HuffPost на живо съкращава персонала, доста изоставя програмирането на живо

HuffPost Live, компонентът за стрийминг на живо на The Huffington Post, вече няма да поддържа текущия си програмен график в смяна на посоката - включително съкращения - което ще обедини всички видео операции на компанията в един екип.

Според Политически , компанията се фокусира отново върху споделяно и дългосрочно видео съдържание, отбелязвайки края на HuffPost Live в съществуващия му формат. Бележка бе изпратена до служителите в петък сутринта, в която основателят Ариана Хъфингтън и главният изпълнителен директор Джаред Грус казаха, че HuffPost Live, HuffPost News, HuffPost Originals и HuffPost Rise ще се обединят в едно цяло.

Промените, които правим, ще ни позиционират като доминираща световна медийна компания във видеото в тази постоянно променяща се медийна среда, се казва в бележката.Прочетете също:

Както и пренасочване на ресурсите към изграждане на най -много ангажиращ и видеозапис за споделяне в бизнеса, ние ще инвестираме в дългосрочни документални филми и оригинални сериали, базирани на основните редакционни стълбове на HuffPost на What’s Working and wellness, продължи той. И надграждайки инерцията на нашия неотдавнашен спринт във Facebook, ще продължим да се фокусираме върху лазера върху създаването на видеоклипове за споделяне.Източници казаха пред Politico, че промяната в ресурсите включва и съкращения във видео отделите в петък сутринта, което последва съкращения на няколко редактори и писатели от редакционната страна на Huffington Post през последните няколко седмици.

Като част от пивота, HuffPost Live вече няма да излъчва осем часа на ден, а ще излъчва на живо за големи новинарски събития и заглавни интервюта на знаменитости, с които е станала известна, каза говорител на The Huffington Post пред TheWrap.

Прочетете също:Huffington Post оперира под властта на AOL, придобита от Verizon миналата година. HuffPost Live стартира през 2012 г. Миналия месец съ-създателят на HuffPost Live Рой Секоф обяви, че ще напусне компанията.

Прочетете пълната бележка по -долу.

HuffPosters,

Днес отбелязва важен крайъгълен камък в нашата видео стратегия: ние комбинираме нашите видео единици (HuffPost Live, HuffPost News, HuffPost Originals, HuffPost Rise) в единен видео екип.

защо да не се оженим

Ценностите на общността и ангажираността са движели HuffPost от Ден 1. Но вселената от платформи, където хората се занимават с видео, се разширява експоненциално. Промените, които правим, ще ни позиционират като доминираща световна медийна компания във видеото в тази постоянно променяща се медийна среда. Те ще ни позволят да създаваме видеоклипове, специално пригодени за различни платформи, независимо дали става въпрос за Facebook, Snapchat, Twitter, YouTube или каквото и да последва-всичко това, като същевременно продължаваме да внедряваме и инвестираме в собствените си платформи, включително новата технология на платформата, която ние ще стартира, което ще ни отведе от 100 000 до един милион блогъри.

колко пари е направил Хамилтън

Когато стартирахме HuffPost Live преди три години и половина, нашата новаторска технология ни позволи да създадем възможно най -социалното видео изживяване - 32 000 гости от повече от 100 държави, донесли досега 3 милиарда гледания. Нямаше нищо подобно. И все още няма нищо подобно. HuffPost Live се утвърди като съществена спирка при обиколки с книги и филми, привличайки журналисти и създавайки интернет моменти (последните Caroline Modarressy-Tehrani интервю с Р. Кели е перфектен пример). С тези интервюта, които сега се показват на началната страница на HuffPost в допълнение към сайта на HuffPost на живо, ние ще продължим невероятното изживяване на живо, с което сме известни.

Начинът, по който светът консумира видео, се промени драстично и ние се променяме заедно с него, за да доставяме видео възможно най -ефективно. Вместо да създаваме видеоклипове за споделяне, като правим 8 часа видео на живо всеки ден, ние ще създаваме видеоклипове, които да се споделят директно във все по-нарастващ набор от платформи. И ние ще излизаме на живо, когато това е оправдано, за големи политически и културни събития, и за интервюта с журналисти и знаменитости. Също така ще създадем тези преживявания при гледане на живо, като използваме платформи като Facebook Live, Periscope и YouNow.

Както и пренасочване на ресурсите към изграждане на най -много ангажиращ и видеозапис за споделяне в бизнеса, ние ще инвестираме в дългосрочни документални филми и оригинални сериали, базирани на основните редакционни стълбове на HuffPost на What’s Working and wellness. И надграждайки инерцията на нашия скорошен спринт във Facebook, ще продължим да се фокусираме върху лазера върху създаването на видеоклипове за споделяне като 48 неща, които жените чуват през живота си което генерира над 30 милиона гледания. Нашата цел е да произвеждаме видеоклипове, които са не само забавни, но и добавят стойност към живота на хората. И ние ще направим това, като удвоим два от нашите редакционни приоритети - обхващане на решения на най -големите проблеми на нашето време и проучване на начини да живеем живота си с по -малко стрес и повече удовлетворение.

Нашият трети стълб, обхващащ новини и политика, е основна част от редакционната ДНК на HuffPost. Това, което ще бъде различно при отразяването на изборите през 2016 г., е, че това ще бъде кампания, доминирана от видео, гледано до голяма степен в социалните платформи. Планираме да се включим изцяло в този подход, като изчерпателно обхващаме изборите по начин, който е фокусиран върху подобряване на разговора чрез видеоклипове за споделяне. И това включва увеличаване на ангажимента ни към видеоклипа, свързан с 2016 г., включително оригинални серии като Ню Хемпшир .

През следващите месеци ще обявим няколко серии и франчайзи, създадени за консумация извън платформата. Видяхме огромен успех с нашата серия до момента, включително 16 и президент и А сега какво с Райън Дъфи , и очакваме с нетърпение новите оригинални серии, включително Talk To Me, които стартират тази пролет.

Едно от най -младите ни и най -обещаващи бебета на HuffPost, HuffPost Rise, новото ни сутрешно шоу, имаше невероятно започнете . Той ще продължи да расте, докато преосмисляме сутрешното шоу около решения и истории, които ни помагат да живеем живота си с по -малко изгаряне и повече творчество и щастие. Всъщност, от понеделник, цялото видео отразяване на уелнес, начин на живот и какво работи ще бъде направено от HuffPost Rise. Очакваме с нетърпение да продължим да изследваме невероятните възможности на виртуалната реалност, както направихме в партньорство с RYOT наоколо Сирийски бежанци в Гърция .

И цялото това видео разширение ще бъде ръководено от нашия звезден екип от Лиз Херон, Дани Ши, Синди Ванегас, Меган Робъртсън и Дейвид Флуменбаум.

Докато обединяваме нашите видео екипи в единно предприятие, имаме още едно съобщение: прекратяваме подразделението на четвърти/пети етаж в нашата централа в Ню Йорк, интегрирайки всички наши екипи по начин, който ще доведе до още по -тясно сътрудничество. Преместваме няколко редакционни отдела на четвъртия етаж и голяма част от видео продукцията на петия етаж.

И накрая, имаме удоволствието да обявим, че Лорън Мораски ще се присъедини към нас от CBS като наш редакционен директор за развлечения, където планираме да разширим нашето видео програмиране експоненциално през 2016 г.

Често говорим за необходимостта да останем пъргави, да се адаптираме, да повтаряме, да се развиваме и да продължаваме да се разстройваме в нашата бързо променяща се медийна среда. Промените, които правим във видеото, са отражение на тази нужда и на нашия ангажимент да изградим доминиращата световна медийна марка на 21 -ви век. Моля, присъединете се към нас в понеделник за среща от 11 часа в Roebling на 6-ти етаж, където можем да разгледаме по-задълбочено всички тези решения и да отговорим на всички ваши въпроси. Повече информация за нашите офиси по света ще последва скоро. Благодаря ви за всичко и очаквам страхотна 2016 година.

Ариана и Джаред

Интересни Статии