Съпругът цепи гърлото на съпругата по време на секс, след като разбра, че е бременна

Facebook

Прочетете смразяващия пост във Фейсбук, че полицията вярва, че е писал, преструвайки се на съпругата, която току-що е убил.

донесе смешното резюме

Бразилец призна, че е прерязал гърлото на жена си по време на секс, защото е била бременна.

21-годишният Марсело Араухо призна пред полицията, че е убил 22-годишната Франсин дос Сантос на 22 декември, след като разбра, че тя очаква третото им дете.

Двойката вече споделяше четиригодишна дъщеря и двугодишен син.

Гети

Мама случайно убива бебето, като умира отгоре му

Преглед на историята

След като роднини не успяха да се свържат с нея, те разбиха вратата на дома си във Варзеа Паулиста, Сао Пауло, и я намериха мъртва и апартамента покрита с кръв, съобщава бразилският вестник Балон .Араухо също е претърпял рани от нож на врата и китките, след неуспешен опит за самоубийство, смята полицията.

В очакване на вашето разрешение да заредите Facebook Post.

Когато е разпитан от детективи, Араухо променя историята си няколко пъти, преди накрая да признае, че е прерязал гърлото на гримьора с острие по време на полов акт, когато те започнаха да спорят за бременността.Разследващите смятат, че публикация, публикувана на страницата на Франсин във Facebook на 23 декември, в която се оплаква фактът, че семейството на Франсин не подкрепя брака, всъщност е написана от съпруга й в деня след като я е убил.

FDLE

ФБР се присъедини към лов за изчезналото новородено в Маями, след като семейството е убито

Преглед на историята

„Не мога да упражнявам повече натиск от страна на нашите семейства срещу нашия съюз“, пише той, като се преструва, че е негова съпруга.

В публикацията се твърди, че двамата са „най-добри приятели“, но че „не е същото, ако семейството не приеме, защото искахме всички да сме близки“.

„Ние се преструваме, че не страдаме, но страдаме“, продължи публикацията в заключение: „Нашият брак ще бъде вечен - Коледа не е една и съща без всички нас заедно“.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на