата си.