Влюбих се в най-добрия си приятел ... И той не се чувстваше по същия начин

Седях до най-добрата си приятелка на нейното легло с кралица, заобиколен от маса възглавници, правейки това, което най-добрите приятели правят най-добре: сърце до сърце.

Думите й останаха.

„Колкото и болезнено да беше, загубата на това приятелство нямаше да има значение, ако не беше научил нищо.“

Преосмисляхме загубата на едно от най-близките ми приятелства. Най-добрият ми приятел. (Нека го наречем Дейвид.) Човек, в който в рамките на нашето тригодишно приятелство разбрах, че съм влюбен.

Изложихме детайлите като тесте карти. Какво се беше объркало. Грешки, допуснати от двете страни. Белезите, които беше оставил. Какво научих от него. Как планирах да се пусна и да продължа напред.

Бях направил немислимото. Бях написал емоционална бележка на Дейвид, с която прекратява приятелството. За капак изпратих текст. Текст, в който се казва, че вече не мога да бъда приятел. Емоционалната, недоволна бележка дойде по-късно, когато почувствах нужда да обясня текста си. (Бележка, бих могъл да добавя, която беше написана, докато бях леко подпийнала. Нещо, за което силно предупреждавам: пиянски бележки, текстове, димни сигнали или наистина комуникация от всякакъв вид.)

Превърнете се към 2016 г., когато разбрах, че изпитвам чувства към най-добрия си приятел. След три години на голямо приятелство - на дълги телефонни разговори, да се подиграваме, да се виждаме в най-лошия случай, да се предизвикваме да израстваме, да се вкореняваме един друг, да го призовавам да дойде да ме спаси - Разбрах, че съм влюбен и това ме изплаши.

среща със семейството за първи път съвет

Това, което ме изплаши, беше това знаех . Знаех как се чувствам. Знаех какво означава той за мен. Знаех, че ако трябва да избера, винаги ще го избера. Това беше чувството, което възрастните, по-зрели двойки говорят за „Когато знаеш, знаеш.“

Пауза. Да, прочетохте това правилно. Отне ми три години, за да осъзная, че съм влюбен в някого. Така че, наистина много дълго. Един месец седях върху новооткритите си познания за чувствата си, надявайки се, че мога да ги откажа. Не исках да съм влюбен в най-добрия си приятел, защото се страхувах да не го загубя, но още повече, че се страхувах да не бъда отхвърлен.

Отне ми три години, за да осъзная, че съм влюбен в някого.И така, какво направих? Напълних тези емоции дълбоко, дълбоко в тъмен тунел, който никой не можа да намери. Работих, за да избегна усещането. Работих повече часове, за да избегна емоциите. Спах, за да избегна емоциите. Пазарувах, за да избегна емоциите. И познай какво? Усещанията все още бяха там. Те не отидоха никъде.

В разгара на моя опит да избегна реалността, приятел ми даде няколко мъдри думи. Тя ми каза, че може би първата стъпка е да призная какво е било. Толкова дълго бягах, пълних и избягвах, че да се примиря с това как се чувствах изглеждаше невъзможно. Докато седяхме, разговаряхме и отпивахме кафе, сърцето ми започна да се успокоява и устните ми най-накрая пуснаха думите, които държах в плен: бях влюбена в него.


„Да бъдеш честен по отношение на емоциите си и да си уязвим, няма да те унищожи. Всъщност това само ще ви направи по-силни. '

Една свежа, ясна нощ в Лос Анджелис с чаша вино в ръка, занесох телефона си на палубата на апартамента си и се обадих. С треперещи ръце и треперещ глас изрекох думите, които толкова се опитвах да погреба: Имам чувства към теб.

Бързо напред до наши дни: любовта, която изразих към най-добрия си приятел, се оказа несподелена. Той ми каза, че и преди се чувстваше по същия начин, не смяташе, че сме добре. Това беше най-големият ми страх, който се сбъдна в реално време. Влюбвайки се в някого, само за да не му се отвърне. Чувствах се смутен Чувствах се объркан Чувствах се изложен Чувствах се глупав, че ме нарани.Опитахме се да се върнем към близки приятели, както винаги, но това не се случи по този начин. Телефонните обаждания спряха. Остроумните текстове спряха да пълнят входящата ми кутия. Видяхме се още веднъж през 2016 г., когато и двамата бяхме у дома. Сърцето ми не беше готово. Мислех си, че отново мога да му бъда приятел, но сърцето все още ме болеше. Така че, когато се върнах в Лос Анджелис, му изпратих текст и казах, че не мога да се справя да му бъда приятел в момента. Изпрати ми палец с емотикони. Оттогава не сме говорили.

Когато се върнах в Лос Анджелис, му изпратих текст и казах, че не мога да се справя да му бъда приятел в момента. Изпрати ми палец с емотикони. Оттогава не сме говорили.

reddit третиноин преди и след

Познай какво? Аз все още съм тук. Честността по отношение на емоциите и уязвимостта не ме унищожиха. Не ме уби. Макар и ужасно неудобно, все още съм тук. За да бъда честен, беше облекчаващо просто да бъда честен. Беше като освобождаване на натиск от балон. След като беше пробит, всичко просто излезе.

Влюбих се в някого и тази любов не ми се отвърна. ДОБРЕ. Това е, но знаейки, че това не ме унищожава. О, със сигурност боли като ад, но ако беше любов, разбира се загубата от нея ще навреди.

Години по-късно със сигурност нямам всички отговори. Все още понякога ми липсва Дейвид и се чудя защо той не се чувстваше така или защо не ме избра. Най-много ми липсва нашето приятелство. Има толкова много неща през последните три години, които бих искал да споделя с него: съкращаването на работата ми, кариерата ми на свободна практика, лудите ми съквартиранти, пътуването ми до Италия, полумаратонът ми. И все пак, когато се озова на мисловния поток, насочен към миналото твърде дълго, любезно взимам билета си и се отправям към изходната врата.

Сега знам, че съм достатъчно, със или без този човек. Само защото един човек не ме избра, това не означава, че съм недостойна за любов или не съм достатъчно добра. Достатъчен съм, точно както съм: несъвършен, красив аз.

Сега знам, че съм достатъчно, със или без този човек. Само защото един човек не ме избра, това не означава, че съм недостойна за любов или не съм достатъчно добра.

тоалети за новогодишната нощ 2017

Откривам, че част от това да бъдеш възрастен и цялостно емоционално здраво човешко същество означава да си позволиш да бъдеш истински и уязвим. Въпреки че има много неща, които бих се върнал и бих направил по различен начин, аз се гордея със себе си, че имам смелостта да бъда уязвим. Гордея се със себе си, че изразих чувствата си. Дори се гордея със себе си, че казах, че още не съм бил готов да бъда приятели, защото не бях. Сега знам, че това е добре. Иска ми се само да проведох този разговор лично и да не изпратя текст. Заслужаваше повече грижи и той също.

И все пак мога да покажа на себе си благодат, защото трябваше да направя нещо нарастващо, тъй като всички ние сме в процес, несъвършени човешки същества. През 2016 г. бях гореща бъркотия по много начини. Не оценявах себе си, нито гласа си. 2017 г. видя много растеж, много и момче беше болезнено. Станах по-уверен в своите таланти и дарби. Дойдох, за да опозная и всъщност харесах жената, която видях да ме гледа втренчено в огледалото. Научих се да казвам „не“, да поставям граници с други хора и да поставям грижата за себе си за приоритет. 2018 г. ми позволи да приложа тези уроци в действие и придобих по-дебела кожа. През 2019 г. се надявам да се кача само оттук.

Свързвате ли се с това преживяване? Как се справихте? Искаме да чуем от вас!

Интересни Статии

Популярни Публикации

Време за лунно затъмнение в Германия, за да изпитате небесния феномен

Време за лунно затъмнение в Германия, за да изпитате небесния феномен

„7/11“ на Бионсе: Blue Ivy Cameo и 6 други невероятни неща, които може да сте пропуснали (видео)

„7/11“ на Бионсе: Blue Ivy Cameo и 6 други невероятни неща, които може да сте пропуснали (видео)

10 идеи за грим за Хелоуин, които всъщност са лесни

10 идеи за грим за Хелоуин, които всъщност са лесни

15 най -странни и най -скандални моменти от телевизионни игри (видеоклипове)

15 най -странни и най -скандални моменти от телевизионни игри (видеоклипове)

Рецензия „Най-доброто от мен“: Никълъс Спаркс, най-лошият и най-затоплен

Рецензия „Най-доброто от мен“: Никълъс Спаркс, най-лошият и най-затоплен

Феновете на Джейсън Момоа отвръщат на тромавите тролове за снимки на ваканция 'Dad Bod'

Феновете на Джейсън Момоа отвръщат на тромавите тролове за снимки на ваканция 'Dad Bod'

Най-добрите притежавани от черно марки плюс размер от 2021 година

Най-добрите притежавани от черно марки плюс размер от 2021 година

Шокиращо видео показва грабители спокойно пълнещи чанти в Walgreens и разходки

Шокиращо видео показва грабители спокойно пълнещи чанти в Walgreens и разходки

Оценки: „Станция 19“-Кросоувърът „Анатомия на Грей“ доминира в четвъртък

Оценки: „Станция 19“-Кросоувърът „Анатомия на Грей“ доминира в четвъртък

Искате ли да бъдете част от Сватбената седмица? Изпратете вашата сватба!

Искате ли да бъдете част от Сватбената седмица? Изпратете вашата сватба!