Хю Джакман предлага трогателна почит, след като Оливия Нютон-Джон разкрива, че тя се бори с рак на етап 4

„Грес“ 40 години по-късно: Къде са те сега? Виж снимките Гети

Звездата от „Грес“, дългогодишен защитник на медицинската марихуана, също говори за това как канабисът играе огромна роля в продължаващата си ракова битка.

Оливия Нютон-Джон разкри, че се бори с рак на етап 4. За трети път тя е изправена пред болестта.

70-годишната звезда от „Грес“ сподели диагнозата си с „60 минути Австралия“, разкривайки също, че не иска да знае колко дълго лекарите са изчислили, че може да живее.Събрахме френски и T-Birds, за да си припомним 40-годишната „смазка“: Кой най-много се включи, кой се нуждае от „повече справедливост“ в „Grease Live“ и какво ще кажете за това?

Преглед на историята

„Ако някой ви каже, имате шест месеца живот, много вероятно ще го направите, защото вярвате в това“, каза актрисата. 'Така че за мен, психологически, е по-добре да нямам никаква представа какво очакват или какво е последният човек, който има това, което сте живели, така че не ... не се настройвам.'

Вместо това нейната философия е, че „всеки ден е подарък“. Тя е благодарна и за това, което е преодоляла досега в своите здравни битки. „Толкова съм късметлия, че съм преживял това три пъти и все още съм тук“, каза тя с усмивка.Оливия Нютон Джон винаги е била една от нас. Вдъхновяващо, дори когато тя се бори с най-тъмните заболявания: рак на четвъртия етап. @OliviaNJ # 60мин pic.twitter.com/rbX7akEtnL

@ 60 минути

След като чу новината, колега Aussie Хю Джакман отне миг по време на неговия „Човекът. Музиката. Обиколката на шоуто в Сидни, Австралия, за да изпрати послание за любов и подкрепа на Нютон-Джон.

„Здравей, Оливия, това са Хю и 15 000 от твоите приятели и фенове“, каза звездата от „Най-големия шоумен“, панорамирайки камерата си, за да покаже голямата си тълпа. „Ти си най-невероятният човек, най-невероятната майка, най-невероятният посланик, певец, танцьор [и] ние те обичаме“.изтече снимки на Люси Хейл

След това поведе тълпата с викове „Обичаме те, Оливия!“

YouTube / Еверет

Дани ДеВито твърди, че почти е победил Хю Джакман в ролята на Върколак

Преглед на историята

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Нютон-Джон продължи в интервюто си, за да говори за здравословните ползи от канабиса в нейния режим на лечение на рак. 'Невероятно съм про канабис', каза тя пред репортера на '60 минути Австралия' Лиз Хейс. „Ако не приема канабиса, мога да усетя болката, така че знам, че действа.“

каква тайна разкри Бранди за Адриен

Първоначално диагностицирана с рак на гърдата през 1992 г., Нютон-Джон побеждава тази диагноза и остава без рак повече от две десетилетия, докато не се повтори през 2013 г. През 2017 г. й е казано, че той е метастазирал и се е разпространил в костите й.

В разговор със съпруга на Нютон-Джон, Джон Истърлинг, той каза, че вярва, че лекарствената марихуана играе огромна роля в цялостното здраве и битка на Нютон-Джон. Актрисата лекува рака си с комбинация от традиционни и алтернативни лекарства.

Гети

Денис Ричардс научи, че е увеличила щитовидната жлеза от феновете на 'орлови очи' RHOBH

Преглед на историята

'Не използвам думата лек', каза Истърлинг. - Но аз съм уверен. Имахме ЯМР, показващи по-малък брой тумори, а по-голямата част от останалите намаляват.

Всъщност актрисата е толкова запалена по здравословните ползи от медицинската марихуана, че нейният собствен Оливия Нютон-Джон Уелнес и изследователски център за рак планира клинично изпитване, за да определи неговата ефективност в подпомагане на пациенти с рак в опит да увеличи нейната наличност в Австралия .

За Нютон-Джон „растението“ - тя подчертава, че е растение, а не наркотик и употребата на тази дума е голяма част от причината, поради която е заклеймена - прави „огромна разлика“ в нейното собствено лечение на рак в Калифорния и тя иска да сподели тези предимства с родната си страна.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети